9
Çaydanlık kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Karaca Belinay Indüksiyon Tabanlı Midi Metal Çaydanlık Takımı

782,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
838,99 TL
8 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
18 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.009 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karaca Belinay Indüksiyon Tabanlı Midi Metal Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Gülmez Market Satıcı Ünvanı: YUNUS EMRE GÜLMEZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4210519804
    Bu ürün Gülmez Market tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Belinay İndüksiyon Tabanlı Midi Metal Çaydanlık Takımı İçerik Hacim: 1-1,6 LT
  • Ölçü: 13x10-15x12 cm
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Özellikler Ara kapak ve süzgeci bulunmamaktadır.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur.
  • İndüksiyon kullanımına uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Hacim 0 - 1,99 L
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Karaca Belinay Midi Metal Çaydanlık Takımı

Her evin en önemli ihtiyaçları arasında mutlaka çaydanlık bulunur. Kahvaltılar, öğle araları ve akşam çayları için vazgeçilmez bir parça olan çaydanlıklar farklı tasarımlarda ve şıklıkta tercih edilirler. Sıcak içecekler sofraların keyifli bir parçasıdır. Bu da çaydanlığın kullanım alanlarını ve gelişimini destekler. Çaydanlık modelleri genellikle çayın bulunduğu üst kısım ve kaynar suyun olduğu alt kısım olarak iyi ayrı bölmeden oluşur. Kahvaltılarda, iş yerlerinde, misafirliklerde pratik kullanım ve şık tasarım tercih edilir. Karaca Belinay midi metal çaydanlık takımı paslanmaz çelik olması özelliği ile dikkat çeker. Farklı ebat ve tasarımlarda birçok ürün tipi vardır. Masalara eşlik eden çelik çaydanlıklar hem hem görünüşü hem de kalitesi ile müşteriler tarafından beğeni toplar.

  • Paslanmaz çelik
  • İndüksiyon kullanıma uygun
  • Bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun

Kullanışlı Karaca Midi Çaydanlık Takımı Özellikleri

Kullanışlı Karaca Midi Çaydanlık Takımı Özellikleri

Eviniz için çaydanlık seçmeden önce adım adım ihtiyaçlarınızı belirlemeniz tavsiye edilir. Evinizde kaç kişi yaşadığı, ne sıklıkla kullanacağınız gibi kıstaslar tercih yapmanıza yardımcı olur. Gündelik hayatta daha uygun görünen iki bölmeden oluşan çaydanlıklar tercih edilir. Kahvaltıları ve misafirlikleri seven müşteriler için idealdir. Karaca Belinay çaydanlık paslanmaz çelik özelliği ile uzun süreli bir kullanım ömrü sunar. Aynı zamanda yüksek dayanıklılık ve sağlıklı kullanım için tercih edilir. İçeriğinde 1,0 Lt demlik + demlik kapağı ve 1,6 L suluk bulunur. Öne çıkan diğer özellikleri ise bulaşık makinesinde yıkanmaya uygun olması ve indüksiyon kullanıma uygunluğu yer alır. Karaca midi çaydanlık, mutfağınızda ve sunumlarınızda şık bir görünüm yaratırken çayınızı en lezzetli biçimde içmenize olanak sağlar. Görünüşü ve kalitesi ile hoş sonuçlar yaratır.

Şık Tasarımı ile Karaca Belinay Midi Metal Çaydanlık Takımı

Şık Tasarımı ile Karaca Belinay Midi Metal Çaydanlık Takımı

Seçeceğiniz çaydanlık takımının yararlı ve pratik olmasının yanında dikkat edilen bir diğer özelliği ise tasarımıdır. Çaydanlık seçerken karşınıza sayısız model ve tasarım çıkar. Bu çeşitlilik size farklı kullanım alanları ve pratiklik sunar. Bu geniş ürün yelpazesinde kendinize uygun çaydanlığı seçmekte zorlanabilirsiniz. Bu noktada evinizin ve mutfağınızın dekorasyonu ve kişisel zevkleriniz ön plana çıkar. Belinay çaydanlık ışıltısı ve tasarımı ile dikkat çeker. Gündelik hayatta da sıklıkla kullanılan çelik çaydanlık, mutfaklarla ve sofralarla özdeşleşmiştir. Porselen yavaş yavaş ısınan ve yavaş soğuyan bir madde olduğundan günlük yaşamında sık sık çay tüketen müşterilere önerilmez. Onun yerine paslanmaz çelik önerilir. Kullanacağınız kişi sayısına göre ve çaydanlığın alt ve üst hacmine göre tercihinizi filtreleyebilirsiniz. Bu şekilde hızlı ve pratik kullanım için uygun tercih yapılabilir.

Karaca Belinay Midi Metal Çaydanlık Takımı Fiyatları ve Yorumları

Karaca Belinay Midi Metal Çaydanlık Takımı Fiyatları ve Yorumları

Çaydanlık takımı seçerken seçeneklerimizi belirleyecek en önemli kıstaslardan biri de bütçedir. İhtiyaçlarınızı belirlemek, buna göre modelleri ayırmak ve bütçenizi korumak makul tercihte bulunmak için önemlidir. Çayın sıklıkla tüketilmesi sonucunda çaydanlıklara talep ve ilgide fazladır. Bu nedenle birçok farklı opsiyonda ve tasarımda çaydanlık modeli bulmak mümkündür. Bu çeşitlilik ise beraberinde geniş bir fiyat yelpazesini getirir. Bu yüzden çaydanlık satın almadan önce Karaca Belinay midi metal çaydanlık takımı yorumları sayesinde fikir alışverişi yapabilir, olasılıkları değerlendirebilirsiniz. Çaydanlıkların fiyatı yapıldığı malzemeye göre değişkenlik gösterir. Farklı ebatlarda ve farklı malzemelerden yapılmış çaydanlıkları değerlendirebilir, kendi kullanım amacınıza ve zevkinize göre seçiminizi yapabilirsiniz. Karaca Belinay midi metal çaydanlık takımı fiyatları ürünün özelliklerine göre belirlenir. Siz de çay keyfinize eşlik etmesi için bu ürüne Trendyol’dan kolayca ve hızlıca ulaşabilirsiniz.