Karaca Multichef Kıyma Çekme Aparatlı Hamur Yoğurma Makinesi Redgold krcmultichef

12.999 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Karaca Multichef Kıyma Çekme Aparatlı Hamur Yoğurma Makinesi Redgold krcmultichef

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ Satıcı Ünvanı: TUĞBA YEŞİLFİDAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9510852254
    Bu ürün GÜÇLÜ MUTFAK GEREÇLERİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ev tipi kıyma makinesi olan Karaca Multichef 1400W güce sahiptir.
  • Karaca Multichef karıştırıcı mikser sıvı karışımlar, orta yoğunluktaki hamurlar ve yoğun hamurlar için 3 farklı başlık sunar.
  • Karaca kıyma makinesi özel aparatı ile evde kolaylıkla et çekmeyi sağlar.
  • Karaca Mutichef çırpıcı mikser özelliğine sahip olduğu için sıvı karışımların etrafa sıçramasını önlemek için şeffaf kapağa sahiptir.
  • Elektrikli kıyma makinesi daha pratik deneyim sunmak için 3 farklı kıyma bıçak ile dizayn edilmiştir.
  • Tezgah üstü mikser olan Multichef sabitleyici ayaklar ile güvenlik sağlar.
  • Büyük mikser olması ile 5.5 litre kadar paslanmaz çelik kaseye sahiptir.
  • Hamur yoğurma mikser yörüngesel hareket etme özelliği sunar.
  • Kıyma makinesi sucuk aparatı ve güvenlik kilidi sayesinde güvenli kullanım yaşatır.
  • Elektrikli mikser Karaca Multichef motor korumasına sahiptir.
  • Karaca kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi Multichef 6 farklı hız kademesi ile çalışır.
  • Çelik kıyma makinesi olan Karaca Multichef paslanmaz malzemeden yapılmıştır.
  • Çok amaçlı mikser 3 farklı yoğunluktaki hamuru çırpma ve kıyma çekme fonksiyonlarına sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Et Kıyma Diski 3
  • Sosis/Sucuk Aparatı Var
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Kapasite 5+ L
Geri Bildirim Ver

Karaca Multichef Kıyma Çekme Aparatlı Hamur Yoğurma Makinesi Redgold

Hamur yoğurma ve kıyma çekme işlemlerini ev içerisinde kol gücü ile yapmak son derece zorlayıcı olabilir. Karaca Multichef kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi Redgold, beklentileri karşılayabilecek özelliklerle donatılarak özenle tasarlanır. Mutfakta size pratiklik sağlayan özellikleri ve aynı zamanda şık tasarımı ile de dikkatleri çeken bu cihaz, sıklıkla tercih edilir. Kırmızı ve gold renklerin hakim olduğu tasarım sayesinde ürünü her zaman tezgah üzerinde tutabilirsiniz. Bu modelle mutfağınızın dekorasyonunu değiştirebilirsiniz. Hamur yoğurmak için özel tasarlanan çevirme ucu, işlemin hızlıca tamamlanmasını sağlar. Hamur yoğurma işlemini kolaylaştırmak için tasarlanan modelde ayrıca et kıyma diski de bulunur. Bu sayede siz de kıymanızı evde hijyenik koşullar altında ve hızlı bir şekilde kendiniz çekebilirsiniz.

  • Kırmızı şık tasarım
  • Hamur yoğurma
  • Kıyma çekebilme imkanı

Kullanışlı Karaca Multichef Kırmızı Özellikleri

Kullanışlı Karaca Multichef Kırmızı Özellikleri

Mutfak içerisindeki hamur yoğurmak gibi ağır işleri yapmak için çeşitli yardımcı ev aletleri kullanılır. Karaca Multichef kırmızı, hamur yoğurma işlemini büyük oranda kolaylaştırır. Aynı zamanda lezzetli karışımlar hazırlamanıza da olanak sağlar. Sizin ayarladığınız hızda çalışan ürün, pratik bir şekilde dilediğiniz kıvamı elde etmenizi mümkün kılar. Yumurta çırpmak, sos hazırlamak için kullanabileceğiniz bu cihazla puding gibi lezzetli tatlılar da yapabilirsiniz. 5.5 L kapasitesindeki paslanmaz çelik kase sayesinde siz de tek seferde fazla miktar yemek hazırlayabilirsiniz. Aynı zamanda paslanmaz çelik kalitesiyle sağlığınızı koruyabilirsiniz. Yörüngesel hareket eden bu modelin güvenlik kilidi özelliği de vardır. Karaca Multichef kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi Redgold Karaca Multichef metal iç aksamlı olduğundan uzun yıllar gönül rahatlığı ile bu cihazı siz de kullanabilirsiniz.

Karaca Multichef Hamur Yoğurma Makinesi Redgold Fiyatı

Karaca Multichef Hamur Yoğurma Makinesi Redgold Fiyatı

Mutfakta sık sık kullanılması gereken yardımcı ev aletlerinin kaliteli materyallerden üretilmiş olması, uzun süreli kullanım ömrü için son derece önemlidir. 1500 W güce sahip olan bu ürün, işlerinizi hızlı şekilde bitirmenizi sağlar. 5.5 L kapasitesi olan bu üründe kullanılan kase paslanmaz çelikten üretilir. Paslanmaz çelik yiyecek ile teması uygun olan bir materyal olduğundan sağlığınız için uygundur. Aşırı yük olması durumunda cihazın motor koruması sayesinde ürünün hasar görmesi engellenir. Sabitleyici ayaklara sahip olan cihazın aynı zamanda sıçramayı önleyen şeffaf bir kapağı da vardır. Sıvı karışımlar hazırlarken kullanabileceğiniz şeffaf kapak ve balon çırpıcı aparatı bulunur. Hazırlayacağınız hamurlar için düz karıştırıcı ve hamur kancasını kullanabilirsiniz. Karaca Multichef kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi redgold fiyatı ve diğer özellikleri hakkında detaylı bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Karaca Multichef Kıyma Çekme Aparatı Redgold Yorumları

Karaca Multichef Kıyma Çekme Aparatı Redgold Yorumları

Mutfakta az zaman harcayıp işlerinizi hızlıca bitirerek lezzetli yemekler hazırlamak istiyorsanız siz de Karaca markalı Multichef hamur yoğurma ve kıyma çekme ürününe göz atabilirsiniz. Kullanışlı özelliklere sahip olan bu cihaz, işlerinizi hızlıca tamamlamanıza imkan verir. 5+ L kapasitesi olan ürün, tek bir seferde oldukça fazla yemek hazırlamanıza olanak sağlar. Toplam 3 adet et kıyma diskine sahip olan modeli evde hijyenik şekilde kıyma çekmek için kullanabilirsiniz. Üründe ayrıca sucuk ve sosis aparatı da bulunur. Bu sayede siz de karışımını kendiniz hazırladığınız lezzetli sucuklar ve sosisler hazırlayabilirsiniz. Karaca Multichef kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi redgold yorumları cihazın kullanışlı yapısına odaklanır. Karaca Multichef kıyma çekme aparatlı hamur yoğurma makinesi redgold kullananlar gibi siz de pratik ürünün avantajlarından yararlanmak istiyorsanız Trendyol’dan cihazı satın alabilirsiniz.