İşkur Makina Gk26-1a Çuval Ağzı Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ Iğne Seti

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.100 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.440 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.795 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.665,89 TL

Ürün Bilgileri

İşkur Makina Gk26-1a Çuval Ağzı Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ Iğne Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: retay makina Satıcı Ünvanı: RECEP TAYYİP ÜNAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2031869588000019 Vergi Kimlik Numarası: 9110259157
    Bu ürün retay makina tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • body,img,div img {width: 100%
  • } İşkur Makina GK26-1A Çuval Ağzı Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ Iğne Seti PAKET İÇERİĞİ 1 ADET GK261A ÇUVAL AĞZI DİKİŞ MAKİNASI 10 ADET İĞNE 1 ADET YEDEK KAYIŞ 1 ADET ANAHTAR 1 ADET İĞNE TORNAVİDASI 250 ML Çuval ağzı makina yağı NOT :Paket içerisinde bulunan çuval ağzı makina yağı paket içerisine özel olarak konulmaktadır. Makinayı kullanmaya başlamadan önce çuval ağzı makinanızı yağlayarak uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Devir : 1250 İğne Kodu DN x 1 Motor : 90 W Voltaj : 220 V Komple Ağırlık : 5.9 Kg Un, Bakliyat, Tohum, Metal, Kumaş, Kömür Çuvalının Ağzını Kapatmak İçin Kullanılır. Kağıt Torba Dikimi İçinde Kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Döküm
  • Renk Gri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

İşkur Makina HBV00000MXAR9 Gk26-1a Çuval Ağzı Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ İğne Seti

İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı dikiş dikme kapama makinesi yağ iğne seti, son derece kullanışlı bir üründür. Oldukça donanımlı bir cihaz olmasının yanında sahip olduğu özellikler ile kullanıcının işlerini kolaylaştırır. Ürünün efektif çalışan mekanizması, en zorlu işlerin bile rahatça yapılabilmesini sağlar. Güçlü motoru sayesinde her zaman yüksek performans sergiler. İşkur Makine markasının güvencesi ile üretilen bu modelin kalite standardı da yüksektir. Dayanıklı üretim malzemeleri kullanılarak imal edilir. Bu nedenle oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahiptir. Gönül rahatlığıyla alınabilir ve profesyonel işlerde de kullanılabilir.

  • Motor Gücü: 90 W
  • Devir: 1250
  • Set İçeriği: Çuval ağzı dikiş makinesi, 10 adet iğne, 1 adet yedek kayış, 1 adet anahtar, 1 adet iğne tornavidası, 250 ml makine yağı

İşkur Makine Gk26-1a Dikiş Dikme Makinesi Özellikleri Nedir?

İşkur Makine Gk26-1a Dikiş Dikme Makinesi Özellikleri Nedir?

İşkur Makine markasının en güçlü modellerinden biri olan GK26-1A, çuval ağzı dikme ve kapama işlemleri için tercih edilebilecek en ideal ürünler arasındadır. Profesyonellerin tercih ettiği bu model, üretim ve depolama tesislerinin de demirbaşı niteliğindedir. İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı dikiş dikme kapama makinesi yağ iğne seti, zengin içeriği ile ihtiyaç duyulabileceğiniz tüm materyalleri tek bir pakette sunar. Set içerisinde çuval ağzı dikme kapama makinesi ile birlikte birer adet yedek kayış, anahtar ve iğne tornavidası bulunur. Bunlara ek olarak 10 adet iğne vardır ve uzun bir süre iğne ihtiyacını karşılayabilir. Setin son parçası ise 250 mililitrelik dikiş makinesi yağıdır. Makine 1250 devir ve 90 W motor gücü ile çalışarak yüksek performans gösterir. 220 V elektriğe ihtiyaç duyar ve iğne kodu DNx1’dir.

İşkur Çuval Ağzı Dikiş Dikme Makinesi Nasıl Kullanılır?

İşkur Çuval Ağzı Dikiş Dikme Makinesi Nasıl Kullanılır?

İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı dikiş dikme kapama makinesi yağ iğne seti, son derece kolay bir kullanıma sahiptir. Bu kullanım özellikleri sayesinde dikiş işlemleri çok daha pratik bir şekilde tamamlanabilir. Toplam ağırlığı 5,9 kg olan ürün, bu ağırlığı ile sabit bir şekilde durabilir. İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı kapama makinesi yağ iğne setinin içerisinden çıkan makine yağından, ürünü kullanmadan önce faydalanılabilir. Makineyi kullanmaya başlamadan önce, bu özel çuval ağzı makine yağı ile cihazın yağlanması gerekir. Bu işlem düzenli periyotlarla yapıldığı takdirde kullanım ömrü de bir hayli uzun olur. Efektif bir tasarıma sahip olan bu model oldukça kullanışlıdır. Bakliyat, un, tohum, kumaş, metal, kömür ve benzeri malzemelerin bulunduğu çuvalların ağzını kapatmak için kullanılır. Ayrıca kâğıt torbaların dikimi için de bu cihazdan faydalanılabilir.

İşkur Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ İğne Seti Kaliteli mi?

İşkur Dikiş Dikme Kapama Makinesi Yağ İğne Seti Kaliteli mi?

Kalite hakkında fikir sahibi olabilmek için İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı dikiş dikme kapama makinesi yağ iğne seti yorum sayfası incelenebilir. Çünkü bu sayfada, sadece ürünü satın almış olan kullanıcıların yorumları vardır. Cihaza sahip olan kullanıcılar, deneyimleri doğrultusunda yorumlar yaparlar. Dolayısıyla ürünün ne kadar kaliteli olduğu da buradan anlaşılabilir. Ayrıca bu modelin üreticisi, iş makineleri konusunda güven kazanmış markalardan biri olan İşkur Makine’dir. İşkur Makine GK26-1A çuval ağzı dikiş dikme kapama makinesi yağ iğne seti, dayanıklı gövdesi ve kusursuz çalışan motoru ile kalitesini çok net bir şekilde yansıtır. Kullanıcıya sağladığı avantajlar sayesinde işleri hızlandırır. Böylece zaman kaybı yaşanmaz ve daha kısa sürede daha fazla çuval hazır hâle gelir. Bu cihaza avantajlı fırsatlarla sahip olmak için Trendyol’u kullanabilirsiniz.