Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3'lü Set

Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,99 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
350 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3'lü Set

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Apaydın Kitap Satıcı Ünvanı: MUHAMMET MUHSİN APAYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0700209324
    Bu ürün Apaydın Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3'lü Set Fırsat ürünü 3'lü set

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır Set

Karekök yayınları sıfır serisi sayesinde üç dersin de soru şekillerini görebilirsiniz. Soru şekilleri sayesinde öğretici içeriği sayesinde kendiniz geliştirmenize yardımcı olabilir. Yeni müfredata uygun soru teknikleri ile gelişmenize katkıda bulunabilir. Soru çeşitleri sayesinde kolaydan zora kendinizi denemenize ve yeni soru teknikleri öğrenmenize yardımcı olur. Soruları hızlıca çözerek ilerlemenizi sağlayabilir. Farklı ve zihin açıcı soru kalıpları sayesinde karşılaşabileceğiniz her türlü soruyu tahmin etmeye ve size sunmaya çalışır. Çok çeşitli soru çeşitleri sayesinde konu üstüne pratiklik kazanmanıza yardımcı olabilir. Karakök Yayınları Fizik Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3’lü Set sayesinde sınava hazırlık konusunda yardımcı olabilir. Yeni ve son yıllar baz alınarak, eski soru çeşitlerinden harmanlanarak hazırlanan sorular sayesinde sınav hazırlığını kolaylaştırabilir. Tüm soru tipleriyle tanışmanıza yardımcı içeriği ile yeni nesil soruları size sunar. Soru tarzı sayesinde en kolay problemlerden en zor problemlere gidene kadar problem yaşamadan konuyu öğrenebilirsiniz.

  • Üç Temel Konu
  • Kolay Kullanım
  • Geliştirici Sorular

Karekök Yayınları Kimya 0

Karekök Yayınları Kimya 0

Hem üniversite sınavı sorularına yönelik hem de konu tekrarı için içerisinde birçok soru ile pekiştirmenize yardımcı olur. Karekök yayınları kimya 0 uzman kimya hocaları tarafından özenle hazırlanmış ve üretilmiştir. Birçok soru tipini içinde barındırır. Bünyesinde barındırdığı uzman biyoloji, kimya ve fizik hocaları sayesinde en verimli soruları çözebilir ve hazırlığınızı yapabilirsiniz. Yeni müfredata uygun hazırlanmış soru tarzları ile sınava hazırlığınızı tamamlayabilirsiniz. Fizik, kimya ve fizik konularının pekişmesine yardımcı olacak kadar soru barındırabilir. Kolay taşınabilir olması ve ciltsiz yapısı sayesinde yanınızdan ayırmadan rahat bir şekilde çözebilirsiniz. Zorlandığınız konularda teşvik edici içeriği sayesinde karmaşık konuların bile üstesinden rahatça gelebilirsiniz. Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3’lü Set indirim sayesinde uygun fiyatlı olarak alabilir ve hemen çözmeye başlayabilirsiniz. Üç ders içeriğinde bulunan sorular sayesinde Matematik-Fen bölümü öğrencilerine büyük bir kolaylık sağlayabilir.

Karekök Yayınları Biyoloji Sıfır

Karekök Yayınları Biyoloji Sıfır

Karekök Yayınları biyoloji sıfır ile yeni müfredata uygun konular ve soru şekilleri ile biyolojiyi daha kolay anlayabilirsiniz. Kimileri için karmaşık insan vücudu sorular ile birleşince gittikçe zorlaşabilir. Bu konuları daha da karıştırmadan kolay- orta- zor soru seviyeleri sayesinde zorlanmadan çözebilir ve hızlıca ilerleyebilirsiniz. Eğitici sorular sayesinde sorularda gittikçe ustalaşabilirsiniz. Özenle hazırlanmış sorular için hızlıca Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3’lü Set satın al ile çözmeye başlayabilirsiniz. Konulara göre ayrılmış içerikleri ile istediğiniz konudan çözmeye başlayabilirsiniz. Daha çok pratik gerektiren alanları saptayarak oralara yoğunlaşabilirsiniz. Eksikliklerinizi belirlemek isteyen öğrenciler için elverişli bir kullanım saplamasına yardımcı olabilir. Soruları hızlı bir şekilde çözerken eksikliklerinizi görebilirsiniz. Güncel bilgilere yer vererek hem üniversite sınavına hazırlanan hem de konu tekrarı yapmak isteyen adaylara verimli bir çalışma alanı sağlamaya yardımcı olabilir.

Karekök Yayınları Sıfır Fizik

Karekök Yayınları Sıfır Fizik

Fizik testi ile fark yaratarak rakiplerini geçmek isteyen öğrenciler için Karekök yayınları sıfır fizik ile amaçlarına hızlı bir şekilde ulaşma imkânı tanıyor. Öğrencilerin en çok zorlandığı derslerden biri olan fizik bu soru bankası sayesinde konuları kolayca anlamanıza ve sorular ile pekiştirmenize yardımcı oluyor. Bol soru çözmenin derslerinize yararına ek olarak da dikkat dağınıklığını önlemeye yardımcı olduğunu eğitmenler de tavsiye ediyor. Kaliteli soruları ÖSYM’nin filtresine göre hazırlayarak kitaplar sayesinde daha hızlı soruları çözerken daha doğru sonuçlara ulaşılmasına yardımcı oluyor. Birçok soru bankası arasında ebeveynlerin ve öğrencilerin en çok tercih ettiği kitaplardan biri olan Karekök Yayınları Fizik Sıfır Kimya Sıfır Biyoloji Sıfır 3’lü Set yorumlarını inceleyebilir ve kullanıcıların deneyimlerini okuyarak fikir edinebilirsiniz. Ardından Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.