Karekök Yayınları 9.sınıf Matematik Soru Bankası

289 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399 TL'ye 39 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları 9.sınıf Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meyan Kitap Satıcı Ünvanı: MEYAN DİJİTAL REKLAM VE YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0620138312300001 Vergi Kimlik Numarası: 6201383123
    Bu ürün Meyan Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök 9. Sınıf Matematik Soru Bankası ÜNİTE 1: Mantık ÜNİTE 2: Kümeler ÜNİTE 3: Denklemler ve Eşitsizlikler ÜNİTE 4: Üçgenler ÜNİTE 5: Veri

Ürün Özellikleri

  • Sınıf 9. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları U275424 2021 9. Sınıf Matematik Soru Bankası

Karekök Yayınları 9 sınıf matematik soru bankası 9. sınıf matematik dersinin içeriğine uygun olarak hazırlanmıştır ve öğrencilerin dersi öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Aynı zamanda, öğrencilerin dersi öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli çalışma teknikleri ve öğrenme stratejileri ile de hazırlanmıştır. Bu soru bankaları, genellikle ders kitaplarının yanı sıra kullanılır ve öğrencilerin dersi öğrenmelerini hedefler. öğrencilerin dersi öğrenirken karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olur ve öğrenmelerini hızlandırır. Ayrıca, bu soru bankası sayesinde öğrenciler, dersleri öğrendikleri konuları daha iyi anlar ve öğrendiklerini daha iyi hatırlar. Karekök Yayınları’nın 9. sınıf matematik soru bankaları, öğrencilerin dersi öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır ve öğrencilerin dersleri öğrenirken karşılaştıkları zorlukları aşmalarına yardımcı olur.

  • 9. sınıf öğrencileri için uygundur.
  • Çalışma teknikleri ve öğrenme stratejileri ile hazırlanmıştır.
  • Türkçe basımdır.

Karekök Yayınları 9. Sınıf Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri

Karekök Yayınları 9. Sınıf Matematik Soru Bankasının Basım Özellikleri

Karekök Yayınları 9. sınıf matematik soru kitabı basım özellikleri arasında ilk olarak göze çarpan kitabın 2021 yılında yayınlandığıdır. Bu nedenle, kitap en güncel ve kaliteli materyaller ile üretilmiştir. Bunun yanı sıra, kitabın içeriği Türkçe olarak hazırlanmıştır. Öğrencilerin kitapta yer alan konuları daha iyi anlamaları amacı ile hazırlanan kitapta yer alan üslup, çoğu öğrencinin önyargı ile yaklaştığı matematik dersini sevdirecek bir şekildedir. Soru bankası olarak hazırlanan kitapta güncel müfredat dahilinde yer alan pek çok konudan çeşitli sorular bulunur. Kitabın amacı öğrencilerin sınavlarda karşılaşabileceği tüm sorulara alışkanlık sağlaması ve anlama kabiliyetlerinin gelişmesidir. Karekök Yayınları 9. sınıf matematik soru kitabı hem okula yardımcı hem de sınavlara hazırlayıcı bir niteliktedir.

Karekök Yayınları 9. Sınıf Matematik Soru Bankasının İçeriği Nedir?

Karekök Yayınları 9.sınıf matematik soru bankası kitabı içeriği öğrencilerin okula hazırlık ve sınavlara hazırlık yapabilmesi doğrultusunda hazırlanmıştır. Kitabın içeriğinde doğrusal eşitlikler ve eşitsizlikler, özdeşlikler, doğrusal cebir, matrisler, vektörler, trigonometri, geometri, logaritma ve limitler yer alır. 9. sınıf matematik dersinin içeriğine uygun olarak hazırlanan kitap, öğrencilerin matematik dersini öğrenmelerine yardımcı olmak amacı ile tasarlanmıştır. Ders kitaplarının yanında gönül rahatlığı ile kullanabilen bu soru bankası, öğrencilerin dersi daha iyi kavramalarını sağlar. Öğrencilerin anlama kabiliyetlerini geliştiren kitap, öğrencilerin yeni soru tiplerini görmesini ve bu soru tiplerine hazırlık olmasını da amaçlar. Karekök Yayınları 9 sınıf matematik soru bankası 5 ünite birden içerir ve öğrencilerin hem okul müfredatında hem de sınavlar konusunda çözmeleri gereken tüm soruları kapsar.

Karekök Yayınları 9. Sınıf Matematik Kitabı Sınava Yardımcı mıdır?

Karekök Yayınları 9 sınıf matematik soru bankası yorum konusunda kullanıcıların en çok merak ettiği konu kitabın sınava yardımcı olup olmadığıdır. Bu soru bankası, hem okula hem de sınava yardımcı olması amacı ile hazırlanmıştır. Öğrenciler kitapta yer alan sorular ile hem yeni sınavlara hazırlanabilir hem de okula yardımcı bir şekilde müfredat konularını öğrenebilir. Kitapta yer alan sorular, aynı zamanda yeni nesil soruları da içerir. Öğrencilerin düşünce kabiliyetlerini ölçen sorular, öğrencilerin düşünme ve anlama kabiliyetlerini geliştirme amacı ile hazırlanmıştır. Kitapta yer alan çeşitli soru tipleri ile öğrenciler karşılaştıkları yeni nesil soruları daha rahat bir şekilde çözebilirler. Karekök Yayınları 9 sınıf matematik soru bankası fiyatları ve kitap hakkında daha detaylı bir bilgi almak için Trendyol üzerinden birkaç tıklama gerçekleştirmeniz yeterlidir.