KAÇKAR Pizza Taşı Fırın Taşı 30x30x1.5cm

649 TL

Ürün Bilgileri

KAÇKAR Pizza Taşı Fırın Taşı 30x30x1.5cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Taş Fırın Market Satıcı Ünvanı: KAÇKAR İNŞAAT MALZEMELERİ İNŞAAT TAAHHÜT DEKORASYON SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0486006978400013 Vergi Kimlik Numarası: 4860069784
    Bu ürün Taş Fırın Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evleriniz pizza, ekmek gibi lezzetleri taş fırında üretilen ürünler gibi orjinal lezzetinde tüketmenizi sağlar.Ev fırınları için uygudur. Ürün ölçüleri 30*30*1,5 cm dir.
Geri Bildirim Ver

Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm

Fırın, mutfakta sıklıkla kullanılan beyaz eşyalar arasında yer alır. Bu işlevsel eşyaya eklemeler yapıp farklı lezzetleri pratik bir şekilde evde tatmak mümkün olabilir. Bu pratik ürünlerden biri olan Kaçkar pizza taşı fırın taşı 30 x 30 x 1.5 cm ölçülerinde olmasıyla müşterilerin beğenisini alır. Zemin yapısı oldukça kalitelidir. Bu sayede yüksek ısıya dayanıklıdır. Özellikle pizza yapımında kullanılır. Evde yapılan pizzalara taş fırın lezzeti sağlar. Ürün, boya ve zararlı maddeler içermemesi hamuru direkt olarak üstüne koyma avantajı sağlar. Ürünün bu avantajı sayesinde sağlıklı yemekler yemeniz mümkündür. Ayrıca yüzeyi, pratik bir şekilde temizlenebilir. Kullanışlı ve hafif tasarıma sahip olan bu ürünü fırınlarınızda uzun zamanlar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde sevdiklerinize lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz.

  • İşlevsel yapı
  • Pratik temizlik
  • Dayanıklı malzeme

Kaliteli Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm

Kaliteli Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm

Kaçkar pizza taşı; kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı bir üründür. Fırının içine rahat bir şekilde yerleştirilebilir. Pizzanın evde sağlıklı bir şekilde pişmesine kolaylık sağlar. Kaliteli bir yapıya sahip olduğundan yüksek ısıya karşı dayanıklıdır. Ayrıca hassas bir zemin yapısına sahip olmadığı için kolaylıkla kırılmaz ve çizilmez. Elinizde kısa bir süre suya tutarak hızlıca temizliğini yapabilirsiniz. Fazla ağır olmayan yapısıyla herkes tarafından zahmetsizce kaldırabilir. Kullanım kolaylığı sunan bu seçenek, kullanılan her fırında lezzetli hamur işleri yapmanıza yardımcı olur. Kimyasal boya içermeyen özelliği ile kişilerden tam not alır. Çekici özelliklere sahip olan fırın pizza taşı, her ev tipi fırının içinde kullanmak için uygundur. Birçok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Doğal taş zemin üzerinde rahatlıkla lezzetli yemekler hazırlayabilirsiniz. Kaliteli ve uygun fiyatlı bu ürünü inceleyebilirsiniz.

Dayanıklı Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm

Dayanıklı Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm

Kaçkar markasının fırın taşı, beğenilen bir mutfak ürünüdür. Bu ürünü her çeşit fırında kullanmak mümkündür. Isıya dayanıklı özelliğiyle beğeni toplar. Markanın fırın taşı modeli, dayanıklı yapısı sayesinde uzun bir süre boyunca ilk günkü performansını korur. Pratik bir şekilde temizlenebilir. Bu ürünü kullanarak rahatlıkla evinizde sağlıklı hamur yemekleri yapabilirsiniz. Kullanıldığı alana rengini çıkarmaz. Yemek yaparken size hız katar. Şık görünümlü taşın özel kesimlerde olması, müşterilerin beğenisini alır. Kullanılan taş malzemenin 1. sınıf kalitede olması, önceden fırında ısıtma avantajı sunar. 2.42 ağırlığı, günlük mutfak işlerinde rahatlık sağlar. Siz de Kaçkar pizza taşı fırın taşı 30 x 30 x 1.5 cm yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Markanın kaliteli tasarımını satın alarak odun fırını tadında ekmekler elde edebilirsiniz.

Cazip Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm Fiyatı

Cazip Kaçkar Pizza Taşı Fırın Taşı 30 x 30 x 1.5 cm Fiyatı

Hamur işlerini sevenlerin ve sağlıklı yemekler yemeyi tercih edenlerin sıklıkla kullandığı bu tasarım, kaliteli bir üründür. Üzerine rahatlıkla her çeşit hamur yemeği tepsisiz koyulabilir. Dayanıklı yapısıyla beğeni toplayan bu modelin kolay temizlenmesi kullananlara avantaj sağlar. Yapmak istediğiniz yemekler, malzemesi veya boyutu fark etmeden bu üründe pişirilebilir. Aynı zamanda doğal taş yapısıyla beğeni toplar. Çevre ve sağlığınız açısından güvenilir bir model olan bu zarif tasarımlı seçenek, kimyasal içermez. Üzerinde yemek pişerken etrafa hoş kokular yayılır. Odun fırınında pişen bir pizzanın lezzetini, ev ortamında elde etmenizi sağlar. Kaçkar pizza taşı fırın taşı 30 x 30 x 1.5 cm fiyatı, ürünün tüm bu avantajları değerlendirilerek belirlenir. Uygun fiyatı ile bütçe dostudur. Siz de markanın bu modelini cazip fiyat avantajı ile değerlendirip Trendyol aracılığıyla satın alabilirsiniz.