Janome Mc9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Piko Makinesi

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
69.425,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
69.990 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
80.999 TL

Ürün Bilgileri

Janome Mc9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Piko Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ACELEYOLLA Satıcı Ünvanı: NUR HACIOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4540799115
    Bu ürün ACELEYOLLA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Janome Mc9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi 12.000 adet DESEN ürün özellikleri Ayak Baskı Ayarı Var Ekran LCD Dokunmatik İplik Kesme Sistemi Otomatik Otomatik İplik Takma Var Dikiş Ve Desen Çeşidi 200 Bilgisayar - USB Bağlantısı Var İlik Açma Tek Adımda Zigzag Genişliği 9 mm Dikiş Adım Ayarı 5 mm İplik Takma sistemi Var Burunlu Gövde (Kol, Yaka, Çocuk Kıyafetleri İçin) Var Desen Hafıza Sistemi Var İğne Pozisyon Ayarı Var Pedalsız Çalışabilme Özelliği Var Yazı Yazma Var Aydınlatma Lambası Var Model MC9900 Büyük Boy Uzatma Masası Var Çift Aksesuar Saklama Kutusu Var Dokunmatik Panel Var Piko Desen Uzatma Var Desen Kombinasyonu Var Desen Aynalama (simetri) Var Dizlik İle Ayak Kaldırabilme Var Çağonoz Kapak Sistemi Var Kesim Bıçaklı Masura Sarma Plakası Var Taşıma Muhafaza Çantası Var Başlat/Durdur Butonu Var Hız Ayar Düğmesi Var (1000 devir'e kadar) 7 Adet Çekici Dişli Sistemi Var Hafızalı İğne Aşağıda/Yukarıda Sistemi Var Otomatik İleri / Geri Dikiş Yapabilme Var Dişliyi Aşağı İndirme Var Dikilebilir kumaşlar Her türlü (kot, penye, triko vb.) Otomatik Üst İplik Tansiyon Kontrol Var İşaretli İplik Geçirme Yolu Var Düğmeli Ayak Tak / Çıkar Özelliği Var Dil Seçimi Var (13 Adet ) Üst İplik Sensörü Var Masura İpliği Sensörü Var Ayak Sensörü Var Alt İplik Sensörü Var Sürgülü Hız Ayar Tuşu Var Ekstra Kalın Kumaş Dikabilme Var Devam Dikiş Ayarı Var Son Dikiş Hatırlama Var Dahili Hafıza Var Özel Ayar Ekranı Var Masura Sarma Plakasında İplik Kesici Var Nakış Boyutlarını Küçültme /Büyütme Var Yazı Stili Var (10 Karakter) Bilgisyar veya USB ile Nakış İlave Etme Var Otomatik Noktalı Nakış Var Geliştirilebilir Yazılım Desteği Var Pozisyonlama İçin Sürükle Bırak Var Tek Tuşla Nakış / Dikiş Sistem Değişikliği Var Desenleri Yatay / Dikey Döndürebilme Var Dikiş Sayacı Var Zaman Belirleyici Var Hafızadaki Dosyayı İptal Edebilme Var Hafızadaki Dosyayı Geri Getirebilme Var Katlanabilen Nakış Kasnak Kolu Var Hız Ayarlı Elektronik Pedal Var Vidasız Plaka Değişimi Var Değişebilen Farklı Renklerde Ön Kapak Var Nakış Desenleri Var (176 Değişik model ) Dikiş Kititleme Sistemi Var Yazı Karakteri Var ( 2 font) Çıkarılabilen Nakış Ünitesi Var

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Nakış
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Piko Makinesi

Janome MC9900, Türkçe dahil on üç farklı çoklu dil seçeneğine sahiptir. Dokunmatik ekranda Türkçe dahil olmak üzere İngilizce, Fransızca ve Japonca gibi birçok farklı dili bulunur. Makinenin ön kapağı değişebilen 3 farklı renge sahiptir. Paket içerisinden çıkan mavi, kırmızı ve beyaz renklere sahip olan 3 ayrı ön kapak ile makinenizi sevdiğiniz renk ile özelleştirme imkana sahip olabilirsiniz. Ayarlanabilir ergonomik tasarımlı dizliği sayesinde oturma durumunuza göre ayarlanabilen dizlik sistemi mevcuttur. Bu sistem sayesinde iki elinizle kumaşı tutabilirsiniz. Bu sayede dikiş ayağını kontrol etmenize yardımcı olur. Makinenin iğne kaldır/indir düğmesi mevcuttur. Bu Janome MC9900 bilgisayarlı dikiş nakış piko makinesi eşsiz işlemler yapmanıza yardım eder. Bu ürün sayesinde kumaşlarınızı istediğiniz tasarımda dikebilir, kullanışlı yapısı ile kolayca kullanabilirsiniz.

  • Ergonomik tasarım
  • Çoklu dil desteği
  • Rahat kullanım

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi Özellikleri

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi Özellikleri

Janome dikiş makinesi her türlü kumaşı istediğiniz şekilde dikiş yapmanıza olanak tanır. Rahatlıkla kullanabileceğiniz bir dikiş makinesidir. Janome markalı bu dikiş makinesinin kullanımı oldukça basittir. Rahatlıkla ip değişimi yapabilir, kaydırma hızı kontrolüne sahip olabilirsiniz. Ürünün gelişmiş iğne iplik sistemi ve ip kumaş sıkışmasına dayanıklı kolay bobin sarma sistemi gibi geliştirilmiş özellikler vardır. Bu özellikler sayesinde kullananlara kolaylık sağlayabilir. Birçok kalınlıktaki kumaş dikişini destekleyerek ileri düzey dikiş kalitesine yardımcı olur. Yeni başlayanlardan profesyonellere kadar herkesin rahatlıkla kullanabileceği bir modeldir. Bu makine sayesinde dikiş yapmak zahmetsiz bir hal alır. En güzel özelliklerinden biri olan sessiz ve çok seri çalışmasıdır. Bu ürünün diğer eşsiz bir özelliği ise işlem esnasında yarım bıraktığınız dikişiniz için devam etme ayarı, son dikiş hatırlama, dahili hafıza yapısı mevcut olmasıdır.

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi Yorumları

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Nakış Makinesi Yorumları

Janome markalı bu dikiş makinesi binlerce çeşit tasarım kombinasyonları ile farklı desenleri birbiri ardına kullanarak yeni modeller ve desenler üretebilmenize yardım eder. Üründe yer alan ayna desen özelliği ile seçilen desenin zıt görüntüsünü yani simetrisini yapabilmenize yardımcı olur. Tasarımlarınızda yer alacak desenleri 5 katına kadar uzatma özelliğine sahiptir. Özellikle işaretli iplik geçirme yolları ile kolay zahmetsiz ve hatasız iplik takabilme imkanınız olabilir. Bilgisayarlı yapısı sayesinde renkli büyük boy LCD dokunmatik ekrana sahiptir. Bu ürün sayesinde kendinize, ailenize, çocuklarınıza tüm sevdiklerinize istediğiniz tasarımı yaparak eşsiz hatıralar sunabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca elinizin altında yer almasını isteyebileceğiniz bir üründür. Janome MC9900 bilgisayarlı dikiş nakış piko makinesi yorumları için detaylı incelemeler yapabilirsiniz. Sizden önce ürünü deneyimleyenlerden bilgi ve fikir edinebilir, siparişinizi kolay bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Piko Makinesi Fiyatları

Janome MC9900 Bilgisayarlı Dikiş Piko Makinesi Fiyatları

Janome tarafından geliştirilen makine, dikiş dikmeyi sevenler için favori bir ürün olabilir. Tasarımlarınızı dikerken oluşabilecek hataları en aza indirmeye yardımcı olur. Zahmetsiz, rahat ve keyifli dikiş dikmenize imkan verir. Bu eşsiz özellik makine, kullandığınız zamanlarda ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılamanıza yardım eder. Janome markalı bu makine, uzun yıllar boyunca en iyi dikiş dikme makineniz olabilir. Bu makine ince veya kalın kumaş fark etmeksizin her türlü kumaş türünü rahatlıkla dikmenize olanak sağlayarak yardımcı olur. Ürünü rahatlıkla kendi makine muhafaza çantası ile saklayabilirsiniz. Bu ürün, zengin aksesuar yapısına sahiptir. Tercih edeceğiniz bu eşsiz model avantajlı fiyatla satışa sunulur. Janome MC9900 bilgisayarlı dikiş nakış piko makinesi fiyatı ürünün tüm özellikleri ve avantajları göz önüne alınarak belirlenir. Bu sayede ürüne kolayca Trendyol’dan uygun fiyat avantajları ile sahip olabilirsiniz.