8
Söyleşi Röportaj kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi

49,40 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
49,90 TL
Kurumsal Fatura
54,57 TL
Kurumsal Fatura
54,47 TL
4 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hepeğitim Satıcı Ünvanı: OFEL TURİZM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0634042709100041 Vergi Kimlik Numarası: 6340427091
    Bu ürün hepeğitim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Sait Faik Abasıyanık
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi ile Hayal Dünyanı Keşfet

Kitap okumak, çocuklara fayda sağlayan ve onları eğlendiren bir aktivitedir. Çocuklar kitap okuyarak bilgi almanın yanı sıra beyinlerinin gelişmelerini sağlar. Yaş gruplarına göre farklı içeriklerle hazırlanan çocuk öykü kitapları onların duygusal, ruhsal, bilişsel ve sosyal gelişimlerini artırır. Kitap okumak bu nedenle son derece önemli bir aktivitedir ve hem çocuklar hem de yetişkinler için öncü bir kaynaktır. Çocuklara öykü kitabı okumak da onların dikkat becerilerini geliştirmek açısından son derece önemlidir. Kitapların içerisinde yer alan resimler ve sözcükler, çocukların hayal güçlerini zenginleştirir. Çocukların, öykü kitaplarını direkt olarak okuması da çok faydalıdır. Çiftlik öyküleri de çocukların hayal güçlerini pekiştirmek ve dikkatlerini odaklamak amacıyla hazırlanmış olan kitaplardır. İş Bankası tarafından yayınlanan Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi kitabı 16 sayfadır ve 2019 yılında baskı haline getirilmiştir.

  • Çocuk Kitabı
  • Hayal Gücü
  • Keyifli Okuma

Miniklerin Gelişimini Destekleyen Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi

İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi kitabı çocuklarınızın dikkat becerilerini geliştirir. Kitabın içerisinde yer alan rengarenk resimler, onların hayal güçlerini besler. Eğer kitabı çocuklarınıza düzenli bir şekilde okursanız onların işitsel algılarının gelişmesini desteklersiniz. Bu sayede çocuğunuz daha dikkatli bir birey haline gelir. İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi okuyarak çocuğunuzun sözcük dağarcığına da katkı sağlayabilirsiniz. Erken yaşlarda başlayan kitap okuma alışkanlığı, çocukların beyinlerinin gelişmesini sağlar. Böylece gelecekte sağlıklı fikirler üreten bir birey haline gelirler. Aynı zamanda çocuklarınıza kitap okumanız ya da onların kendi kendilerine okumaları, konuşma becerilerinin gelişmesini de sağlar. İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi satın alarak çocuklarınızın hayatlarına olumlu anlamda dokunabilir, yaşamlarını daha bilgili sürdürmelerini sağlayabilirsiniz.

Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi İçeriği

Meraklı Kedi öyküsü her çocuğun ilgisini çekebilecek tarzda yazılmış olan bir kitaptır. Kitabın orijinal yazarları Heather Amery ve Stephen Cartwright’dir. Türkçe diline çeviren ise Sevgi Atlıhan’dır. Kitap, toplamda 16 sayfadan oluşur. Kitaptaki olaylar, Hasan Amca’nın çiftliğe hayvan yemi getirmesi ile başlar. Çiftlik hayvanları, Hasan Amca’ya yardım etmek için seferber olur ancak yaramaz kedi yavrusu Tekir ortalarda yoktur. Çiftlik hayvanları her yerde Tekir’i aramaya başlar ancak bulamazlar. Kedinin nereye gitmiş olduğunu çiftlik hayvanları gibi çocuğunuz da düşünmeye başlayacaktır. Kitap okumayı yeni öğrenen ya da öğrenme aşamasında olan çocuklar için yazılmış olan bu eser ile minikler okuma becerilerini geliştirir. İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi yorum sekmesinden kitabın içeriği hakkında daha fazla bilgi alabilir, ebeveynlerin kitap hakkındaki tavsiye ve fikirlerine erişebilirsiniz.

Avantajlı Fiyatı ile Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi

Meraklı Kedi kitabı, karton kapağı ile kullanıcılara sunulmuştur. Ürünün kâğıt türü ise kuşe kağıttır. Miniklerin büyük bir ilgi ile takip edeceği bu kitap, onların düşünme becerilerini de geliştirir. Kitap bittikten sonra çocuğunuzun fikirlerini dinlediğinizde, kitabın çocuğunuza nasıl bir fayda sağladığını da gözlemleyebilirsiniz. Çocuğunuz için tüm bu avantajları ve daha fazlasını sağlayan Meraklı Kedi kitabı, indirimli ve avantajlı fiyatı ile yerini almıştır. Kitabın fiyatının belirlenmesindeki en önemli etkenler yayınevi, cilt durumu, kâğıt türü ve sayfa sayısıdır. İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi fiyatı bu durumlar baz alınarak oluşturulmuş ve sizlere sunulmuştur. İş Bankası Yayınları Çiftlik Öyküleri Meraklı Kedi indirim ve daha fazlası hakkında bilgi edinmek için Trendyol'u ziyaret edebilirsiniz.