Kalyon Tırnak Güçlendirici Bakım Yağı Et Temizleyici Acı Cila+Joy Line 3 lü Serum

490 TL

Ürün Bilgileri

Kalyon Tırnak Güçlendirici Bakım Yağı Et Temizleyici Acı Cila+Joy Line 3 lü Serum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÇİZGİ KOZMETİK Satıcı Ünvanı: ÇİZGİ KOZMETİK OTOMOTİV GIDA VE İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0258090900200001 Vergi Kimlik Numarası: 2580909002
    Bu ürün ÇİZGİ KOZMETİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tırnak güçlendirici,bakım yağı,et temizleyici,acı cila joyline kırmızı peeling serumu 30ml aha %30 bha %2 aha+bha peeling serum özel formülü ile ciltteki ölü deri ve kiri arındırır. Gözeneklerin ve cilt yüzeyinin yenilenmesini sağlar. Peeling etkisi ile cilt pürüzlerini gidererek pırıltılı ve canlı bir cilt görünümü yaratır.Cilt dokusunun görünümünü iyileştirmeye ve sürekli kullanımla ince çizgilerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.Düzenli kullanımda etkili sonuç veren peeling serumun uygulaması oldukça kolaydır.. Nasıl kullanılır : Yüz bölgenizde kullanılması tavsiye edilir.Temiz cilde uygulanmamalıdır.Istenilen bölgede parmak ucunıuza birkaç damla serum damlatarak dairesel hareketle uygulayınız.5 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayınız.Haftada 2 kez uygulama yapabilirsiniz. Uyarılar : Haricen kullanılır.Göz ile temasından kaçınınız,temas halinde bol su ile yıkayınız.Ürün uygulandığı dönemlerde direk güneş ışığından kaçınınız veya güneş koruyucu ürünler kullanılması tavsiye edilir.Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışın. Içindekiler : Aqua,1,2-Hexanediol,aloe barbadensis leaf water,caprylyl glycol,citric acid,cocamidopropyl dimethylamin,daucus carota sativa extact,ethylhexylglycerin,glycerin,glycolic acid,lactic acid,panthenol,pentylene glcycol,polysorbate 20,potassium citrate,propanediol,salicylic acid,sodium benzoate,sodium hyaluronate crosspolymer,sodium hydroxide,tasmannia lanceolata fruit/leaf extract,tartaric acid,trisodium ethyleneiamine disuccinate,xanthan gum,potassium sorbate. Joyline anında botoks etkili,kolajen artırıcı,celumer deniz özü ve jambu özlü kırışıklık karşıtı serum 30ml her gülümsediğinizde,güldüğünüzde veya kaşlarınızı çattığınızda yüz kaslarınız kasılır ve elastikiyetini kaybetmesine neden olur.En küçük hareketler bile yüz kas aktivitesini uyarır.Zamanla ince çizgiler derin kırışıklıklara dönüşür.Bu süreci yavaşlatmak ve mevcut ifade çizgilerini azaltmak için,joyline anti-Wrinkle serum kolajen artırıcı celumer deniz özü ve yüz kaslarını gevşeten ve kas kasılmalarını azaltan botoksa bitki bazlı bir alternatif olan jambu özü ile formüle edilmiştir.Anında sıkılaştırıcı etkisi 6-9 saat arası sürmektedir.Özellikle kuru ve olgun cilt tipleri için uygundur. Nasıl kullanılır : Sabah ve akşam cildinizi temizledikten sonra ihtiyaca göre
  • alın kırışıklıkları,kaşlar,düşük göz kapakları,göz altı torbaları ve kaz yakları,gözenekler,boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulayın ve iki dakika mimik yapmadan bekleyin. Içindekiler : Aqua,glycerin,acacia senegal gum,hydrolyzed rhizobian gum,pentylene glycol,tamarindus ındica gum,phenoxyethanol,parfüm,triethanolamine,carbomer,camellia sinesis leaf extract.
Geri Bildirim Ver