İz Yayıncılık Açık Mektuplar Rasim Özdenören

55 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
200 TL'ye %4 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
1.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kurumsal Fatura
101,78 TL
Kurumsal Fatura
99,99 TL

Ürün Bilgileri

İz Yayıncılık Açık Mektuplar Rasim Özdenören

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Maximilyana Kırtasiye Satıcı Ünvanı: MEHMET UĞUR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5508122643600013 Vergi Kimlik Numarası: 8860093466
    Bu ürün Maximilyana Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Açık Mektuplar Ürün Adı : Açık Mektuplar Yayınevi : İz Yayıncılık Stok Kodu : 9789753559782 Sayfa Sayısı : 80 Boyut : 12,5x1 Basım Tarihi : 2014-01 Kapak Türü : Karton Kapak Kağıt Türü : Kitap Kağıdı Yazmaya meyilli gençlerin ortak merakları arasında, ne okumamı tavsiye edersiniz?, hangi tür için hangi yazarlara odaklanmalıyım? yazdıklarım bir değer ifade ediyor mu? gibi sorular vardır. Bu sorulara çevrenizden, tanıdığınız bir yazardan, sizden iyi yazdığını düşündüğünüz bir arkadaşınızdan cevaplar alabilirsiniz. Hal böyleyken bu soruları cevaplayacak mahiyetteki dergi veya gazete sayfalarındaki okur köşeleri/atölyeler, paha biçilmez birer imkâna dönüşür. 1965 yılında Yeni İstiklâl gazetesinde Rasim Özdenörenin üstlendiği bir Açık Mektup köşesi mevcut. Özdenörenin bu köşede, okuyuculardan gelen mektuplardaki öykü, deneme ve şiirleri değerlendirmeleri, bugün de değerini koruyor. Bir öykü yazarken hangi noktalara dikkat kesilmeli? Şiirin öyküye galebe çaldığı noktalar var mı? Yazmadan önce okumak şart mı? Okur için birer kendi kendine yazma atölyesi halini almış bu köşedeki cevaplar, Rasim Özdenörenin poetikası için de bir eşik niteliği taşıyor.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Rasim Özdenören
  • Roman Türü Tarihi
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver