Kadir Alkan Kişisel Bakım Seti

1.049,90 TL

Ürün Bilgileri

Kadir Alkan Kişisel Bakım Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MENHANE Satıcı Ünvanı: UNİCOSM KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0892046467900001 Vergi Kimlik Numarası: 8920464679
    Bu ürün MENHANE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kadir Alkan Argan Yağlı Keratin Bakım 100 ml Kadir Alkan Argan Yağlı Saç Serumu 100 ml keratin ve argan yağı saç için doğadaki en değerli bileşenlerdendir. Saçları nemlendirir, besler ve parlaklık verir. Saçlar daha sağlıklı ve güzel bir görünüme kavuşur. Cosmo Code Sülfatsız Mat Wax 100 ml Sülfat içermeyen özel formülü sayesinde saçlarınıza kolayca şekil vermenizi sağlar. Güçlü tutuş ve doğal bir görünümü bir arada sunar. Yıkandığında saçlardan kolayca temizlenir, bu sayede saç diplerinizde birikmez. İçerdiği amino asitler sayesinde uygulama süresince saça bakım yapar. Sülfat içermediği için keratin düzleştirme ve silindir düzleştirme işlemleri uygulanan saçlarda kullanılması tavsiye edilir. Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı 50 ml Kadir Alkan Sakal Bakım Yağının içeriğinde sakal köklerini besleyen ve sakalın kısa sürede uzamasını hızlandıran bileşenler bulunmaktadır. Tamamen doğal materyallerden oluşan içeriği sayesinde hassas cilde sahip olan erkekler bile herhangi bir şekilde kızarıklık, tahriş veya yanma hissi gibi şikayetler olmadan sakal bakımını yapabilmektedir. Kadir Alkan Sakal Bakım Yağı ürünümüzü özellikle yeterince gür sakallara sahip olmayan kişilerin yoğun bir şekilde tercih ettiği görülmektedir. Seyrek sakallara sahip kişilerde sakalın çıkmasını ve eşit bir şekilde sakal bölgesine yayılmasını sağladığı için kullanılmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 ml
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver