Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Sleeve

169,90 TL

Ürün Bilgileri

Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Sleeve

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SneakersTr Satıcı Ünvanı: GYM MAĞAZACILIK E-TİCARET SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0454156123200001 Vergi Kimlik Numarası: 4541561232
    Bu ürün SneakersTr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • - ÜRÜN TEK GÖNDERİLMEKTEDİR -Ter tutmaz -Rahatlık hissi -Renk seçenekleri

Ürün Özellikleri

  • Spor Branşı Basketbol
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Inspare Basketbol ve Voleybol Kolluğu Ürünleri Trendyol'da!

Sporcuların kullandığı önemli aksesuarlardan biri kolluklardır. Hareket sırasında kasların daha hızlı ısınmasını sağlayan bu eşya, performansı da olumlu yönde etkiler. Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve de kaliteli ve kullanışlı bir aksesuardır. Kumaş yapısı, esnekliği ve rahatlığıyla öne çıkan bu ürün, sporcuların ilk tercihleri arasındadır. Üstelik Inspare kolluk hem basketbol hem de voleybol oynayan sporcular tarafından rahatlıkla tercih edilebilir. Ayrıca söz konusu ürün sporcuların temas anında dirseklerini korumaları amacıyla da kullanılır.

  • Rahat ve Esnek Yapı
  • Kırmızı Renk
  • Ter Tutmayan Kumaş

Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Sleeve Özellikleri

Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Sleeve Özellikleri

Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve profesyonel ve amatör sporcuların sık tercih ettikleri aksesuarların başında gelir. Söz konusu ürün kaliteli bir kumaş yapısına sahiptir. Kolluğun kumaşı sporcunun dirseğini darbelere karşı koruyacak dayanıklılıktadır. Aynı zamanda bu ürünün, kullanan kişinin rahat hareket edebileceği kadar da esnek bir kumaşı vardır. Inspare basketbol voleybol kolluk kırmızı renk seçeneğiyle hem erkek hem kadın sporcuların tercih ettiği şık bir üründür. Bu ürünün dirsek kısmı kolun diğer taraflarını kaplayan bölümlere göre sert yapıdadır. Bahsi geçen özellik, dirseği koruma amacıyla tasarlanır. Inspare basketbol voleybol kolluk, ter tutmayan özellikte bir yapıdadır. Ürünün bu özelliği sporcunun hareket sırasında terden dolayı rahatsız olmasının önüne geçer. Kalitesi ve rengiyle öne çıkan bu kolluğu, antrenman ya da maç dışında aksesuar olarak da kullanabilirsiniz.

Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Kaliteli midir?

Inspare basketbol voleybol kolluk sleeve antrenmanlarda ve maçlarda güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabilecek kalitededir. Bu ürün esnek kumaş yapısıyla ve kolun büyük bir bölümünü kaplayan tasarımı sayesinde yakın temaslarda sporcuyu korur. Üstelik Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve kasların hızlı bir şekilde ısınmasını da sağlar. Ürünün sahip olduğu bu özellik antrenman ve maç sırasında sporcunun daha kolay hareket etmesine katkıda bulunur. Basketbol ve voleybolda performansı destekleyen Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve, sporcuların özellikle tercih ettiği ürünler arasında yer alır. Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve, ter tutmayan kumaşı sayesinde sporcuya konfor sağlar. Ürünün bu özelliği sayesinde maç veya antrenman boyunca kolluğu rahatlıkla kullanabilirsiniz. Profesyonel ve amatör sporcuların ilgi gösterdiği ürün, dayanıklı ve kullanışlı kolluk arayanların tercih edebileceği kalitededir.

Inspare Basketbol Voleybol Kolluk Sleeve Ter Tutar mı?

Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve kumaş kalitesinin yanı sıra ter tutmayan yapısıyla da dikkat çeker. Söz konusu kolluğun kumaşı, özellikle hareket halinde kullanıma uygun üretilir. Kullanan kişinin kolunun darbelere karşı korumasıyla birlikte bu ürün teri emen bir yapıya sahiptir. Çünkü kolluklarda önemli olan özelliklerin başında, uzun süreli kullanımlarda dahi konforlu olması gelir. Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve ise antrenman ve maçlarda sporcuya bu konforu sağlar. Dirsek kısmı sert özellikte olan ürün terle temas ettiğinde cilde yapışmaz. Bahsi geçen ürün, aynı zamanda terle temas haline geçerse cilde herhangi bir şekilde zarar vermez. Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve, sporcuların uzun saatler boyunca hareket haline kullanabilceği kalitededir. Kullanışlı ve hoş bir alternatif arıyorsanız Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve size göre olabilir. Ürün hakkında daha çok fikir sahibi olmak isterseniz Inspare kırmızı basketbol voleybol kolluk sleeve yorum bölümüne göz atabilirsiniz. Ayrıca bu ürünü Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.