Jurassic World Iz Sürücü Dinozor Figürleri Sinotyrannus Hlp23-hlp25

769 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
450 TL'ye %9 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Jurassic World Iz Sürücü Dinozor Figürleri Sinotyrannus Hlp23-hlp25

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epic Mouse Satıcı Ünvanı: BETTS İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0167133026200001 Vergi Kimlik Numarası: 1671330262
    Bu ürün Epic Mouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jurassic World İz Sürücü Dinozor Figürleri Stegosaurus HLP23-HLP25 Bu Devasa İzleyici Sinotyrannus, Jurassic World Dominion'dan ilham alan 2 saldırı hareketine ve çıkarılabilir izleme donanımına sahiptir! Bu orijinal aksiyon figürü, geniş hareket aralığına sahiptir ve 4 yaş ve üzeri dinozor hayranları için harika bir hediyedir. Artırılmış Gerçekliği kullanarak dinozoru HAYATLARA getirin! AR deneyimlerinin ve oyunların kilidini açmak için ücretsiz Jurassic World Facts Uygulamasındaki gizli İzleme Kodunu uyumlu bir akıllı cihazla (Android veya iOS, dahil değildir) tarayın! Bağlantılı oyun! ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK aktivitelerini ve oyunlarını başlatmak için dinozorun gizli İzleme Kodunu ücretsiz Jurassic World Facts Uygulamasında uyumlu bir akıllı cihazla (dahil değildir) tarayın. Artırılmış eğlence! Çocuklar termal ve X-ışını modlarını keşfedebilir, farklı habitatlarda dinozorları kovalayıp yakalayabilir ve heyecan verici macera oyunlarında dinozorları doğru habitatlarında kurtarıp serbest bırakabilir. Ürün ölçüsü: 16,5 x 35,5 x 10,1 cm'dir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Jurassic World
  • Yaş 4+ Yaş
Geri Bildirim Ver