Genel Markalar Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle

49 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İmİthalat Satıcı Ünvanı: ARİFE ELJACK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3320113436
    Bu ürün İmİthalat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 0-50
  • Tip 3 Boyutlu
Geri Bildirim Ver

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle

Çocukların zeka gelişimini destekleyici ve ince motor becerilerinin artmasını sağlayan Jian Bian Se manyetik lego seti tüm dünyada yaygın olarak kullanılan bir oyuncaktır. Okul öncesi gelişimlerini desteklediği gibi okul zamanlarında da fizik kurallarını daha iyi kavrayabilmeleri için konu anlatımlarında kullanılan materyallerden biridir. Farklı desenler oluşturulabilen ve çeşitli örüntülerle zeka gelişimini destekleyen mıknatıslı puzzle, çocukların çok sevdiği bir oyun haline gelmiştir. Yaklaşık 2,5- 3 cm uzunluğunda olan farklı renklerdeki çubuklar ve 1 cm çapı bulunan mıknatıs bilyelerden oluşan puzzle setini Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Kaliteli, eğitici ve öğretici lego setini hızlı ve pratik bir şekilde sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

 
  • 50 parçadan oluşan Lego seti içeriğinde minik çubuklar ve mıknatıslı bilyeler bulunur.
  • Çocukların zeka gelişimini ve ince motor becerilerini destekler.
  • Hem okul öncesi hem de okul süresince kullanabilecekleri eğitici bir oyundur.

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Özellikleri

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Özellikleri

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle kolay bir şekilde takıp çıkarılabilen parçalardan oluşmaktadır. Mıknatıslı puzzle ile eğlenceli vakitler geçirmek çok kolaydır. Çocukların hayal dünyalarına göre oluşturabilecekleri çeşitli desenler ile kaliteli zaman geçirebilirler. Küçük parçalar içerdiği için 3 yaşından yukarı çocuklar için ideal bir üründür. Renkli çubukları mıknatıslı küreye yaklaştırdıklarında kolayca birleştiğini ve birbiri ardına gelen çubuklarla harika örüntüler oluşturabildiklerini fark edeceklerdir. İki ana ürünü bulunan mıknatıslı puzzle oyununu her yaştan insan kullanabilir. Ebeveynler çocukları ile eğlenceli zamanlar geçirmek için bu oyunu tercih edebilirler. Hrms 2012 kodu ile Trendyol üzerinden satışı bulunan Jian Bian Se manyetik lego seti ile çocukların el becerileri gelişirken aynı zamanda hayal dünyaları da gelişecektir. Oluşturacakları figür ya da tasarımlar ile yeni oyun alanları geliştirerek çok daha uzun süre vakit geçirebilirler.

 

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Kimler İçin Uygun?

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Kimler İçin Uygun?

Farklı şekiller ve tasarımlar oluşturmak için üretilen mıknatıslı puzzle oyunu 3 yaşının üzerindeki her bir birey için uygundur. İster arkadaşları ile isterse de ailesi ile keyifli, eğlenceli vakit geçirmek isteyen çocukların eğlenirken öğrendikleri bir üründür. Zeka gelişimini pek çok farklı açıdan destekleyen ve düşünme, odaklanma, el kondisyonu gibi işlevleri daha çok gerçekleştirdikleri için oldukça faydalı bir oyundur. Farklı renkleri bir arada kullanarak ya da her bir rengi kendisi ile eşleştirerek çeşitli geometrik şekiller ve daha fazlasını yapabilecekleri mıknatıslı puzzle beyin jimnastiği açısından oldukça yararlıdır. Güçlü mıknatıs özelliği ve dayanıklı yapıları sayesinde rahatça kullanılabilen mıknatıs parçaları ile özgün tasarımlar oluşturabilirsiniz. Hem çocuklarınızın gelişimini destekleyecek güzel bir oyun hem de sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bir aktivite olan mıknatıslı puzzle için Trendyol’dan ürünü inceleyerek hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

 

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Fiyatı ve Yorumları

Jian Bian Se Manyetik Lego Seti Fiyatı ve Yorumları

Her yaşta insanın oynayabileceği ve sağladığı yararlarla gelişimlerini destekleyen Jian Bian Se manyetik seti fiyatı belirlenirken bazı kriterler vardır. Ürün içerisinde bulunan parçaların miktarı, kalitesi, boyutu gibi pek çok unsur fiyatının belirlenmesinde etkin rol oynar. Jia Bian Se manyetik lego seti fiyatı hakkında daha detaylı bilgi almak için Trendyol üzerinden araştırma yapabilir ve kullanıcıların geri bildirimlerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca daha detaylı bilgi almak isterseniz ilgili satıcıya ürün hakkında merak ettiklerinizi de sorabilirsiniz. Jian Bian Se manyetik lego seti yorumları ve değerlendirmeleri kullanıcı memnuniyetini yansıtmaktadır. Jian Bian Se manyetik lego seti ürününü uygun fiyatlarla Trendyol'dan satın alabilirsiniz.