5
Kirpik Perması kategorisinde
en çok ziyaret edilen 5. ürün

iconsign Lash Lift Kirpik Lifting, Kaş Laminasyon Seti, Kirpik Perması, Lash Lift Eko Paket

259,91 TL

Ürün Bilgileri

iconsign Lash Lift Kirpik Lifting, Kaş Laminasyon Seti, Kirpik Perması, Lash Lift Eko Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venzen Cosmetic Satıcı Ünvanı: TURKUAZ KÜRESEL DIŞ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0871106256500001 Vergi Kimlik Numarası: 8711062565
    Bu ürün Venzen Cosmetic tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • iconsign® Lash Lift YENİ Blister Paket PAKET İÇERİĞİ 2 X 1 ml Kirpik Perma Losyonu (No.#1) 2 X 1 ml Kirpik Sabitleyici Losyon (No.#2) 2 X 1 ml Kirpik Besleyici, Onarıcı Losyon (No.#3) 4 X 1 ml Kirpik Temizleyici losyon (No.#4) 2 X 1 ml Kirpik Yapıştırıcı 5 Çift (10Adet) Silikon kirpik Ped'i (S / M / M1 / M2 / L Ölçülerinde) 1 Adet Şeffaf Plastik Kirpik Tarağı ve Kirpik Düzenleyici 2 Çift Gözaltı Ped'i 2 Ad Maskara Fırça 2 Ad Uygulama Çubuğu iconsign yeni ürün Lash Lift Blister Eko Paket, Açılmadan ve hava almadan 2 yıl gibi uzun süreli raf ömrüne sahiptir. Bireysel kullanımlarda daha ekonomik pakettir. Solüsyon içeriği diğericonsign Lash lift ürünleri ile aynıdır. Kısa ve düz kirpikleriniz oldukça uzun, doğal ve kıvrımlı olmasını sağlar. İçerdiği kolejen sayesinde kirpikleriniz oldukça bakımlı ve sağlıklı görünür. Kirpik Lifting, kirpiklerin belirli bir süre boyunca daha uzun ve hacimli görünmesini sağlayan bir güzellik uygulamasıdır. Sadece doğal kirpiklerin köklerine uygulanan bu işlem keratin bakımı olarak' da bilinmektedir. %100 Orijinal ICONSIGN Profesyonellerin tercih ettiği, tüm Dünyada kalitesini ispatlamış, veMüşterilerinin beğenisini kazanmış bir üründür. Kirpik Lifting uygulamasının ortalama Kalıcılık Süresi 2ila 3 Aydır. Set içeriği Solüsyonları ile 4-6 Kişiye kadar uygulama yapılabilmektedir. Uygulaması kolaydır. (Resimli Türkçe Uygulama Kılavuzu set ile birlikte gönderilmektedir) iconsign Kirpik Lifting setini Kaş Laminasyonunda'da kullanabilirsiniz Not: Solüsyonlar bittiğinde, Mağazamızda 2'Li yedek solüsyonları bulabilirsiniz.
Geri Bildirim Ver