5
Dikiş Makinesi kategorisinde
en çok satılan 5. ürün

İşkur Makina İşkur Makine Çıt Çıt El Pensesi Metal 9.5 mm+Çıt Çıt Çakım Seti 100 Adet

162 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
190 TL162 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

İşkur Makina İşkur Makine Çıt Çıt El Pensesi Metal 9.5 mm+Çıt Çıt Çakım Seti 100 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HY TİCARET Satıcı Ünvanı: HACER AYAS İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1080502893
    Bu ürün HY TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 9.5 mm çapında olan çıt çıt pensesi, yüksek kaliteli metal malzemeden üretilmiştir. Güvenilir bir şekilde kumaş, deri ya da kağıt gibi malzemeleri bir arada tutmada kullanılabilir.
  • Hafif ve kompakt tasarıma sahip çıt çıt el pensesi, taşınabilirlik açısından avantaj sunar. İhtiyaç duyulduğunda kolaylıkla taşınır ve kullanılır.
  • Uzunluk açısından genellikle ortalama 12 cm ile 15 cm arasında değişebilen metal çıt çıt el pensesi, ergonomik tasarımı sayesinde elde rahatça kullanılır. Uzun süreli kullanımlarda bile yorulma hissi minimal düzeydedir.
  • Genişliği yaklaşık 3 cm civarında olan 9.5 mm çıt çıt, dar alanlarda çalışırken dahi etkili bir şekilde kullanılır.
  • (Düğmeler 50 set şeklindedir)

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Mekanik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

İşkur Makina 9.5 mm Metal Çıt Çıt El Pensesi 100 Adet Çıt Çıt Çakım Seti

Tamirat ve tadilat işlerinde pek çok pratik alete ihtiyaç duyulur. El pensesi, tamirat işlerinde sıklıkla tercih edilen ürünlerin başında gelir. Yapılacak tamirat işlerinde pense seçimi büyük önem taşır. İşkur makina 9.5 mm metal çıt çıt el pensesi, sağlamlığı ve kaliteli yapısı ile müşteriler tarafından güvenle kullanılır. Evde bulunması gereken ürünlerden biridir. Ağır olmayan yapısı ve uzunluğu ile evinizin her yerinde kolaylıkla saklayabilirsiniz. Günlük tamir ve tadilat işlerini kolaylaştıran bu ürün sayesinde onarım işlerinizi pratik bir şekilde halletmek mümkün hale gelir. Ürünün sahip olduğu pratik kullanım özelliği pek çok müşteri tarafından tercih edilme sebeplerinden biridir. Tadilat işleriniz için bu ürünü uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

  • Sağlam ve kaliteli yapı
  • Pratik ve kolay kullanım
  • Dayanıklı materyal

Kaliteli İşkur Makina 9.5 mm Metal Çıt Çıt El Pensesi

Kaliteli İşkur Makina 9.5 Mm Metal Çıt Çıt El Pensesi

İşkur makina 9.5 Mm metal çıt çıt el pensesi 100 adet çıt çıt çakım seti, son derece sağlam dokuya sahip olan bir üründür. Bu metal yapısı sayesinde ürün, uzun süre kullanıma uygundur. Günlük hayatta sıklıkla tercih edilen tadilat ürünleri arasında müşterilerin favori seçenekleri arasında yer alır. Sağlam yapıya sahip bu ürün ile tamir edilmek istenilen nesneler, kolaylıkla onarılabilir. Bu ürün, vidalama işlemlerinde de son derece pratik bir çözüm sunar. Aynı zamanda el pensesi yanında 100 adet çıt çıt bakım seti bulunur. Böylelikle değiştirilebilir uçları ürünlerin onarımda da kullanabilirsiniz. Ürün, metal bir görünüme ve 9.5 mm boya sahiptir. Pense uzunluğu ise; 14.5 cm şeklindedir. Metal çıt çıt el pensesi, set halinde müşterilere sunulur. Kaliteli ve dayanıklı bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz.

Dayanıklı İşkur Makina 9.5 mm Metal Çıt Çıt El Pensesi

Dayanıklı İşkur Makina 9.5 Mm Metal Çıt Çıt El Pensesi

El pensesi seçenekleri; onarım ve bakım işlerini kolaylaştıran, evde ya da iş yerlerinde bulunması gereken onarım malzemeleri arasında gösterilir. Yaşamın birçok alanında hızlıca tamir etmek ya da onarmak istenilen ürünler olabilir. Bu set sayesinde, tamir işleri kolayca bitirilebilir. 100 adet çıt çıt bakım seti de müşterilere avantaj sunar. Darbeye dayanıklı olan İşkur makina 9.5 Mm Metal çıt çıt el pensesi 100 adet çıt çıt çakım seti ISKR1164-BTTNST kaliteli yapısı ile dikkat çeker. Ayrıca ergonomik yapısı ile de kolay kullanım sunar. Fazla yer kaplamamasının yanı sıra, ürünün kablosuz kullanılması da önemli avantajlarından biridir. İşkur makina 9.5 Mm metal çıt çıt el pensesi 100 adet çıt çıt çakım seti kullananlar arasında yer almak için hızlıca sipariş oluşturabilirsiniz.

İşkur El Pensesi Bakım ve Onarım Seti Fiyatları ve Yorumları

İşkur El Pensesi Bakım ve Onarım Seti Fiyatları ve Yorumları

İşkur makina 9.5 mm metal çıt çıt el pensesi 100 adet çıt çıt çakım seti fiyatları; ürünün sunduğu avantajlar, sahip olduğu özellikler, boyutu ve ayrıcalıklarına bağlı olarak belirlenir. Set halinde sunulan ürün, müşteriler açısından son derece faydalıdır. Mekanik bir model yapısına sahip olan el pensesi seti, oldukça kaliteli özellikler içerir. Zor tamir işlerini pratik bir hale getiren el pensesi seti sayesinde işemleri eksiksiz tamamlamak mümkündür. İşkur makina 9.5 mm metal çıt çıt el pensesi 100 adet çıt çıt çakım seti yorumları genellikle olumlu yöndedir. Ürüne sahip olmadan önce, bu ürünü kullanmış müşterilerin deneyimlerini okuyup satın almaya karar verebilirsiniz. Böylelikle ürünle ilgili tüm bilgilere detaylı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Her an kullanıma hazır olan sete ayrıcalıklı fiyat seçeneği ile Trendyol üzerinden erişebilirsiniz.