Kerastase Densifique Serum Jeunesse Saçlara Yoğunluk Veren Serum 100 ml

2.300 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (31)
Kargo Bedava
2.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.207 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.210 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.219,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Kerastase Densifique Serum Jeunesse Saçlara Yoğunluk Veren Serum 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: NO NAME SHOP Satıcı Ünvanı: UMUT CİHANGİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Vergi Kimlik Numarası: 2100323401
    Bu ürün NO NAME SHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Serum Jeunesse seyrekleşen ve beyazlayan saçlara yönelik bir bakımdır. Beyazlaşan saçlara pigmentlerini yeniden kazandırır, kökleri besler, dolgunluk, canlılık ve yumuşaklık verir. Ana İçerikler Stemoxydine®: Kök hücrelerin birbirleriyle etkileşimine olanak sağlayan ve uyuyan saç köklerini uyandıran ideal ortamını taklit eder.Anti-OX Cellular®: Melanin kaybını önlemek için antioksidan kompleksi.Seramidler ve Doku Kazandıran Polimerler: Saçlardaki melanin kaybını telafi eder. Kullanım Önerisi: 2-3 doz ürünü saç derisine bölge bölge uygulayın. Parmak uçlarınızla masaj yapın. Saç uçlarına 3-4 doz sıkın ve tarayarak eşit şekilde dağıtın. Durulamayın. Bakımı aktive etmek için saç kurutma makinesi kullanın. Miktar: Kısa saç için 15 doz ve uzun saç için 20 doz. Boy:100 ml Kullanma Amacı:Güçlendirici Cilt Tipi:İnce Telli/Zayıf Cinsiyet:UNISEX Yaş Grubu:UNISEX

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Özellik Isıya Karşı Koruma
  • Hacim 100-199 ml
  • Etki Güçlendirici
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Kerastase Densifique Serum Jeunesse Sprey Serum 100 ml

Saçlar, kullanılan ürünler, uygulanan yüksek ısılı işlemler gibi birçok faktörden dolayı gün geçtikçe yıpranarak zayıflar. Yıpranmış teller kırılmaya ve dökülmeye oldukça meyillidir. Dökülmeler seyrek bir görünüm oluştururken, kırılan teller bakımsız ve cansız bir görünüm ortaya çıkarır. Sağlıksız saç dipleri, yeni oluşan tellerin de zayıf çıkmasına sebep olur. Aynı zamanda yıllar geçtikçe pigment kaybı yaşanır ve beyazlama başlar. Zayıflayan saçlar, dış etkenlere karşı da korunaksız olur. Seyrekleşme, beyazlama, yıpranma gibi sorunların önüne geçmek ve güçlü saçlara sahip olmak için düzenli bakım önerilir. Kerastase Densifique serum Jeunesse sprey serum 100 ml ürününü tercih edebilirsiniz. Pigmentleri artırarak beyazlamayı azaltır. Kökleri besleyerek yeni ve sağlıklı saç oluşumuna katkı sağlar. Dolgun, parlak bir görünüm kazandırır.

  • Beyazlama ve seyrekleşme önleyici serum
  • Organik yapı
  • 100 ml boyut

Kullanışlı Kerastase Sprey Serum 100 ml Özellikleri

Kullanışlı Kerastase Sprey Serum 100 ml Özellikleri

Güç geçtikçe seyrekleşen ve zamanla pigmentini kaybederek beyazlamaya başlayan saçlar için özel olarak geliştirilen Kerastase sprey serum 100 ml, kökleri besler ve kazandırdığı pigmentler ile beyazlamanın önüne geçmeyi amaçlar. Yeni ve sağlıklı saç teli oluşumunu destekleyen ürün, zayıflayan tellerin güçlenmesini sağlayarak kırılma ve dökülmeleri engeller. Saçlara yumuşak, dolgun ve parlak bir görünüm kazandırır. Ağırlık hissi vermeyen hafif bir dokuya ve saç diplerini ferahlatıcı etkiye sahiptir. Kerastase sprey serumun boyutu 100 ml’dir. Ürün, diplere anında nüfuz eder. Yıpranmaya elverişli saçları korur ve dış etkilere karşı dayanıklılığını arttırır. Saçların azalan kalitesini yükseltir. Kuru saçlara nem kazandırır. Parlaklık veren etkisiyle canlı ve doğal ışıltılı görünüm sağlarken, besleyici yapısı ile sağlıklı saçların oluşumunda etkilidir. Sprey formu sayesinde diplere sıkılarak kolay kullanım sağlar ve ürün içeriği organiktir.

Zayıflayan Saç Telleri İçin Kerastase Sprey Serum Kullanımı

Zayıflayan Saç Telleri İçin Kerastase Sprey Serum Kullanımı

Zayıflayan saç telleri kırılmaya başlar. Dökülmeler sonucunda saç kaybı artar ve seyrek bir görünüme neden olur. Besleyici özelliği ve güçlendirme etkili Kerastase sprey serumu kullanımı saç kalitesini arttırır. Kuru yüzeye uygulanır. Dip kısımlara sprey formu sayesinde sıkılarak uygulanan serum Jeunesse sprey serum 100 ml durulama gerektirmez. Saçlar yoğunluğuna ve uzunluğuna göre parçalara ayrılır, ayrılan kısımların köklerine doğru ürün sıkılır. Daha sonra diplere masaj yaparak ürün yedirilir. Uygulanan serumun, tarak yardımı ile tüm bölgelere yayılması sağlanabilir. Bu ürün, kadın ve erkekler için üretilir. Boyalı saçlara da uygulanabilir. Yoğunluk kaybı, seyrelme ve beyazlama sorunu yaşayan tüm saç tipleri için kullanıma uygundur. Kerastase Densifique Jeunesse sprey serum 100 ml, uzun süreli kullanım için üretilmiş olup, tam etki göstermesi için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Avantajlı Serum Jeunesse Sprey Serum 100 ml Fiyatları ve Yorumları

Avantajlı Serum Jeunesse Sprey Serum 100 Ml Fiyatları ve Yorumları

Kerastase Densifique Jeunesse sprey serum, düzenli kullanımda etkisini gösterir. Yıpranmaları önlemek, beyazlamayı geciktirmek gibi başlıca özellikleri vardır. Aynı zamanda kuru saçları nemlendirir, parlaklık verir. Kökleri besleyerek güçlendiren yapısı ile yeni oluşan tellerin sağlıklı bir şekilde çıkmasını desteklerken, zayıflayan saç tellerini güçlendirir. Kerastase sprey serum sayesinde sağlıklı ve canlı saçlar elde edilir. Kerastase Densifique serum Jeunesse sprey serum 100 ml yorumları göz önüne alınarak saç bakımında tercih edilir. Saç kalitesini artırır. Beyazlamanın önüne geçmek için pigment artırıcı özelliği vardır. Dökülmeleri önleyici yapısı seyrekleşmeyi önler ve dolgun bir görünüm sağlar. Sprey formu kullanım kolaylığı sağlar. Ürün, diplere direkt olarak temas eder ve böylece daha hızlı sonuç verir. Kerastase Densifique serum Jeunesse sprey serum 100 ml fiyatları için Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanabilirsiniz.