Kadir Alkan Argan Yağlı Keratin Bakım 100 ml

499,90 TL

Ürün Bilgileri

Kadir Alkan Argan Yağlı Keratin Bakım 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENHANE Satıcı Ünvanı: UNİCOSM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892046467900001 Vergi Kimlik Numarası: 8920464679
    Bu ürün MENHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu 100ml Saçlarınızın her zaman doğal ve bakımlı görünüme kavuşmasını istiyorsanız siz de Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu ürünlerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Saçların daha güzel ve daha parlak olması için kullanılan bakım serumu, özel cam şişesi ile pratik kullanım avantajına sahiptir. Tüm saç tiplerinde kullanımı uygun olan Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu, faydalı ve besleyici içeriği ile tercih edilmektedir. Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu Neden Kullanılmalı? Özellikle saçları genetik olarak güçsüz olan veya çabuk yıpranan kişilerin, saçlarını daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu ürünlerini tercih ettiği bilinmektedir. Özel formülü sayesinde saçınızın ihtiyacı olan bakımın yapılmasını sağlamaktadır. Bu sayede saçlar gün içinde daha parlak, daha güzel ve sağlıklı bir görünüm kazanarak size de ayrı bir hava katar. Özel cam şişesinde satışa sunulan ürünün içeriğindeki doğal bileşenler sayesinde tüm saç tipleri için kullanımı uygundur. Kimler Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu Kullanmalı? Saçlarının yeterince parlak ve canlı görünmemesinden şikayetçi olan kişiler, Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu ürününü gönül rahatlığı ile kullanabilmektedir. Özel formülü sayesinde saçın hem beslenmesini hem de bakımını eksiksiz biçimde yerine getiren bu serumun tüm saç tipleri için uygun olması sayesinde herkes kullanabilmektedir. Daha sağlıklı saçlara sahip olmak isteyenler argan yağı özüne sahip bu bakım serumunu kullanabilmektedir. Kullanım Talimatı Temizlenmiş ve durulanmış olan saça Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu uygulanabilir. Saçınızın uzunluğuna bağlı olarak yeterli miktarda ürünü elinize alıp saçınıza masaj yaparak yediriniz. Yaklaşık bir saat kadar saçınızda beklettikten sonra fön çekip haftalık bakım olarak kullanabilirsiniz. Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu Saçları Besler mi? Özel formüle sahip bu ürünün argan yağı ile zenginleştirilmiş içeriği, saçın ihtiyacı olan beslenme ve güçlenme takviyesini sağlamaktadır. Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu ürünün düzenli aralıklarla saç bakımında kullanılması çok kısa sürede gözle görülür farklılıklar ortaya çıkarmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver