Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş Kaptan 88: Baba'nın Son İcadı

199 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş Kaptan 88: Baba'nın Son İcadı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yılgen Yayıncılık Satıcı Ünvanı: YILGEN YAYINCILIK İLETİŞİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0965137310200001 Vergi Kimlik Numarası: 9651373102
    Bu ürün Yılgen Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yazarlar: Metin Akdülger, Osman Oğuz Öğün
  • Çizer: Sadi Güran
  • Yayıncı: Ancient 101 Fikir ve Sanat Eserleri A.Ş.
  • Sayfa Sayısı: 120syf
  • 4120... Düğün Felaketi’nin üstünden tam 6 Dünya yılı geçti. Felaketin sorumluları olarak gösterilen Kaptan 88, Kızılkanat ve Baba ortalıkta yok. Kızılkanat felaketten sonra bir daha gözükmedi. Kaptan 88, yaşadığı suçluluk duygusuyla Ay’daki terk edilmiş gözlem evinde tecritine devam ediyor. Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Baba ise 100. yaş günü yaklaşırken son büyük icadını tamamladı ve insanlığa veda etmeye hazırlanıyor.
  • Dünya’da ters giden bir şeyler var ve insanlığın ütopyası, cennet gezegen Sekoya, intikam peşindeki kadim bir varlığın tehdidi altında. Yıllar boyu Dünya’da yaşadığı felaketlerden Sekoya’ya sığınarak kurtulan insanlık yine bir yıkımın eşiğinde mi belirsizliğin gölgesi üzerlerine kara bir bulut gibi çökerken, insanların cevaplara ulaşabilmek için yine Kaptan 88’e ihtiyacı var. Felaketten beri kendini canlılığa dair tüm titreşimlere kapatan Kaptan 88’in ise kendisini hayata döndürebilecek bir güce...

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 101-150
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı adlı ürün bir çizgi roman serisinin ilk kitabı olma özelliğini taşır. Metin Akdülger ve Osman Oğuz Öğün tarafından yazılan çizgi romanda yer alan resimler Sadi Güran tarafından çizilir. Yaklaşık 2 yıllık hazırlık sonrası ortaya çıkan bu çizgi roman serisi karakterlerinden olay örgüsüne kadar dikkatleri üzerine çeken bir yapıya sahiptir. Ayrıca hikayenin zaman çizelgesi de devreye girince içerisinde kalmak isteyeceğiniz fantastik bir kurguya dönüşür. Baştan sona tüm detayları titizlikle tasarlanan bu çizgi roman bir süper kahramanın serüvenlerini sizlere anlatır. Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı yorumları da bu çizgi roman hakkında ipucu içerir.

  • Fantastik bilim kurgu türünde
  • Bir çizgi roman serisinin ilk kitabı
  • Okuyucuları içine çeken kurgu

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Konusu

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Konusu

Kaptan 88 Baba'nın Son İcadı hikayesi 4120 yılında başlar. Düğün felaketinden 6 dünya yılı sonrasıdır. Kaptan 88, Kızılkanat ve Baba bu felaketin sorumlusu gösterilir. Ortada olmayan bu üçlü merak edilir. Kızılkanat bu felaketten sonra bir daha asla gözükmez. Kaptan 88 ise suçluluk duygusu yaşaması nedeniyle Ay’a giderek gözlem evinde tecridine devam eder. Baba ise uzun süredir ortalarda gözükmez ama 100. yaş günü yaklaştığı için son büyük icadını tamamlamaya çalışır. Ardından insanlığa veda etme düşüncesi bulunur. Bu sırada dünyada ters giden şeyler olur. İntikam almak isteyen kadim bir varlık nedeniyle cennet gezegen Sekoya tehdit altına girer. Dünya’da oluşan felaketler nedeniyle ütopik Sekoya gezegenine sığınan insanlık tekrar bir yıkım durumu ile karşı karşıya kalır. Bu felaketten kurtulmak için Kaptan 88 adlı süper kahramana tekrar ihtiyaç duyulur.

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Hakkında

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Hakkında

Bu kitap birbirinden farklı 4 disipline sahip 4 kafadarın bir araya gelmesiyle ortaya çıkar. Hayallerinin peşinden giden bu kişilerin ortaya çıkardığı Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı, okurlara merakın ve bilginin her zaman devam ettiği fantastik bir dünyayı vadeder. Yazarların hayallerinin resmedildiği bu kitap Dünya’daki felaketler nedeniyle başka bir gezegene sığınan insanlığın hayatta kalma mücadelesini tasvir eder. Yaşanan olaylar nedeniyle Kaptan 88 görüş geçirmiş Kaptan 88'e dönüşür. Bu sırada insanlık tekrar bir mücadele ile karşı karşıya kalır. Yaşanan bu çaresizlikler kitapta kendine özgü kurgu ile ifade edilir. Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 çizgi roman ve bilim kurgu meraklılarına farklı bir deneyim sunar. Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı kullananlar gerçekten bilim kurgu türündeki fantastik çizgi romanları seven kişilerdendir.

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Fiyatları

Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı Fiyatları

Dünya’dan kaçan insanların tekrar Görmüş Geçirmiş Kaptan 88 tarafından kurtarılmaya ihtiyacı vardır. Fakat Kaptan 88'de kendisini tekrar hayata bağlayacak bir sebebe ihtiyaç duyar. Bunun için Ay’da kendini terk edilen gözlem evinde tuttuğu tecritten vazgeçmesi gerekir. Kaptan 88’in tecritten çıkıp çıkmayacağı ise merak konusudur. Bu çizgi roman serisi ilk kitabında bu konuya cevap aranır. Maceranın nasıl evrileceğini merak eden okuyucular bu yüzden kitabı büyük bir merakla okurlar. Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı fiyatı bu kitabı satın almanız için uygun aralıklarda yer alır. Belirlenen fiyatlar üzerinden sipariş vererek bu çizgi romana sahip olabilirsiniz. Bu çizgi roman serisini merak ediyorsanız hemen Trendyol üzerinden sipariş vererek Kaptan 88 Görmüş Geçirmiş: Baba'nın Son İcadı satın alabilirsiniz. Keyifli bir okuma deneyimi yaşayabilirsiniz.