Hyundai Hym560sp 56 Cm 196cc Şanzımanlı Benzinli Çim Biçme Makinası

19.118,75 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Hyundai Hym560sp 56 Cm 196cc Şanzımanlı Benzinli Çim Biçme Makinası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eschırdavatbahce Satıcı Ünvanı: HAFİZE EBRU KAYACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2515076624800017 Vergi Kimlik Numarası: 9620238352
    Bu ürün eschırdavatbahce tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hyundai HYM560SP 56 cm 196 cc Benzinli Şanzımanlı Çim Biçme Makinası Silindir Hacmi: 196cc Şase Tipi: Çelik Kesim Genişliği: 55 cm Kesim Ayarı/Yüksekliği: 7 Kademeli / 25-75 mm Yükseklik Ayarı: Merkezi İlerleme: Şanzımanlı Yağ/Yakıt Depo Hacmi: 0.6L / 2 Litre Sepet Hacmi: 70 Litre Ağırlık Net/Brüt: 36Kg/40Kg Hyundai HYM560SP çim biçme makinesi,verimli Hyundai 196cc 4 zamanlı düşük emisyonlu benzinli motorla çalışan şanzımanlı bir biçicidir. Alet kullanmadan montaj ile dakikalar içinde çalışmaya başlayabilir. 55 cm'lik kesim genişliği, büyük boy çimler ve bahçeler için idealdir. Kesme yüksekliği, tek bir tekerlek yüksekliği ayar kolundan 25 mm'den 75 mm'ye kadar 7 farklı yükseklik arasında kolayca ayarlanabilir. 70 litrelik büyük bir çim sepeti, maksimum çim toplanmasını sağlamak için seviye göstergeli yüksek hava akışlı plastik bir üste sahiptir ve kolayca boşaltılabilir. Saklama ve taşımada yer açmak için yumuşak tutma yerleri öne katlanabilir. Uzun ömür için sert çelik kaporta ile donatılmıştır. KUTUDA: HYM560SP Benzinli Çim Biçme Makinesi, 70L Polyester Çim Sepeti ve Kullanım Kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
  • Güç (Watt) 2001 Watt ve Üzeri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Hyundai Hym560sp Benzinli Çim Biçme Makinesi Şanzımanlı 196cc

Bahçe bakımı hem son derece meşakkatli hem de emek isteyen süreçlerdendir. Özellikle belirli alanlarda değil hemen her alanda bahçe dendiğinde ilk akla gelen unsur çimenler olmaktadır. Çimenler her ne kadar önemli olsa da bu çimenlerin şekli ve uzunluğu da son derece önemli olmaktadır. Yalnızca belirli alanlarda değil hemen her alanda olduğu gibi çimenler içinde pek çok yenilik bulunur. Ancak hemen her kesimden kişinin tercih edeceği ilk unsur elbette çim biçme makineleri olacaktır. Özellikle gelişen teknoloji ile elektrik gücünün yerini benzinler alırken arkanızdan bir elektrik kablosunun uzamansın bile gerek kalmayacaktır. Bu gibi pek çok olumlu yanının yanında aynı zamanda kullanımının keyifli olması da son derece önemlidir. Özellikle yazlık yerleri gibi alanlarda oldukça sıcak havalarda bu aletleri ittirme gücü ile kullanmak zor olacaktır bu nedenle seçilen ürünün ne gücü ile çalıştığına dikkat edilmelidir. Bu ürünlerden biri de Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196c ürünüdür. Şanzımanlı çim biçme makinası fiyatları açısından da sizleri memnun eder.

  • Her Çimen Çeşidine Uygun
  • Kısa Zamanda Çok Etkili
  • Uzun Süreli Kullanım İmkanı

Şanzımanlı Çim Biçme Makinesi

Şanzımanlı Çim Biçme Makinesi

çim biçme makineleri incelenirken pek çok farklı makinede dikkat çeker. Bu makineler hem kullanılan güce hem de kullanılan enerjiye bağlı olarak değişkenlik göstermektedir. Bu enerjinin ne olduğu da son derece önemlidir. En genel anlamı ile çalışma prensibinin öğrenilmesi renginden ya da modelinden çoğu zaman daha önemli olmaktadır. Bu araçlardan biri de şanzımanlı çim biçme makinası olmaktadır. Şanzımanlı çim biçme makinesi aslında diğer çim biçme makinelerine nazaran daha geniş bir motor hacmine sahiptir. Bu motor hacmi her ne kadar önemsiz gibi gözükse de makinenin çalışma süresinden çalışma hızına kadar pek çok ana etmeni de içerisinde almaktadır. Bu sayede hem önemli hem de en etkili kısımlardan biri haline gelmektedir. Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196c bu bakımdan son derece öne çıkar.

Hyundai Hym560sp Benzinli Çim Biçme Makinesi Şanzımanlı 196cc Kullanımı

Hyundai Hym560sp Benzinli Çim Biçme Makinesi Şanzımanlı 196cc Kullanımı

Bu şanzımanlı çim biçme makinelerinden biri de Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc olmaktadır. Özellikle geniş deposu ve hızlı çalışma prensibi ile oldukça sevilen Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc kullanılması ile de hemen herkesin ilk tercihi oluyor. Özellikle çelik kasa olması sayesinde ön planda olan Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi özellikle uzun çimler ve büyük bahçeler için en ideal ürünlerden biridir. 7 farklı kademe ile rahat kullanım kolaylığı sağlarken aynı zamanda 70 litrelik çim sepeti sayesinde hemen her kesimden sonra çimleri boşaltmanıza gerek kalmayacaktır. Bu sayede çimlerin birikmesi ve boşaltılması çok daha kolay olacaktır. Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc içeriği sayesinde herkesin memnuniyetini kazanır.

Hyundai Hym560sp Benzinli Çim Biçme Makinesi Şanzımanlı 196cc Yorumları

Hyundai Hym560sp Benzinli Çim Biçme Makinesi Şanzımanlı 196cc Yorumları

Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc kullanımı ile son derece öne çıkan ürünlerdendir. Özellikle büyük bahçeler ve uzun çimler için ideal olan bu makine ile hemen herkesin bahçesi tertemiz olacaktır. Aynı zamanda Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc yorumları ile ürün detayları incelenebilir. Aldığı yorum ve değerlendirmeler ile üst sıralarda yer alan Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi şanzımanlı 196cc kullanılması ile oldukça övülürken tercihe eden çoğu kişi üründen oldukça memnun kalmaktadır. Ayrıca bu memnuniyetleri yalnızca çim biçme ile ilgili değil ürünün sağlamlığı ile ilgili de olmaktadır. Aynı zamanda pek çok farklı özelliğinin olmasını da beğenen kullanıcıların ilk tercihi Hyundai hym560sp benzinli çim biçme makinesi oluyor. Trendyol'da yer alan HYU-CBLV56ZLCB1 kodlu bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.