Karcher 2801038- Puzzı 8/1 C Wıth Hand Nozzle *eu Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi

43.999 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Karcher 2801038- Puzzı 8/1 C Wıth Hand Nozzle *eu Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: PHİGO Satıcı Ünvanı: YUSUF KARACAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2389162331800000 Vergi Kimlik Numarası: 5060505142
    Bu ürün PHİGO tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karcher Koltuk Yıkama Makinası Puzzi 8/1 KOLTUK YIKAMA MAKİNASI KARCHER PUZZİ 8/1? Azami saha performansı (m²/saat/m²/saat) 12 / 18 Hava debisi (l/s) 61 Emiş gücü (mbar/kPa) 230 / 23 Püskürtme düzeyi (l/min) 1 Püskürtme / çekiç basıncı (bar) 1 Kirli/temiz su tankı (l) 8 - 7 Fan güç değerleri (W) 1200 Pompa güç değeri (W) 40 Gerilim (V) 220 - 240 Frekans (Hz) 50 - 60 Ağırlık (kg) 9,8 Boyutlar (U x G x Y) (mm) 530 x 330 x 440 Karcher, Puzzi 8/1 koltuk yıkama makinesi modeli ile profesyonel temizliği eve getirir. Yüksek emiş gücü ve temizleme sonrasında yüzeyde son derece az ıslaklık bırakması sayesinde koltuk ve döşemeler yıkandıktan hemen sonra kullanılabilir. Derinlemesine Temizlik, Kusursuz Hijyen - Karcher koltuk yıkama makinesi, koltuk ve döşeme temizliği için özel olarak tasarlanmıştır. Kompakt yapısı ve özelleştirilmiş başlıkları ile her koltuk modelinde kusursuz temizlik sağlar. - Entegre taşıyıcı kolu ve hafif yapısı ile tek elle kolaylıkla taşınabilir. Özellikle geniş hacimli ya da merdivenli evlerde büyük kullanım kolaylığı sunar. - Tek dokunuşla pratik bir şekilde çıkarılıp takılabilen su haznesi ile kolayca temizlenir ve tekrar kullanıma hazırlanır. - Ekstra geniş başlığı ile tek seferde daha büyük bir alanı temizleyebilir. Kısa sürede kusursuz hijyen sağlamayı garanti eder. - 230 mbar yüksek vakum gücü ile derinlemesine temizler. En kalın ve yoğun döşemelerde dahi kumaşa sinen leke ve tozların üstesinden gelir. Güçlü ve Teknolojik Karcher koltuk yıkama makinesi temizlenmek istenen yüzeye suyu 1 bar basınç ile püskürtür ve 23 kPa vakum gücü ile tekrar emilimini sağlar. Bu sayede en derine işleyen kirler bile kolaylıkla temizlenir. Kumaş ve döşemelerin dokusuna zarar vermeden yaşam alanlarını steril bir hale getirmeye yardımcı olur. Boyutlar (U X G X Y): 530 x 330 x 440 mm Ağırlık: 9.8 kg Maksimum saha performansı: 12- 18 m2/ saat Kirli/ temiz su tankı: 8 litre Vakum gücü: 230 mbar Karcher ile Profesyonel Temizlik Alman menşeli bir temizlik aletleri üreticisi olan Karcher yüksek basınçlı temizleyicileri ve zemin bakım ekipmanları ile dünya çapında bir üne sahiptir. Endüstriyel kullanıma yönelik ürün çeşitliliğinin yanı sıra ev kullanımı için geliştirdiği cihazlar ile profesyonel temizliği evlere taşır. Karcher Koltuk Yıkama Makinesi Puzzi 8/1 Bileşenleri Karcher Puzzi 8/1
  • 2.5 metre su püskürtme hortumu ve entegre su besleme sistemi, el aparatı ve el aparatı için entegre aksesuar haznesi, 7.5 metre enerji kablosu, entegre kablo askısı ve döşeme aparatı ile birlikte kullanıcılarına sunulur.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver