Karaca Paws 4'lü Pasta Takımı

299 TL
(74,75 TL / adet)

Ürün Bilgileri

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tıklakapında Satıcı Ünvanı: ADA HOME DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0007065184200014 Vergi Kimlik Numarası: 0070651842
    Bu ürün Tıklakapında tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Paws 4'lü Pasta Takımı İçerik 4 Adet Pasta Tabağı(20 cm)
  • Malzeme: Cam Bulaşık makinasında yıkamaya uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Renk Çok Renkli
Geri Bildirim Ver

Karaca 153.03.06.7280 Paws 4'lü Pasta Takımı

Ailenizle ya da arkadaşlarınızla birlikte tatlı yemeyi seviyorsanız Karaca Paws 20 cm 4’lü pasta tabağı seti sizin için idealdir. Bu takım, özel olarak dizayn edilmiş tabaklardan oluşur. Set içerisinde yer alan parçalar, özel materyalden imal edilir. Bu malzeme, ürünlerin dayanıklı yapıya sahip olmasını sağlar. Tabakların yüzeylerinde aynı kompozisyonun parçaları olan görseller bulunur. Bu görseller, ürünlere eğlenceli bir görünüm kazandırır. Çay saatlerinizi ve doğum günlerinizi keyifli kılmak için bu seti satın alabilirsiniz. Bu ürünlerle misafirlerinizi keyifle ağırlayabilirsiniz. Sofranıza şıklık kazandıran pasta takımını dolaplarda yer kaplamadan muhafaza edebilir ve tekrar yıkayıp kullanabilirsiniz.

  • Paket içeriği: 4 adet pasta tabağı
  • Üretim materyali: Cam
  • Paket ölçüsü: 6 x 28 x 27 cm (Boy, en, yükseklik) + 1 KG ağırlık

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımının Özellikleri

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımının Özellikleri

Karaca Paws 4’lü pasta tabağı, şık tatlı servisleri için özel olarak tasarlanır. Eğlenceli desenleriyle öne çıkan tabaklar, geniş ve düz bir yüzeye sahiptir. Setin her parçası, 20 cm ebatında ve yuvarlak yapıdadır. Ürünlerin ölçüsü ve biçimi, pasta servisi için ideal alan sağlar. Bu tabaklar, çay saatlerinde; kek, börek, kuru pasta, kurabiye gibi ürünlerin servis edilmesi için oldukça uygundur. İnce bir yapıya sahip olan tabaklar, kolay tutulabilir. Minimalist ölçüleriyle tepsi üzerinde şık ve güvenli şekilde konumlanır. Doğum günlerinde ve tatlı saatlerinde kolay servis yapabilme imkânı verir. Tabaklar, rafta veya mutfak dolabında saklanabilen yapıdadır. Hepsi üst üste konularak yerden tasarruf edilebilir. Karaca Paws tatlı tabakları, özel tasarım kutu içerisinde satışa sunulur. Taşınma veya uzun süreli muhafaza durumlarında ürünleri ambalajın içerisine yerleştirebilirsiniz.

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımının Kalitesi Nasıldır?

Karaca Paws 4’lü pasta takımı, kaliteli üretim materyali sayesinde uzun süreli kullanım sağlar. Eğlenceli pasta tabakları, birinci sınıf camdan imal edilir. Özel cam malzeme, tabakların dayanıklı bir yapıya sahip olmasını sağlar. Ürünlerin tasarımında ve üretiminde kaliteli işçilik hâkimdir. Tabakların yüzeyleri çizilmeye karşı dayanıklıdır. Çatal veya bıçak temasında deformasyon görülmez. Tabaklar, aynı zamanda kir tutmayan bir yapıya sahiptir. Pürüzsüz cam materyalden imal edilen parçalar, kolayca temizlenebilir. Temizlik konusunda bazı konulara dikkat etmekte fayda vardır. Desenli pasta tabakları, elde yıkamaya uygundur. Bulaşık makinesinde yıkanması tavsiye edilmez. Karaca Paws 20 cm 4’lü pasta tabağı seti, çatlamaya karşı dayanıklıdır. Yüksek yüzey direnci sayesinde sıcak servis edilen yemeklere de uygundur. Özel geliştirilen tabaklar, doğrudan sert bir temas olmadığı sürece kırılmaya karşı direnç gösterir.

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımı Şık mıdır?

Karaca Paws 4'lü Pasta Takımı Şık mıdır?

Eğlenceli tasarıma sahip Karaca Paws 4’lü pasta takımı, şık görünümüyle dikkat çeker. Tabaklar, kedi konseptli yüzey desenleriyle eğlenceli sunumlara imza atar. Setteki ürünlerde birbirini tamamlayan bir tasarım söz konusudur. Bu tabakları kullanarak tatlı saatlerinize eğlenceli bir hava katabilirsiniz. Üretim materyali, görsel dizaynı koruyan; parlak, güçlü ve uzun ömürlü bir yapıdadır. Bu tabaklar, renk kaybı veya deformasyon olmadan uzun süre kullanılabilir. Eğlenceli kedi desenlerinin arka plan rengi olarak mavi ve pembe tonları kullanılır. Şık bir dizayna sahip olan bu ürünlerle sofranıza tarz katabilirsiniz. Ürünlerin renk ve görsel yapılarının yanı sıra tasarımları da oldukça estetiktir. İnce bir yapıya sahip olan tabaklar, kullanıldığı her yerde güzel görünür. Cam malzeme, ürünlere parlak bir görünüm kazandırır. Pasta saatlerinizi tatlı motiflerle süslemek için bu seti Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini merak ederseniz Karaca Paws 4’lü pasta takımı yorum ve puanlarını inceleyebilirsiniz.