Kapris Bambu Kapaklı 3'lü Lüx Cam Kavanoz Erzak Saklama Kabı Baharatlık Bakliyatlık

Ürünün Diğer Satıcıları (4)
225 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
257,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
267,50 TL
4. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL

Ürün Bilgileri

Kapris Bambu Kapaklı 3'lü Lüx Cam Kavanoz Erzak Saklama Kabı Baharatlık Bakliyatlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karçiçeği Home Satıcı Ünvanı: KARÇİÇEĞİ MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VETİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0523122552600001 Vergi Kimlik Numarası: 5231225526
    Bu ürün Karçiçeği Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kapris Bambu Kapaklı 3'lü Cam Kavanoz Saklama Kabı Baharatlık Materyal: Cam & Bambu Kombinasyonu Paket İçeriği: 1 Adet Büyük Boy Kavanoz Kapasite: 1300 ml 1 Adet Orta Boy Kavanoz Kapasite: 800 ml1 Adet Küçük Boy Kavanoz Kapasite: 500 ml Ebatlar: Büyük Boy Kavanoz: 10×22 cm Orta Boy Kavanoz: 10×15 cm Küçük Boy Kavanoz: 10×11 cm Silikon vakum kapaklıdır

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Parça Sayısı Çoklu
Geri Bildirim Ver

Kapris Bambu Kapaklı 3'lü Cam Kavanoz Saklama Kabı Baharatlık

İnsanlar temiz olmayı istedikleri gibi düzenli olmayı da isteyebilirler. Ürünleri toplu halde bir arada tutmak için birçok alternatif vardır. Bunların ilk sırasında mutfakta yerini alan cam kavanozlar gelir. Açıldıktan sonra tekrar kapatılmaya uygun olması ve sağlık açısından avantaj sunması bu ürünleri gönül rahatlığıyla almanızı sağlar. Güçlü bariyer özelliklere sahipliği alınan darbelere karşı dayanıklı olduğunu gösterir. İçerisinde barındırdığı ürünün doğallığına ve saflığına değer katar. Cam kavanozların bambu ürünü ile birleşmesi hafif, sağlam materyale dönüştürür. Bambu, suya karşı dayanıklı olmasıyla bilinir. Siz de Kapris bambu kapaklı 3’lü cam kavanoz saklama kabı baharatlık ürünleri içerisindeki baharatlarınızın orijinal halini korur. Rahatça kullanmanızı sağlar. Herhangi bir darbeye karşı çizilmez özelliğiyle kişilerin dikkatini çeker. Cam kavanozlar hijyenik ve antibakteriyel özelliğiyle bilinir.

  • Kolay temizlik
  • Kaliteli materyal
  • Uzun süreli kullanım

Kaliteli ve Kullanışlı Kapris Saklama Kabı

Kaliteli ve Kullanışlı Kapris Saklama Kabı

Cam kavanozlar kaliteli olmasıyla bilinir. Bu ürünlerin geri dönüşümlü olması çevreci yapısını gösterir. Üretilirken kimyasal kullanılmaması yiyeceklerin uzun ömürlü olmasını sağlar. Kapris bambu kapaklı 3’lü cam kavanoz baharatlık ile mutfaklarda dağınıklığa son verebilirsiniz. Saydam olması sayesinde içerdiği ürünü gösterir. Koymuş olduğunuz yiyeceklerin tadını ve kokusunu değiştirmeden güvenle tercih edebilirsiniz. Rahatlıkla kullanabileceğiniz kurtarıcı bir kahraman olur. 3’lü özelliğe sahip olmasından dolayı çeşitli baharatlarınızı içerisinde barındırabilirsiniz. Bu ürün size kullanım kolaylığı oluşturur. Camdan üretilmesi ürünleri bulaşık makinede yıkama olanağı verir. Kapris baharatlık sayesinde aynı tasarıma sahip birçok ürünü bir arada bulundurabilirsiniz. Baharatlıklarınızı çiviye asarak kullanabilirsiniz. Bambu kapaklarla vakumlu ve hava geçirmez olması ürünleri uzun ömürlü yaparak sağlıkla tüketmenize imkan verir. Baharatlığın askıda yer alması yüzey temizliğinizi kolaylaştırır. Siz de bu ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Pratik ve Şık Kapris Baharatlık

Pratik ve Şık Kapris Baharatlık

İnsanlar doğası gereği yeme ve içme eylemlerini sıklıkla gerçekleştirir. İhtiyaç dahilinde tüketilen yiyecekler vardır. Bazı zamanlarda yiyecekler artabilir. Bu noktada devreye saklama kapları girer. Kapris marka bu ürünlerin kaliteli materyal üretilmesi sağlık açısından önemlidir. Ürünlerin tadını değiştirmemesi bu ürünü tercih etme noktasında etkili olur. Kapris saklama kabı sayesinde farklı yiyeceklerin kokularını birbirine karıştırmaz. Ister mutfak dolabınızda, isterseniz de rafta bulundurmak üzere birçok Kapris marka saklama kabı vardır. Düşük sıcaklıkta çatlamaya dayanıklı olurlar. Kolay kapatılabilen kapağıyla zorluk çekmezsiniz. Yiyeceklerinizi nem ve küf oluşumuna karşı korur. Cam ve bambu kombinasyonuyla hem dış tasarımı,hem de kullanış yönünden kişilere zevk verir. Kapris bambu kapaklı 3’lü cam kavanoz saklama kabı baharatlık kullananların görüşlerini inceleyebilirsiniz. İhtiyacınıza yönelik bu model hakkında ayrıntılı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Kapris Bambu Kapaklı Cam Kavanoz Saklama Kabı Fiyatları

Kapris Bambu Kapaklı Cam Kavanoz Saklama Kabı Fiyatları

Camlı saklama kapları, baharat gibi kuru malzemeleri saklarken nemi önler. Ürünün hava geçirmeyen özellikte olması her zaman avantaj sunar. İçerisine yabancı madde girme ihtimali sıfıra iner. Bu sebeple ürünlerinizi gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Kaliteli maddelerden yapılmış kaplarda saklarsanız dış etkenlerden korursunuz. Bu dış etkenler; kimyasal ve fiziksel faktörler olabilir. Cam özelliğinde üretilmesi içerisinde baharat hariç günlük tüketebileceğiniz yiyeceklerinizi ısıtma gereği duyduğunuzda gönül rahatlığıyla mikrodalgalarda ısıtabilirsiniz. Kapris bambu kapaklı 3’lü cam kavanoz saklama kabı baharatlık fiyatı ürünün tüm özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Modelin sahip olduğu her detayın fiyat üzerinde etkisi vardır. Fiyat ve performans açısından son derece avantajlı bir modeldir. Kapris bambu kapaklı 3’lü cam kavanoz saklama kabı baharatlık yorumlarını inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Trendyol üzerinden bu ürünlere kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.