imajbebe Mavi Renkli, 3-5 Yaş Çocuk Boyama Önlüğü, Su Geçirmez, Uzun Kollu, Silinir, Ütü Gerektirmez.

259,99 TL

Ürün Bilgileri

imajbebe Mavi Renkli, 3-5 Yaş Çocuk Boyama Önlüğü, Su Geçirmez, Uzun Kollu, Silinir, Ütü Gerektirmez.

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEDYONE Satıcı Ünvanı: FEYZA ÇEVİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2480459963
    Bu ürün HEDYONE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÖRSEL ÖĞRETİCİ ÇOCUK ÖNLÜK Bu ürünü HEDYONE satıcısından aldığınızdan emin olunuz. Mevsimliktir. UNISEX çocuk aktivite önlüğüdür. Bu ürün, 3-5 Yaş aralığındaki çocukların kullanımına uygundur. Ana okulu faaliyet, aktivite önlüğüdür. 4 ayrı renk seçeneği vardır. Su geçirmez, sıvı geçirmez, iz bırakmaz, kolay silinir, kolay temizlenir, ütü gerektirmez, uzun ömürlü ve kullanışlıdır. Önü cepli önlük tasarımı, Renkli ve öğretici tasarımı ile çocuklara uygun olup, üzeri sevimli balık desenleri, dört işlem desenli ve sayıları, yazı ve rakam ile yazılı desenlidir. Bu yaştaki çocuklar için eğitici desenler tasarımlarda, akılda kalması ve göz aşinalığı bakımından verimlidir. A kalite malzemelerden üretilmiştir. Çocuk sağlığına uygundur. İnsan sağlığını tehdit edecek herhangi bir malzeme kullanılmamıştır. Anaokulu, kreş ve evde boyama yaparken çocuklarınızın kıyafetlerinin kirlenmesini önler. Kreş veya anaokullarında faaliyet vs. gibi gerekli zamanlarda kullanıma uygundur. Avrupa standartlarına uygun üretilmiştir. Kolay silinebilir, kesinlikle su geçirmez, leke itici bir kumaştan üretilmiştir. KOLAY GİYİLEBİLİR ŞEKİLDE TASARLANMIŞ OLUP, CIRTLI BOYUN KAPAMALIDIR. MAKİNAYA ATILMAZ, ÜTÜLEME GEREKTİRMEZ. ÜRETİM YERİ: BURSA/TÜRKİYE Ürün sınırlı stoktur. Tükenmeden sipariş verebilirsiniz. Ürün hakkındaki sorularınızı "satıcıya sor" kısmından sorabilirsiniz. UYARI! BU ÜRÜNÜN, ÇOCUKLARIN SAĞLIĞI VE HİJYEN AÇISINDAN İADESİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver