5
İkaz Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

İlgi Trafik Delinatör 75 Cm Plastik Kırmızı Otopark Yol Duba Ucuz Koni Sert 75 Cm

440 TL

Ürün Bilgileri

İlgi Trafik Delinatör 75 Cm Plastik Kırmızı Otopark Yol Duba Ucuz Koni Sert 75 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İLGİ TRAFİK SİSTEMLERİ Satıcı Ünvanı: İLGİ TRAFİK SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0471042350800001 Vergi Kimlik Numarası: 4710423508
    Bu ürün İLGİ TRAFİK SİSTEMLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER
  • YÜKSEKLİK : 75 CM
  • AĞIRLIK 0,90 KG'DIR.
  • SERT YAPIDADIR.
  • Zorlu hava koşulları ve saha koşullarına karşı dayanıklıdır.
  • Sürücü kurslarının eğitim alanlarında ve trafikteki araçların yönlendirilmesinde yaygın olarak kullanılmaktadır.
  • Otopark alanları içerisinde, araç park yerlerini ayırmak içinde kullanır.
  • Yüksek performanslı reflektif bantlar.
Geri Bildirim Ver

İlgi Trafik Delinatör 75 cm Plastik Kırmızı Otopark Yol Duba Ucuz Koni Sert Af110

Delinatörler, yaya ve araç trafiğini yönlendirmek amacıyla kullanılan malzemelerin başında gelir. Refüj başlarında güvenliği sağlar, şeritleri belirgin hâle getirir. Trafik güvenliği açısından büyük önem taşır. İlgi trafik delinatör 75 cm plastik kırmızı otopark yol duba sert koni, yol ve otoparklarda araçların kontrollü şekilde ilerlemesi için uyarıcı işlev görür. Sokak ve cadde başlarında, otoyollarda ve otoparklarda araçları yönlendirir. Zemin üzerine sabitlenir. Sağlam yapısıyla uzun süre kullanım sağlar. Kırmızı renkli olması yayaların ve sürücülerin dikkatini çekmesini kolaylaştırır. Uyarıcı ve trafiği düzenleyici niteliği öne çıkar. Trafiğin düzenlenmesine ihtiyaç duyulan her mekanda kullanıma uygundur. Trafik eğitimi verilen alanlarda sürücüleri uyarır, kontrolsüz hareketlerin önüne geçer. Bu ürün sayesinde doğru ve dengeli araç kullanımını sağlayabilir.

  • 75 cm yükseklik
  • Reflektif bantlar
  • Saha koşullarına dayanıklı

Kırmızı Trafik Delinatör Özellikleri

Kırmızı Trafik Delinatör Özellikleri

Otoparklarda park yerlerinin belirgin olması can ve mal güvenliği açısından önemlidir. Bu ürün, araç park yerlerini ayırır ve görünür hale getirir. Sert bir yapıya sahiptir, zorlu hava ve saha koşullarına dayanıklıdır. Sürücü kurslarının eğitim alanlarında araçları yönlendirmek için yaygın olarak tercih edilir. Apartmanların ön kısımlarında ve trafiğin yönlendirilmesini gerektiren noktalarda yardımcı rol oynar. Kullanım çeşitliliği hakkında fikir edinmek ve önerilere ulaşmak için İlgi Trafik delinatör 75 cm plastik kırmızı otopark yol duba sert koni yorumları şeklinde arama yapabilirsiniz. 75 cm yüksekliğinde ve arabaya temas etme ihtimali dengeli araç kullanımını teşvik eder. Yüksek performanslı reflektif bantları geceleri görünmesini sağlar. Üzerinde bulunan şeritler sayesinde karanlıkta kolayca fark edilir. 0,90 kilogram ağırlığındaki bu ürünü kullanarak güvenli sürüş ortamı oluşturabilirsiniz.

Dayanıklı İlgi Trafik Duba

Dayanıklı İlgi Trafik Duba

Delinatörlerin arabaya temas etmeleri durumunda yüzeyi çizmeleri veya verniğe zarar vermeleri muhtemeldir. 75 cm duba, sürücüleri kontrollü araç kullanmaya yönlendirir. Arabalarını hasara uğratmak istemeyen şoförlerin düşük hızda seyretmeleri için bir sebep yaratır. Sürücü adaylarının araç kullanmayı öğrendikleri eğitim dönemlerinde öğretici bir rol üstlenir. Sürücüleri, araçlarını can güvenliğini riske atmayacak uygun hızda ilerlemeleri için cesaretlendirir. Genel trafik kurallarına uyulması ve güvenliğin öncelik haline gelmesi bakımından etkili bir faktördür. Yolun ve havanın yapısından etkilenmez, değişen zorlu şartlara karşı dirençlidir. Sağlam ve sert formuyla beğeni kazanır. Sabitlenmiş bir şekilde durur, herhangi bir yöne hareket etmez. Apartmanların park kısımlarında kullanarak hem kendi aracınızın hem de komşu araçların güvenliğini sağlayabilirsiniz. Çeşitli amaçlara hizmet eder, bu üründen ihtiyaç duyduğunuz her yerde faydalanabilirsiniz.

İlgi Trafik Delinatör 75 cm Plastik Duba Fiyatı

İlgi Trafik Delinatör 75 cm Plastik Duba Fiyatı

İlgi trafik delinatör 75 cm plastik kırmızı otopark yol duba sert koni fiyatı satıcı tarafından belirlenir. Olumsuz koşullardan etkilenmeyen ve sert yapısıyla beğeni toplayan bu ürün esnemez. Fiyatı belirlenirken ürünün dayanıklılığı, performans gücü ve esnemeyen yapısı dikkate alınır. Harici aparatlar yardımıyla kullanım amacını çeşitlendirebilirsiniz. Flaşör lamba ve plastik levha gibi ürünleri rahat şekilde takabilirsiniz. Kaliteli malzeme ve işçiliğin bir örneğidir. Kolay şekilde monte edilir ve uygulanır. Reflektör bantları sayesinde gece görüşüne olanak sağlar. UV katkılı özel renk karışımına sahip ve parlak görünümlüdür. -20°C ile +60°C dereceler arasındaki sıcaklığa dayanır. Formunu ve rengini uzun süre korur. Ekstra aksesuarla uyumlu ve üzerine iş güvenliği için gereken uyarı levhaları ekleyebilirsiniz. Kullanım alanları oldukça geniş olan bu ürünü Trendyol'dan uygun fiyat avantajlarıyla satın alabilirsiniz.