Karçiçeği Home 12 Li Set 300 Ml Kavanoz Borosilikat Cam Saklama Kabı Bambu Vakumlu Kapak Baharatlık Çerezlik

585 TL

Ürün Bilgileri

Karçiçeği Home 12 Li Set 300 Ml Kavanoz Borosilikat Cam Saklama Kabı Bambu Vakumlu Kapak Baharatlık Çerezlik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karçiçeği Home Satıcı Ünvanı: KARÇİÇEĞİ MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VETİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0523122552600001 Vergi Kimlik Numarası: 5231225526
    Bu ürün Karçiçeği Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 12 Adet 300 ML Borosilikat Cam Kavanoz BPA Sızdırmaz Kapak Yüksek Kaliteli Borosilikat Cam Kavanoz Bambu Kapaklı ürün ölçüleri 13 cm x 6.5 cm · KARGO HASAR GARANTİSİ: Size %100 memnuniyet garantisi sunuyoruz. Ürünü kargo personelinden teslim aldıktan sonra, kargo taşımasından kaynaklı hasar durumu varsa ücretsiz olarak yeni ürün gönderimi yapıyoruz. · Kolay temizlik geniş kullanım alanı. Bulaşık makinesinde yıkanabilir, mikrodalga fırında kullanılabilir. Bambu kapağın bulaşık makinesinde yıkanması ve mikrodalga fırında kullanılması uygun değildir. · Bambu kapak ve şeffaf cam, mutfak dekorunuzla mükemmel uyum sağlayan minimalist ve modern bir tasarım sunar. Makarna, şeker, un, kahve, atıştırmalık ve çok çeşitli gıda ürünlerinizi saklamak ve korumak için mükemmel bir tercihtir. · Hava geçirmez cam kavanoz, gıda sınıfı yüksek borosilikat camdan yapılmıştır. % 100 kurşunsuz. Yüksek Borlu cam, doğal bambu kapakla mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Güvenli ve güzel · Kapaktaki gıda sınıfı silikon halka hava geçirmezlik sağlar. Bu silikon conta tasarımı sayesinde kavanoz içeriği ile temas etmez ve yiyeceklerinizi taze tutmak için hava geçirmez. Nemsiz bir ortam oluşturur. · Cam kavanozlar sadece güzel bir görünüme sahip olmakla kalmaz, aynı zamanda gerektiğinde yerden tasarruf sağlayan depolama için istiflenebilir ve dağınıklığı azaltmaya yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
Geri Bildirim Ver