Karaca Coffee Art İnox Dijital 20 Bar Öğütülmüş Espresso Cappuccino ve Kapsül Kahve Makinesi

4.938,30 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.938,40 TL
Kargo Bedava
4.999 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Coffee Art İnox Dijital 20 Bar Öğütülmüş Espresso Cappuccino ve Kapsül Kahve Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BeStLine Satıcı Ünvanı: FATİH KANTAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4970241535
    Bu ürün BeStLine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Coffee Art Inox Dijital 20 Bar Öğütülmüş Espresso Cappuccino ve Kapsül Kahve Makinesi En önemli özelliği, kapsül kahve kullanımına da uygundur. Ürün açıklaması Kapsül Kahve Kullanımı Kutu içerisinde kapsül kahve kullanımına uygun ek bir barista kolu bulunmaktadır. Bu barista kolu ile kapsül kahvelerinizi de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kapsül boyutu: Yükseklik: 3cm En: 3,5cm Boy: 3,5cm 20 Bar Basınç Gücü 20 bar basınç pompası ile espresso ve espresso bazlı kahve keyfinizi ideal lezzette yaşayın. 1360W Güçlü Rezistanslar 1360 Watt gücü sayede makineniz kahve hazırlamaya kısa sürede hazır olur. Aynı Anda İki Fincan Doldurma Hacimsel kontrolü sayesinde espressonuzu tek veya çift doz olarak tercih edebilirsiniz. İsterseniz 2 kişilik kahveyi tek seferde hazırlayabilirsiniz. Dokunmatik Kontrol Kahvenizi yaparken dokunmatik paneli ile her şeyi tek tuşla kolayca yapabilirsiniz. Süt Köpürtme ve Süt Isıtma Buhar modu açık iken, ürününüzün yan tarafında yer alan çevrilebilir buhar düğmesi ile buhar ayarı yapabilir, buhar çıkışına göre sütünüzü ısıtabilir ya da köpürtebilirsiniz. Bu sayede espresso kahvenizi, cappuccino ve latte gibi lezzetlere dönüştürebilirsiniz. Sıcak Su Çıkışı Buhar çıkış modu kapalı iken, ürününüzün buhar çubuğundan çıkacak sıcak su ile espressonuzu, americano gibi farklı içeceklere dönüştürebilirsiniz 0,9L Geniş Su Haznesi 0,9 litre geniş su haznesi ile uzun süre zahmetsizce kahvelerinizi hazırlayabilirsiniz. Fincan Isıtma Fincan ısıtma plakası ile kahve fincanlarınız için ön ısıtma yapabilir, kahvenizin daha uzun süre sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz Çıkarılabilir Damlama Tepsisi Su ve kahve damlalarını geniş hacimli çıkarılabilir damlama tepsisinde muhafaza ederek, temizliği kolaylaştırır. 3 Aşamalı Koruma Basınç Koruması Fazla basın çıkmasını engelleyerek, güvenli kullanımı sağlar. Otomatik Kapanma Otomatik kapanma özelliği ile kapatmayı unutsanız bile makineniz otomatik kapanır, bu sayede güvenli bir kullanım sunar. Aşırı Isınma Koruması Aşırı ısınmalara karşı otomatik olarak işlemi durdurarak riskli kullanımların önüne geçer.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Model Kapsüllü Kahve Makineleri
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Süt Köpürtücü Yok
  • Voltaj 220 - 240 V
  • Priz Tipi C / F
Geri Bildirim Ver