Kimya Adası Yayınları Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2.kitap

70 TL

Ürün Bilgileri

Kimya Adası Yayınları Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2.kitap

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Çakıroğlu Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AHMET ÇAKIR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2210383512
    Bu ürün Çakıroğlu Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Selam Gençler Kimya Adası’ndasınız, Kimya Adası Ders Kanalı’na Hoş Geldiniz, şeklinde sizlere Youtube platformundan seslendim ve seslenmeye de devam ediyorum. Derslerime olan ilginizden, elde ettiğiniz başarılardan ve bana attığınız sevgi mesajarından dolayı hepinize öncelikle teşekkür ediyorum. Bu yıl bu motivasyon ile yeni bir çalışma yapalım istedim. Hedefim derslerde öğrencilerimi daha da aktif hâle getirmek. Bunun için dersi dinlerken benimle birlikte bir yandan sizin de soru çözümü yapmanızı, boşlukları doldurmanızı, kısa notlar yazmanızı, ünite sonundaki ödevlendirmelerimi yapmanızı istiyorum. Bu şekilde karşılıklı etkileşim ile eksik bilgileri tamamlayarak 7’de 7 kampı ile kimya ders becerinizi istediğimiz seviyeye getirebileceğimize inanıyorum. 7’de 7 kampının 2. kitabını yoğun bir çalışmanın ürünü olarak ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyor hepinize gireceğiniz tüm sınavlarda başarılar diliyorum. Türü: Konu Anlatımlı Sayfa Sayısı: 112 Soru Sayısı: 262 ISBN: 978-625-7508-61-2

Ürün Özellikleri

  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Kimya Adası Yayınları 3442 Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2. Kitap

Kimya Adası TYT 2. kitap kimya Youtube Ders Notları kitabı üniversite sınavına çalışma sürecini daha eğlenceli hâle dönüştürmek isteyenlere özel olarak tasarlanmıştır. Murat Namlı tarafından hazırlanan Youtube videolarına paralel olarak ilerleyen kitap, güncel müfredata uygundur. Konu anlatımı ve soru çözümünün birlikte yer aldığı ürün, renkli ve kolay anlaşılır şekilde tasarlanmıştır. Hafif ve standart kitap boyutunda olan eseri okula ya da dersaneye giderken yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Kimya Adası Youtube Ders Notları kitabıyla başarılı olmak artık sizin için daha kolay olabilir.

  • Ürün, 112 sayfa sayısına sahiptir.
  • Kolay anlaşılır bir dile sahiptir.
  • Kitap içeriği Youtube videolarıyla paralel olarak ilerler.

Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2. Kitabın Özellikleri

Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2. Kitabın Özellikleri

Kimya Adası TYT 2. kitap kimya Youtube Ders Notları, sınava hazırlık sürecini öğrenciler için daha keyifli bir hâle dönüştürür. 112 sayfa sayısına sahip olan kitapta toplam 262 adet soru bulunur. Güncel müfredata uygun olarak hazırlanan kitaptaki konu anlatımları Youtube videolarına paralel olarak ilerler. Bir yandan sesli konu anlatımı videolarını seyrederken bir taraftan da kitabınızda bulunan soruları çözerek dersteki başarı oranınızı arttırabilirsiniz. Yeni nesil soruların yer verildiği kitapta ünite tarama testleriyle her bir konu hakkındaki bilgi eksiklikleriniz ölçülür. Düzenli ve etkili bir çalışmayla Kimya Adası kitabının size sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Alanında uzman olan Murat Namlı tarafından hazırlanan ders noktaları, öğrencinin kimya dersine olan ilgisini arttırarak sınav başarısını yükseltmeyi hedefler. Ürünü edinerek siz de kimya dersine karşı olan ön yargılarınızı yıkabilirsiniz.

Kimya Adası Tyt Kimya Youtube Ders Notları 2. Kitabın İçeriği

Kimya Adası TYT 2. kitap Murat Namlı kimya Youtube Ders Notları içeriğinde 10. sınıf müfredatına ait konu ve sorular bulunur. Renkli olarak hazırlanan kitapta konular öğrencinin anlamasını kolaylaştıracak şekilde tablo ve grafikler kullanılarak anlatılmıştır. Kimyanın temel kanunları konusuyla başlayan eserde kimyasal hesaplamalar, mol kavramı, asitler, homojen ve heterojen karışımlar gibi derse ait olan önemli konular yer alır. Her bir konu anlatımının ardından örnek soru çözümleri ve ünite değerlendirme bölümleriyle öğrencinin konu hakkındaki bilgisi test edilir. Kitabın sonunda ise dersin tüm konularını kapsayan genel tekrar kısmı bulunur. Youtube videolarıyla birlikte takip edilmesi gereken kitapla sınava keyifli bir hazırlık süreci geçirebilirsiniz. Kimya Adası TYT 2. kitap kimya Youtube Ders Notları, size başarı ve derse karşı özgüven sağlar.

Kimya Adası TYT Kimya Youtube Ders Notları 2. Kitap Kimlere Uygundur?

Kimya Adası TYT Youtube Ders Notları kitabı 10. sınıf öğrencilerine özel olarak hazırlanmıştır. Kitapta tüm konular eksiksiz şekilde yer alır. Lise öğrenimine devam ederken üniversite sınavına da sıkı çalışmak isteyen kişiler söz konusu ürünü edinebilir. Ders notlarına ek olarak örnek soru çözümleri bulunan kitapla Kimya dersinde yüksek başarı elde edebilirsiniz. Youtube videolarını takip ederken not almak ve konuları tekrar etmek isteyen kişiler, Kimya Adası kitabına sahip olarak işlerini daha kolay hâle getirebilir. Videoları takip eden öğrenciler, kitap üzerinde bulunan boşlukları doldurarak konu hakkındaki eksiklerini tamamlayabilir. Kimya Adası Youtube ders notları kitabı, her öğrenci için başarının anahtarıdır. Kimya Adası TYT kimya youtube ders notları 2. kitap fiyatı her bütçe için uygundur. Eser hakkındaki öğrenci fikirlerini merak ediyorsanız Kimya Adası TYT 2. kitap kimya youtube ders notları yorumlarını okuyabilirsiniz. Kimya Adası TYT 2. kitabı uygun fiyat ve yüksek kalite garantisiyle Trendyol’dan satın alabilirsiniz.