Jupiter Mikrodalga Radar Sensörlü 18w Led Armatür Beyaz Işık

350 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Jupiter Mikrodalga Radar Sensörlü 18w Led Armatür Beyaz Işık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: korgonline Satıcı Ünvanı: KORG AYDINLATMA MÜHENDİSLİK MEKANİK ELEKTRİK ELEKTRONİK TASARIM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Mersis Numarası: 0457053489100091 Vergi Kimlik Numarası: 4570534891
    Bu ürün korgonline tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mikrodalga Radar Sensörü Nedir Diğer hareket sensörerinden farklı şekilde kapı, pencere, ince duvarların ötesindeki hareketi algılama özelliğine sahip mikrodalga radar sensör büyük salonlar, odalar ve koridorlar açısından düşünüldüğünde diğer hareket sensörlerine göre çok daha avantajlıdırlar. Ürünün karanlık, aydınlık ayrımı yoktur.
Geri Bildirim Ver