Jumbo 9100 12 Kişilik 84 Parça Mat Çatal Kaşık Bıçak Takımı

18.999 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Jumbo 9100 12 Kişilik 84 Parça Mat Çatal Kaşık Bıçak Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JUMBO TÜRKİYE Satıcı Ünvanı: JUMBO EV GEREÇLERİ SANAYİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0484087389433427 Vergi Kimlik Numarası: 4840873894
    Bu ürün JUMBO TÜRKİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benzersiz tasarımlı, minimal hatlı Jumbo 9100 12 kişilik mat çatal kaşık bıçak takımı, zarafetin simgesi olarak mutfak raflarınızdaki yerini almaya hazırlanıyor. Mutağında modern ve sıra dışı tasarımlara yer vermeyi sevenler, bu takıma ilk bakışta aşık olmaya hazırlanmalı! Siz de bu görkemli takımı hemen şimdi yakından inceleyerek Jumbo ayrıcalıklarından faydalanabilir ve ürünü satın alarak keyfini çıkarabilirsiniz. Zarafetin ve Sadeliğin Simgesi 12 kişilik geniş kapasitesiyle toplamda 84 parçadan oluşan, mutfağınızda yer bulmaya can atan bu seti Jumbo farkıyla hemen satın alabilir ve ömür boyu gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Mutfak gereçleri seçiminde tercihini daima yalınlıktan yana kullananlar için biçilmiş kaftan olan Jumbo 9100 mat 12 kişilik çatal kaşık bıçak takımı, boyut olarak da oldukça sade ve ince. Minimal kare formdaki gövdesi ile bir tasarım harikasına dönüşen bu seti en sevdiğiniz konuklarınızı ziyafet sofralarınızda ağırlarken kullanabilir ve şıklıkla bezenmiş bir sofra sunumu yaratabilirsiniz. Sofralarda Yalınlıktan Vazgeçemeyenlere Bir başka eşi benzeri olmayan bu set, en modern sofraların baş tacı olmaya şimdiden aday.Jumbo 9100 mat çatal kaşık bıçak takımı, klasikleşmiş ve geleneksel çatal kaşık bıçak takımları tasarımlarına bambaşka bir boyut kazanıyor. Göz alıcı mat gümüş tonlarında dizayn edilen bu olağandışı tasarım, sofralara yerleştirildiği andan itibaren tüm konukları kendisine hayran bırakmayı garantiliyor. Üstelik form olarak köşeli ve kareli hatlara sahip olduğu için şekil itibariyle de klasik çatal kaşık bıçak takımlarına meydan okumayı başarıyor. Daha fazla çatal kaşık bıçak takımı modelimizi yakından incelemek için kategorimizi ziyaret edebilirsiniz. Ürün Özellikleri Renk: Çelik Malzeme: Paslanmaz Çelik Kişi Sayısı: 12 kişilik Parça Sayısı: 84 parça Set İçeriği 12 Adet Yemek Çatal 12 Adet Yemek Kaşık 12 Adet Yemek Bıçak 12 Adet Tatlı Çatal 12 Adet Tatlı Kaşık 12 Adet Tatlı Bıçak 12 Adet Çay Kaşık Ürün Ölçüleri (Uzunluk) Yemek Kaşığı: 19,8 cm Yemek Çatalı: 20,5 cm Yemek Bıçağı: 22,8 cm Tatlı Kaşığı: 16,5 cm Tatlı Çatalı: 18 cm Tatlı Bıçağı: 19 cm Çay Kaşığı: 11 cm Uzun ömürlü kullanım için elde yıkama tavsiye edilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Bordo
Geri Bildirim Ver