JBL T600BTNC Mikrofonlu Aktif Gürültü Önleyici Kulaküstü Pembe Kulaklık

1.199 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

JBL T600BTNC Mikrofonlu Aktif Gürültü Önleyici Kulaküstü Pembe Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UMUT İNTERNET Satıcı Ünvanı: UMUT İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892031825200011 Vergi Kimlik Numarası: 8920318252
    Bu ürün UMUT İNTERNET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bluetooth bağlantı ANC – Aktif Gürültü Engelleme özelliği Dahili mikrofon Dahili kontrol tuşları Katlanır hafif yapı 12 saate kadar pil süresi Sürücüler : 32 mm Sürücü Tipi : Dinamik Hassasiyet : 100 dB Frekans Hassasiyeti : 20 Hz – 20 kHz Şarj Süresi : 2 Saat Bluetooth ile Müzik Dinleme (ANC Kapalı) : 22 Saat Bluetooth ile Müzik Dinleme (ANC Açık) : 12 Saat Ağırlık : 173 g

Ürün Özellikleri

  • Bağlantı Bluetooth
  • Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Renk Pembe
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Mikrofon Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

JBL JB.JBLT600BTNCPIK Mikrofonlu Aktif Gürültü Önleyici Kulak Üstü Pembe Kulaklık

JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık, spor yaparken ya da günlük yaşantınızda müzik dinlerken kullanabileceğiniz bir cihazdır. Ürünü oyun esnasında ya da konuşma yapmak için de kullanabilirsiniz. Kulaklığın dış görünüşü son derece şıktır. JBL T600BTNC pembe rengi sayesinde dikkat çeker ve tarzınızı dışa vurmanızı mümkün kılar. Kulak üstü cihaz JBL Pure Bass teknolojisi kullanılarak üretilir. Bu özellik, bas frekansların tüm detaylarını duyabilmenizi mümkün hâle getirir. Kulaklığın üretim aşamasında kullanılan yumuşak süngerler, konforlu bir kullanım vadeder. JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık katlanabilir yapısı sayesinde çantanızda yer kaplamaz ve kolayca taşınır. JBL kalitesi ile üretilen kulaklıklar sayesinde müziğin keyfi doyasıya çıkarabilirsiniz.

  • Bluetooth bağlantılı ve kablolu kullanıma uygun
  • Lityum iyon pil teknolojisi ile üretim
  • 12 saat pil ömrü

JBL T600BTNC Kulak Üstü Pembe Kulaklığın Özellikleri

JBL T600BTNC Kulak Üstü Pembe Kulaklığın Özellikleri

JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık ürününün dayanıklı ve katlanabilen gövdesinin altında 32 mm sürücü bulundurur. Sürücü sayesinde JBL kulaklık kaliteli ses aktarımı sağlar. Cihaz, bluetooth sayesinde telefonlara, tabletlere, bilgisayarlara bağlanabilir. Ürünün bluetooth versiyonu 4.1 olarak belirtilmiştir. Bu kulaklık, pek çok farklı aygıta saniyeler içinde bağlanır. Bu sayede kulaklığın kullanım alanı oldukça genişler. JBL T600BTNC dışarıdan gelen sesleri önlemek için aktif gürültü engelleme özelliği ile donatılmıştır. Bu ürün sayesinde çevredeki sesler yerine sadece dinlediğiniz müziğe odaklanırsınız. Kulaklık, son derece kolay bir şekilde şarj edilebilir. Bataryanın tamamen dolması için 2 saat gibi kısa bir sürenin geçmesi yeterlidir. Pili %100 oranında dolu olan JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık, 12 saat boyunca kesintisiz müzik dinlemenize imkân tanır.

JBL T600BTNC Mikrofonlu Pembe Kulaklık Kullanışlı mıdır?

JBL T600BTNC Mikrofonlu Pembe Kulaklık Kullanışlı mıdır?

JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık son derece kullanışlıdır. Müzikseverlerin frekansları her koşulda kaliteli ve net duyabilmesi için üretilmiştir. Ürünün, kulağı saran ve kafada ağırlık hissi yaratmayan ergonomik tasarımı sayesinde sportif aktiviteler esnasında dahi JBL T600'ü kullanabilirsiniz. Cihazın üzerinde kulaklığın fonksiyonlarını kontrol etmenizi sağlayan çeşitli tuşlar da bulunur. 3 düğmeli kontrol paneli sayesinde telefonunuzu elinize almanıza gerek kalmadan gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz. Söz konusu tuşları kullanarak çalan şarkıyı değiştirmeniz ve durdurmanız da mümkündür. Bu düğmeler aracılığıyla dinlediğiniz içeriğin sesini kontrol edebilirsiniz. Cihaz, Google Asistan ve Siri teknolojilerini destekler. Ürünün hem kablolu hem de kablosuz kullanılabilmesi ise çeşitli senaryolarda konforlu hissetmenizi mümkün kılar. Dış mekânlarda bulunduğunuz sırada cihazın kablosuz özelliğinden faydalanabilirsiniz. Kablolu kullanımı ise FLAC, WAV, ALAC ses dosyaları için tercih edebilirsiniz.

JBL T600BTNC Aktif Gürültü Önleyici Kulaklık Kimler İçindir?

JBL T600BTNC Aktif Gürültü Önleyici Kulaklık Kimler İçindir?

JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık, modern ve ergonomik tasarımı ile herkese hitap eder. Söz konusu ürün, yüksek kalite standartları göz önünde bulundurularak imal edilmiştir. JBL kulaklığı oyun oynarken, toplu taşımayla seyahat ederken, Hi-Fi müzik dinlerken kullanabilirsiniz. Bu ürün, aktif gürültü önleme (ANC) teknolojisine sahip olduğu için özellikle sıkça uçak yolculuğu yapan bireyler tarafından tercih edilebilir. Pratik bir kullanım vadeden ürün, her yaştan birey tarafından rahatlıkla kullanılabilir. Dayanıklı yapısıyla öne çıkan cihazı, çantanızda ya da boynunuzda konforlu bir şekilde taşıyabilirsiniz. JBL T600BTNC mikrofonlu kulak üstü pembe kulaklık yorumlarına göre ürün, kullanıcılar tarafından son derece beğenilmiştir. Siz de tüm gün kullanabileceğiniz ergonomik bir ses cihazı arıyorsanız, Trendyol üzerinden JBL T600 kulaklığı kolayca satın alabilirsiniz.