KIKO MAKYAJ SETLERİ - HOLIDAY PREMIÈRE IRRESISTIBLE LIPS GIFT SET

4.000 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.000 TL

Ürün Bilgileri

KIKO MAKYAJ SETLERİ - HOLIDAY PREMIÈRE IRRESISTIBLE LIPS GIFT SET

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GBA-KOOP Satıcı Ünvanı: SINIRLI SORUMLU GELECEĞE BİR ADIM KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0390117537000001 Vergi Kimlik Numarası: 3901175370
    Bu ürün GBA-KOOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3 adet mat yüzeyli ruj ve 3 adet dudak parlatıcısı içeren lüks bir hediye kutusunda hediye seti. Hediye seti içeriği: Farklı tonlarda 3 adet Powder Power Lipstick (03, 06, 09). Yumuşak bir tonla rahat, mat yüzeyli rujlar, dudaklarda güzelce eriyen, pudramsı ve ağırlıksız doku hissetmenizi sağlar. 3 adet 3D Hydra Lipgloss. Farklı tonlarda (17, 05, 13) 3D efektli nemlendirici* dudak parlatıcıları. Yumuşak dokusuyla dudaklarda eriyerek, dudakları parlak, pürüzsüz ve daha dolgun bir görünüme kavuşturur. Her gün yeni bir dudak görünümü denemek için idealdir. Hafif, yoğun, sofistike ve mat veya olağanüstü derecede ışıltılı bir görünüm kazanmanızı sağlar. Güzelliğine düşkün, renklerle oynamayı sevenler için mükemmel bir hediye olabilir.
Geri Bildirim Ver