Hyundai H865 Motorlu Testere 50 Cm Pala

11.836,34 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.800 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
13.081,25 TL

Ürün Bilgileri

Hyundai H865 Motorlu Testere 50 Cm Pala

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Akyolbahçe Satıcı Ünvanı: AKYOL EL ALETLERİ BAHÇE TARIM MALZEME MAKİNE VE YEDEK PARÇALARI İMALAT GAYR.VE İNŞ.TİC.SAN.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0045030879100018 Vergi Kimlik Numarası: 0450308791
    Bu ürün Akyolbahçe tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2401 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 6 - 10 kg
  • Pala Boyu 50-54
  • Zincir Diş Sayısı 34
Geri Bildirim Ver

Hyundai H865 Motorlu Testere

Tarım ve hayvancılıkla uğraşan kişilerin kullanmaları gereken bazı aletlere sahip olmaları gerekir. Özellikle üretim yapanlar için tasarlanmış kullanışlı bazı ürünler mecburiyet olarak görülür. Bu işleri profesyonel olarak yürütenlerin yaptıkları işlere uygun araçlara ihtiyacı vardır. Bahçe veya ağaç işleriyle ilgilenenlerinde, HMT.H865S kodlu ürünü bulundurmaları zaruri olmaktadır. Ağaç budama, kesme veya kalın gövdeli otlarla mücadele eden kişiler, mobil testerelere ihtiyaç duymaktadır. Bu ürünler, taşınabilecek hafiflikte olması gerekir. Aynı zamanda da güçlü bir motora sahip olmaları işinizi kolaylaştırmaktadır. Benzin ile çalışması bu ürünleri daha cazip hale getirmektedir. Bu sayede teknolojinin ulaşamadığı ücra bölgelerde bile işlevini yerine getirir. Hyundai H865 motorlu testere bunlardan birisidir.

 
  • 4.3 Hp gücünde motor
  • 65,1 Cc silindir hacmi
  • 50 cm pala uzunluğu

Hyundai H865 Motorlu Testere Özellikleri

Hyundai H865 Motorlu Testere Özellikleri

İster amatör olsun isterse profesyonel, bu tür makineleri kullanan kişilerin dikkatli olması gereklidir. Aksi durumlarda ciddi tehlikelerle veya yaralanmalarla karşı karşıya kalınmaktadır. Gerekli tedbirler alındıktan sonra çalıştırılması önerilir. Aynı zamanda küçük yaş gurubunda bulunan kişilerin kullanması da sakıncalı durumlar meydana gelebilir. Kullanımı kolay olan Hyundai H865 motorlu testere özellikleri ve uzunluğu sayesinde dar alanlarda kullanmaya imkân sağlamaktadır. Güçlü ve benzinli motoru sık ve kalın dalların budanmasını, kesilmesini çabuklaştırmaktadır. Yaklaşık 4,5 beygir gücünde bir motora sahip olan testere, az zamanda çok iş yapabilen aletlerden biridir. Orman içerisinde seyreltme çalışması yapan profesyonellerin de kullanabileceği bu testere az yakıt tüketmektedir. Yağ-benzin deposu doluyken uzun süre kullanılabilmektedir. Ekonomik tüketimiyle de dikkat çeken bu ürün, amatörlerce kullanılabilen testerelerdendir. Meyve bahçelerinde veya evinizin arka bahçesinde kolayca kullanabilirsiniz.

 

Hyundai H865 Motorlu Testere Kullanımı ve Yorumları

Hyundai H865 Motorlu Testere Kullanımı ve Yorumları

Hyundai motorlu testere kullanan amatörler ve profesyoneller, üründen genel anlamda memnun kalıyor. Yaptıkları yorumlar incelendiği zaman, olumsuz bir durumla karşılaşmadıkları söylenebilir. Motorlu testerelerden bazılarının, gövde yan kapağının zor açıldığı bilinmektedir. Hyundai H865 modelinde böyle bir durum ile karşılaşılmaz. Kapak kolay açılır üstelik açma aparatı ürünle beraber verilmektedir. Kullanan herkes bu ürünü övgüyle bahsetmektedir. Bıçaklarının kolay deforme olmadığını ifade edilir. Hyundai H865 motorlu testere yorumları pala çevresindeki bıçakların sağlam olduğunu ifade eder. Kore patentli bir ürün olan Hyundai motorlu testerenin orijinal ve iki yıl garantisi marka tarafından sunulur. Kısa zamanda çalışan ve gerekli devre kavuşan motorlu testere sayesinde kesim ve budama işlemleri çabucak yapılmaktadır. Hafif ve kompakt yapısıyla kullananları yormadığı da yorumlarda yer almaktadır.

 

Hyundai H865 Motorlu Testere Fiyatı

Hyundai H865 Motorlu Testere Fiyatı

Hem kaliteli hem güvenli bir ürün olarak tanımlanan bu testerenin, kesici bıçakları uzun süre dayanabilmektedir. Yetkili servislerde gerektiği zaman değişim imkânı mevcuttur. 50 santimetrelik palasıyla yüksek dalların kesilmesi daha kolay olmaktadır. Üstelik bu testerenin fiyatı da oldukça uygundur. Kullanmak isteyen profesyonelleri uygun fiyatıyla cezbetmektedir. İşlevsel özellikleriyle beraber sunulan bu ürün kullanıcıların tüm beklentilerine yanıt vermektedir. Hyundai H865 motorlu testere fiyatı markanın özel olarak oluşturduğu performans ile sunulur. Burada fiyatı belirleyen en önemli unsur özellikleri, işlevi ve üretiminde kullanılan malzemelerin detaylarıdır. Tüketim sırasında kullandığı yakıtı ekonomik kullanmasıysa ayrı bir artısı olarak söylenmektedir. Ağaç ve kalın bitkilerin kesilmesi veya budanması gerektiğinde artık en büyük yardımcınız olarak bu üründen destek alabilirsiniz. Benzinli motoru sayesinde uzak bölgelerde, ücra köşelerde kolay biçimde kullanabilirsiniz. Taşınması da kolay olan bu ürün iki yıl garantiye sahiptir. Ürünü Trendyol'dan hemen sipariş verebilirsiniz.