JBL Flip 5 Taşınabilir IPX7 Su Geçirmez 20 W Bluetooth Hoparlör

1.250 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

JBL Flip 5 Taşınabilir IPX7 Su Geçirmez 20 W Bluetooth Hoparlör

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EKSANTO TİCARET Satıcı Ünvanı: EKSANTO ELEKTRONİK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0330258887600001 Vergi Kimlik Numarası: 3302588876
    Bu ürün EKSANTO TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Flip 5 Siyah IPX7 Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Çoklu Bağlantı Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL Flip 5 Bluetooth Hoparlör Taşınabilir Siyah Su Geçirmez 20W IPX7 Fiyatı - Trendyol

JBL markası çıkardığı hoparlör modellerı ile her geçen yıl çıtasını yükseltir. JBL Flip 5 taşınabilir IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör de markanın sevilen modellerinin başında gelir. 6925281954566 ürün koduna sahip olan hoparlör kablosuz bağlantı özelliğine sahiptir ve Bluetooth bağlantısı ile kullanılır. Her yere taşınabilir JBL Flip5 Bluetooth hoparlör kullanılan cihazlar ile eşleşerek kabloya gerek duymadan bağlantı kurulmasını sağlar. Müzik dinlenen her alanda kullanılan üründe Bluetooth 4.2 versiyonu ile bağlantı kurulur. Şık bir tasarıma sahip olan JBL Flip 5 taşınabilir IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör siyah rengi ile her yaş grubuna hitap eder. Modern görüntüsü ile dikkatleri çeken ürün yüksek sesten hoşlananların ve dinlediği müziği paylaşmayı sevenlerin tercihleri arasında ilk sıralarda yer alır.

  • Kaliteli malzeme
  • Taşınabilir minimal boyutlar
  • Göz dolduran şık tasarım

JBL Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Özellikleri

JBL Flip 5 siyah modelin dayanıklı oluşu dikkat çeker. Ürün kauçuk malzemeden üretilir. Kauçuk olması gelecek darbelere karşı korumalı olduğunu gösterir. Ürünün etrafında kauçuk bölümün üzerinde özel bir kumaş sarılıdır. Bu kumaş sayesinde ürün rüzgarda kaldığında veya uzun süreli kullanımlarda yırtılmaları en aza indirir. Dinlediğiniz müziği çevreniz ile paylaşmak istediğinizde Bluetooth hoparlör hayat kurtarıcı olur. JBL su geçirmez Bluetooth hoparlör Party Boost özelliğiyle de dikkat çeker. Böylece Party Boost özelliğine sahip olan birden fazla hoparlörü birbirine bağlayarak müzik sesini ihtiyaç duyduğunuz alanda yükseltip yayabilirsiniz. Yüksek seviyede çıkan sesi her yerden eşit bir şekilde dinleyerek eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Açık veya kapalı alanda büyük partiler düzenleyebilirsiniz. Cihazı müzik dışında film izlerken ya da sesli kitap dinlerken de kullanmanız mümkündür.

Jbl Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Kullanımı

Jbl Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Kullanımı

JBL Flip 5 hoparlör müşterilere konforlu bir kullanım sağlar. Müziği kapattığınızda ürünü kapatmayı unutsanız dahi birkaç dakikada JBL Flip 5 siyah IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör kendini otomatik olarak kapatır. Böylece kullanılmadığı zaman şarjını tüketmez. Üründe duyulan minimum 65, maksimum ses frekansı ise 20 KHz olarak ölçülür. Çıkan toplam ses gücü 20 W RMS’dir. JBL Flip 5 taşınabilir Bluetooth hoparlör IPX7 sertifikasına sahip olan nadir hoparlör çeşitlerinden biridir. Bu sayede ürünü havuz partilerinde, yağmurlu havalarda, deniz kenarında çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Cihaz 3 metre derinliğe kadar su geçirmez. Hafif tasarımı ve minimal boyutları sayesinde dilediğiniz her yere götürmeniz mümkündür. JBL Flip 5 siyah IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör kullananlar ürünün 360 derecelik bir ses çıkardığını belirtir. Böylece sesin her yerden eşit duyulduğunu dile getirir.

Jbl Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Yorumları

Jbl Flip 5 Siyah Bluetooth Hoparlör Fiyatları ve Yorumları

Flip 5 JBL fiyatı; malzeme kalitesi, suya dayanıklı oluşu, Play Boost özelliği, şarj süresi ve kablosuz kullanım sağlama gibi özellikleri tercih edilme sebeplerindendir. JBL Flip 5 fiyatları ve özellikleri kıyaslandığında kullananları memnun eder. 540 gram ağırlığa sahip ürünün genişliği 181, yüksekliği 69 ve derinliği 744 mm’dir. Ürün USB Type-C kablo ile şarj edilir. Cihaz 5 saat gibi kısa bir sürede şarj olur ve 12 saate kadar kesintisiz bir kullanım sağlar. Ürünün batarya kısmının değiştirilebilir olması tercih edilme sebepleri arasındadır. Üretim materyalinin kalitesi sayesinde ürün uzun yıllar kullanılır. Merak ettiğiniz detaylar için gerçek müşterilerin yaptığı JBL Flip 5 siyah IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör yorum kategorisini inceleyebilirsiniz. JBL Flip 5 siyah IPX7 su geçirmez Bluetooth hoparlör fiyat bilgisine Trendyol’dan göz atarak ürünü satın alabilirsiniz.