King K 446 Kahve Makinesi Keyifli Elektrikli Cezve Közde Özellikli Kırmızı

945 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

King K 446 Kahve Makinesi Keyifli Elektrikli Cezve Közde Özellikli Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: King Satıcı Ünvanı: KİNG PAZARLAMA VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0474003427700019 Vergi Kimlik Numarası: 4740034277
    Bu ürün King tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 300 ml su kapasitesiyle 4 fincan kahve hazırlayabilen King tekli Türk kahve makinesi 800 Watt gücünde çalışır. Güçlü motoru tutarlı enerji kullanımı sağlarken kahveleri olması gerektiği şiddette pişirir.
  • King K 446 keyifli elektrikli cezve modeli gizli rezistansı ile verimli pişirme sağlar. Suyla temas etmeyen rezistans sayesinde paslanma ya da kireçlenme gibi sorunlar ortadan kalkar ve uzun kullanım ömrü sağlanır.
  • Ergonomik tasarımıyla öne çıkan kırmızı Türk kahvesi makinesi mutfaklarda alan problemi oluşturmaz. Kullanışlı tutma sapı ısı geçirmez ve kahveleri fincanlara doldururken kolaylık sağlar.
  • Dayanıklı materyalden üretilen King K 446 plastik elektrikli cezve modelini kullandıktan sonra pratik bir şekilde temizleyebilirsiniz. Türk kahvesi keyfinizi katlayan bu elektrikli cezve leke tutmayan, çizilmelere dayanıklı malzemeye sahiptir.
  • 5 fincan kapasiteli Türk kahve makinesi aynı zamanda közde pişirme özelliği sunar. Üzerinde bulunan tuşu kullanarak közde Türk kahvesini seçebilir ve bu geleneksel lezzeti dakikalar içerisinde elde edebilirsiniz.
  • 24 cm yükseklik, 11 cm genişlik ve 16 cm derinlik ölçüleri sayesinde mutfak tezgahında sergileyebileceğiniz King K 446 keyifli Türk kahve makinesi modelini aynı zamanda çekmecelerde de muhafaza edebilirsiniz.
  • K 446 keyifli elektrikli cezve 360 derece dönebilen kablosuz tabanıyla pratik kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Fincan Kapasitesi 5 Fincan
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Damlama Emniyeti Yok
  • Sesli İkaz Yok
  • Materyal Plastik
  • Taşma Emniyeti Yok
  • Renk Kırmızı
  • Özel Pişirme Modu Yok
  • Cezve Malzemesi Plastik
  • Otomatik Su Alımı Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Geri Bildirim Ver

King K-446 Keyifli Elektrikli Kırmızı Kahve Makinesi

King K 446 Keyifli elektrikli kırmızı kahve makinesiyle gününüze tat katabilirsiniz. Özel olarak dizayn edilen bu makine, kahve saatlerinizi keyifli hâle getirir. Ergonomik dizaynı sayesinde bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Tek tuşla leziz kahveler demleyerek misafirlerinize ikram edebilirsiniz. Plastik gövde malzemesi, dayanıklı yapısıyla uzun süreli kullanım sağlar. Bu ürünü bir elektrik bağlantısına sahip olan her yerde kolaylıkla çalıştırabilirsiniz. Gelişmiş iç tasarımı cihazın güvenli bir biçimde çalışmasını sağlar. Kırmızı renkli model oldukça şık bir görünüme sahiptir. Bu ürün, kullanıldığı yerlerde estetik duran bir yapıdadır. Kendinize, ailenize ya da misafirlerinize güzel kahveler ikram etmek için bu cihazı edinebilirsiniz.

  • Su kapasitesi: 0-500 Gram (Tek seferde 4 fincan)
  • Gizli rezistans
  • Ürün materyali: Plastik

King Kırmızı Keyifli Elektrikli Kahve Makinesinin Özellikleri

King Kırmızı Keyifli Elektrikli Kahve Makinesinin Özellikleri

King K 44 Keyifli elektrikli kırmızı kahve makinesi güvenli kullanım özelliğiyle dikkat çeker. Suyu ısıtan rezistans, gövde içinde gizli bir bölmede yer alır. Bu aparat, vücutla doğrudan temas etmediği için yanma, çarpılma gibi riskler önlenir. Cihaz, fişe takıldığında hazne içindeki su ısınmaya başlar. Kahvenizi istediğiniz miktarda şeker ekleyerek ve koyulaştırarak bu hazne içinde pişirebilirsiniz. Cihazın normal ve közde olmak üzere iki farklı modu vardır. Türk kahvenizi közde seviyorsanız bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz. Elektrikli cezve, içeceğinizin kısa süre içinde hazır olmasını sağlar. Bu ürünle hazırlanan kahve bol köpüklü bir kıvamda olur. Ürünün plastik gövdesi, sağlam bir yapıdadır. Bu gövde malzemesi, cihazın kalitesini ve görünümünü muhafaza etmesini sağlar. Kahve keyfinize lezzet katmak için King K 446 Keyifli elektrikli cezveyi tercih edebilirsiniz.

King K 446 Keyifli Elektrikli Kahve Makinesinin Ebatları Nasıl?

King K 44 Keyifli elektrikli kırmızı kahve makinesi pratik kullanım için özel boyutlandırılmış bir üründür. Cihazın yüksekliği 24 cm’dir. Bu yükseklik ölçüsü, hazneye bol miktarda su doldurulabilmesini sağlar. Gövde kısmı, aşağı doğru genişleyen bir biçimde tasarlanır. Cihazın genişlik ölçüsü 10 cm’dir. Ürün, yukarı doğru daralan dizaynı sayesinde, yüksek miktarda su alabilirken tezgâh üzerinde az yer kaplar. Bu elektronik cezvede tek seferde 4 fincan kahve yapmak mümkündür. Ürünün ağız yapısı, su doldurmayı kolaylaştıracak biçimde tasarlanır. Özel boyut tasarımı, ürünün çantada taşınmasını sağlar. King K 446 keyifli elektrikli 4 fincan kırmızı kahve makinesinden evde, ofiste, okulda ve elektrik bağlantısı olan her yerde yararlanabilirsiniz. Cihazın ağırlığı yalnızca 530 gramdır. Portatif bir yapıda olan bu ürünü kullanarak kahve keyfinizi istediğiniz her yere taşıyabilirsiniz.

King K 446 Kırmızı Elektrikli Kahve Makinesi Ergonomik mi?

Sap dizaynı, King K 44 Keyifli elektrikli kırmızı kahve makinesini ergonomik kılan özellikler arasındadır. Bu aparat, kolay tutuş sağlayacak biçimde tasarlanır. Özel tasarlanmış sap, cihazın konumlandırılmasını ve hazırlanan kahvenin dökülmesini kolaylaştırır. Kulp kısmı aynı zamanda gövdedeki ısının hissedilmesini önler. King K 446 kırmızı Türk kahvesi makinesi bu özelliği sayesinde ergonomik ve güvenli bir kullanım sağlar. Cihazı çalışır hâle getirmek oldukça kolaydır. Bunun için gövdenin alt kısmındaki düğmeye basmak yeterlidir. Buton 0 konumundayken, yani sağ veya sol taraflardan birine doğru basılmamışken cihaz çalışmaz. Kahve yaparken butona basarak normal ya da közde modlarını seçebilirsiniz. Tuşa bastığınızda rezistans ısınmaya başlar. Ürünü kullanırken bazı hususlara dikkat etmek gerekir. Kahve yaparken cezvenin başında beklemelisiniz. Aksi takdirde, içerideki sıvı köpüklenerek taşabilir. Türk kahvenizi dakikalar içinde hazırlamak ve lezzetle içmek için bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Diğer kullanıcıların deneyimlerini öğrenmek için King K 446 Keyifli elektrikli 4 fincan kırmızı kahve makinesi yorumlarını okuyabilirsiniz.