Karma Kitaplar Özlenen Evlilik

Ürün Bilgileri

Karma Kitaplar Özlenen Evlilik

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Aile toplumun özüdür. Aile çözülürse toplum çözülür. Modern toplumlarda derin bir aile krizi yasanmakta, toplum ve medeniyetin temel tasi olan aileyi artik bir arada tutmak Mümkün olmamaktadir. Kutsali kalmayan Ileri sanayi toplumlari, aileyi bir fayda zarar iliskisi açisindan ele almakta, çikarina yydugu yerde aileye bir önem ve anlam biçmekte, bireysel menfaatiyle çatistigi yerde ise onu bir yük olarak görmektedir. Özlenen evlilik
  • özlenen aile ve toplum modeline isik tutmaya çalisilan bir çalisma… Ürün Adı: Özlenen Evlilik Ürün Kodu: 9786055298975 Yazar: Coşkun Torun Basım Yılı: 2015 Kapak Türü: Karton Kapak Sayfa Sayısı: 88 Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen:
Geri Bildirim Ver