İndigo Kitap Kar Tanesi + Kar Küresi Beyza Alkoç Set 2 Roman Karton Kapak

416,50 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
364 TL360,18 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
379 TL342,19 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
359,99 TL
4 Al 3 Öde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

İndigo Kitap Kar Tanesi + Kar Küresi Beyza Alkoç Set 2 Roman Karton Kapak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: happiness Satıcı Ünvanı: MERVE KARTAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5260979378
    Bu ürün happiness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kar Tanesi + Kar Küresi Beyza Alkoç Set 2 Roman Karton Kapak "Kalbine elini uzat, tutunup kalkmak için seni bekliyor." Karlı bir ormanın tam ortasında tanıdım seni. Orman acımasızdı. Orman ıssızdı. Orman soğuktu. Sen ise bir kar tanesi gibi eşsizdin. Bir kar tanesi gibi erimeye mahkûmdun Eylül… Günler geçti, kış dindi… Güneş açtı, orman ısındı. Ve sen kar tanesi… Günün birinde milyonlarca kar tanesi gibi eridin… ve ben seni kurtaramadım. Eylül ve Merih’in Kar Küresi’nde başlayan maceraları serinin ikinci kitabı Kar Tanesi’yle kaldığı yerden devam ediyor. Bu sefer okuyanları çok daha soğuk, çok daha karanlık bir hikâye bekliyor. Eylül ve Merih’in hikâyesinde üşümeye ve onların kendilerini bulma yolculuğuna eşlik etmeye hazır mısınız? Merih, ismini “kırmızı gezegen” olarak bilinen, alev alev yanan Merih’ten alıyordu. Ben ise ona göre bir kar tanesiydim. Yanında erimeye mahkûm gibiydim... Bırak da senin yanın benim cennetim olarak kalsın, cehennemi tek başıma yaşıyorum zaten. (Tanıtım Bülteninden)

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Beyza Alkoç
  • Roman Türü Bilim Kurgu & Fantastik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

İndigo Kitap Bdrkitap Kar Tanesi Kar Küresi Beyza Alkoç Set

İndigo kitap kar tanesi kar küresi Beyza Alkoç set içerisinden serinin ilk kitabı olan Kar Küresi, ikinci kitabı olan Kar Tanesi ve seriye özel olarak üretilen orijinal kar küresi çıkmaktadır. Kitapların basım dili Türkçe olmakla birlikte yazarı Beyza Alkoç’tur. Set içerisinden çıkan kar küresine ek olarak, kitaplar orijinal seri ayraçları ile birlikte gelmektedir. Kitaplar ciltsiz bir şekilde gönderilir ve türleri bilim kurgu, fantastik kurgu ve genç kurgu olarak kategorize edilmektedir. İndigo kitap kar tanesi kar küresi setinin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Kar Küresi serisi set içerisinde Kar Küresi kitabı ve Kar Tanesi kitabı bulunmaktadır.
  • Set içerisine kar küresi objesi dahildir.
  • Yazarı Beyza Alkoç, yayınevi ise İndigo Kitap’dır.

İndigo Kitap Kar Tanesi Kar Küresi Setin Basım Özellikleri Nelerdir?

İndigo Kitap Kar Tanesi Kar Küresi Setin Basım Özellikleri Nelerdir?

İndigo kitap kar tanesi kar küresi set, içerisine bir adet kar küresi, serinin kitabı olan Kar Küresi ve ikinci kitabı olan Kar Tanesi ile birlikte gelmektedir. Serinin iki kitabının basım dili Türkçe olup, basım yılı 2022’dir. Ciltsiz bir şekilde gönderilen kitaplarda, eksik sayfa, yapışık sayfa ya da mürekkep silikliği gibi basım hataları bulunmamaktadır. Yazarı Beyza Alkoç olan kitapların basımı İndigo Kitap Yayınevi tarafından basılmaktadır. Kitapların türü genç kurgu, bilim kurgu, ve fantastik olarak kategorilenmekte olup, set içerisinden çıkan kar küresi seriye özel üretilmiş birebir ürün olmaktadır. Basım esnasında set içerisine yerleştirilen ve kitapların içerisinden çıkan kitap ayraçları, üzerinde kitabın orijinal ismini ve kapak resmini bulundurmaktadır. Ayraç perforaj baskı ile üretildiğinden, kitap ayracı kullanım öncesi tırtıklı kısımlarından yırtılarak kullanılmalıdır.

İndigo Kitap Beyza Alkoç Kar Tanesi Kar Küresi Set Kimlere Hitap Eder?

İndigo kitap kar tanesi kar küresi Beyza Alkoç set yorumlarından görülebileceği üzere, kitapların hitap ettiği kitle oldukça geniştir. İlk kitaplarını wattpad isimli bir kitap paylaşma ve okuma aplikasyonundan paylaşmaya başlayan Beyza Alkoç’un okur kitlesinin içerisinde wattpad okurları da olduğundan, genç kitlenin oldukça fazla olduğu bilinmektedir. Ancak yaşının ilerlemesiyle hitap ettiği kitleyi de arttıran Beyza Alkoç, kitaplarının yetişkinlere uygun olduğunu da belirtmektedir. Genç kurgu, fantastik ve bilim kurgu kitap kategorisinin, wattpad uygulamasının yükümlülükleri gereği 13 yaş üzeri olarak yazılması gerekmektedir, bu nedenle Beyza Alkoç kitaplarının yasal bir yaş sınırı olmamasıyla birlikte, wattpad kurallarına göre 13 yaş ve üzeri olduğu bilinmelidir. İndigo kitap kar tanesi kar küresi Beyza Alkoç set, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

İndigo Kitap Beyza Alkoç Kar Tanesi Kar Küresi Setin Konusu Nedir?

İndigo Kitap kar tanesi kar küresi Beyza Alkoç set, içerisinde setin ilk ve ikinci kitabını barındırmaktadır. Kitapların konusu, psikolojik destek almak adına bir psikolojik destek merkezine yatışı yapılan Eylül adında bir kızın hikayesini anlatan iki kitaplık bir seridir. En soğuk kış günlerinden birinde kendisini karlı Abant Gölünün yakınlarında ormanlık bir alanın içerisine kurulmuş Kar Küresi Psikolojik Destek Merkezi’nde bulan Eylül, başına geleceklerden habersiz bir şekilde ortama ayak uydurmaya çalışmaktadır. Gün geçtikçe bu destek merkezine yalnızca psikolojik tedavi görmeye gelmediğini anlayan Eylül, kendisini bambaşka bir sona doğru giderken bulacaktır. Seri bu nedenle adını Eylül’ün psikolojik destek görmeye başladığı, aslında maceranın başladığı lokasyon olan kar küresinden almaktadır. Her ne kadar mucizevi olsa da kapana kısılmış ve içerisinden çıkılamayacak bir yer olan Kar Küresi’nin, Eylül’ün hayatına getirilerin öğrenmek için bir an önce bu maceraya dahil olmak ve seriyi okumak isteyeceksiniz.