Karaca Proofcut 6 Parça Siyah Standlı Bıçak Seti

1.559 TL
(259,83 TL / adet)
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.599 TL

Ürün Bilgileri

Karaca Proofcut 6 Parça Siyah Standlı Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MegaMall Satıcı Ünvanı: FATMA ULU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8870588376
    Bu ürün MegaMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karaca Proofcut 6 Parça Siyah Bıçak Seti Set İçerik 1 Adet Şef Bıçağı 30 cm / 1.13 mm
  • 1 Adet Dilimleme Bıçağı 20 cm / 1.13 mm
  • 1 Adet Ekmek Bıçağı 20 cm / 1.13 mm
  • 1 Adet Doğrama Bıçağı 13 cm / 1.2 mm
  • 1 Adet Soyma Bıçağı 9 cm / 1.2 mm
  • 1 Adet Blok 12.3 x 12.3 x 27.2 cm
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Çelik Türü: 2Cr13N

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Karaca Proofcut 6 Parça Bıçak Seti

Bıçaklar mutfakların ve doğrama ürünlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alır. Karaca Proofcut 6 parça bıçak seti YGR081121 her daim elinizin altında bulundurmak isteyeceğiniz özelliklere sahiptir. Kaliteli ve şık yapısı sayesinde kullanım esnasında müşterilerin zevkine ve ihtiyaçlarına kolaylıkla karşılık verir. Paslanmaz yapısı sayesinde uzun zaman kullanım imkanı sunar. Oldukça kaliteli ve keskin bir yapıya sahiptir. Tezgah üstünde standı ile beraber bulundurarak her türlü yiyeceği rahatlıkla kesebilir ya da doğrayabilirsiniz. Paslanmaz çelikten üretilen bu ürün modelinin içerisinde Birer adet 9 cm soyma bıçağı, 13 cm doğrama bıçağı, 20 cm ekmek bıçağı, 20 cm dilimleme bıçağı ile aynı şekilde 20 cm şef bıçağı mevcuttur. Buna ek olarak 27 cm bıçak aparatı da ürün paketi içerisinde yer alır.

  • Paslanmaz çelik
  • Şık gövde
  • Plastik stant

Kullanışlı Tasarımıyla Karaca Proofcut Bıçak Seti

Kullanışlı Tasarımıyla Karaca Proofcut Bıçak Seti

Karaca Proofcut paslanmaz çelikten üretilir ve gıdalar için sağlıklı bir yapıya sahiptir. Doğradığınız yiyeceklerin vitaminini kaybettirmez ve kolay kullanım imkanı sunar. Bıçak ne kadar keskinse o kadar düzgün kesimler ya da doğrama işlemi yapmak mümkündür. Mutfakta zamandan tasarruf etmek için kullanılan eşyaların da pratik ve kullanışlı olması önemlidir. Seçtiğiniz Karaca Proofcut 6 parça bıçak seti sayesinde kısa sürede istediğiniz yiyeceği keserek küçük parçalara ayırabilirsiniz. Profesyonel yapısı sayesinde size de profesyonel yemekler yapma konusunda yardımcı olur. Set içerisinde yer alan bıçakların her biri farklı işleve sahiptir. Şef bıçağı ile ortaya eşsiz görünüme sahip yemekler çıkarabilirsiniz. Bu ürün biber, soğan ve diğer sebzeleri kesme hususunda size kolaylık sağlar. Aynı şekilde 20 cm ekmek bıçağı sayesinde ekmekleri istediğiniz boyutta ya da kalınlıkta dilimleyebilirsiniz.

Şık Görünüme Sahip Karaca Proofcut Bıçak Seti

Şık Görünüme Sahip Karaca Proofcut Bıçak Seti

İçerisinde gold detayın yer aldığı bu siyah ve şık Karaca Proofcut bıçak seti mutfağınızda bulunan diğer eşyalar ile uyum yakalar. Oldukça şık görünümü göz zevkinize hitap etmeyi başarır. Kullanım esnasında kolay kavrayış özelliği sizi zorlamaz. Keskin metali yiyeceklerin özlerini kaybetmeden doğranmasına yardımcı olur. Setin içerisinde yer alan her bıçağın kendine ait farklı özelliği mevcuttur. Bu nedenle kullanacağınız gıdaya göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Proofcut 6 parça bıçak seti mutfakta harikalar yaratmanıza katkı sağlar. Tezgah üstünde bulundurarak istediğiniz anda kullanabilirsiniz. Oldukça kaliteli yapıya sahip bu ürünü kullandıktan sonra elde yıkamanız tavsiye edilir. Bıçakların sapları plastik gövdeye sahip olduğu için makinede yıkama yapılmaması uzun süre kullanım açısından önemlidir. Aynı zamanda keskin metali olduğu için kesim esnasında kazalara karşı dikkat etmeniz de fayda vardır.

Bütçenize Uygun Karaca Proofcut Bıçak Seti Fiyatları

Bütçenize Uygun Karaca Proofcut Bıçak Seti Fiyatları

Seçtiğiniz ürünün sahip olduğu özellikleri dışında fiyat bilgileri de önemlidir. Bu nedenle tercih yapmadan önce fiyat unsurlarına dikkat etmeniz önerilir. Karaca Proofcut 6 parça bıçak seti fiyatları bütçenize hitap edebilecek listelere sahiptir. Seçim yapmadan önce bütçenizi göz önünde bulundurarak hareket edebilirsiniz. Her kesim müşterinin zevkine ve bütçesine hitap edebilen bu ürün, sahip olduğu özelliklerden dolayı sıklıkla tercih edilir. Çelik yapısının paslanmaz olması aynı zamanda insan sağlığını hiçbir şekilde tehdit etmez. Bu bıçak seti şık tasarımı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanmayı başarır. Bir seçimde bulunmadan önce Trendyol’dan Karaca Proofcut 6 parça bıçak seti kullananlar kısmına göz atabilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Aynı zamanda doğru seçim yapmak için diğer müşterilerin yaptığı Karaca Proofcut 6 parça bıçak seti yorumları kısmından da yararlanabilirsiniz.