Kişisel Yayınlar Dan Brown Süleyman'ın Anahtarı Ve Şifreleri - Greg Taylor

499,90 TL
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Kişisel Yayınlar Dan Brown Süleyman'ın Anahtarı Ve Şifreleri - Greg Taylor

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VOLKAN KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: VOLKAN ÇIRAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3756201066600017 Vergi Kimlik Numarası: 2520280298
    Bu ürün VOLKAN KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dan Brown"ın Da Vinci Şifresi"nde yakaladığı müthiş başarıdan sonra, yeni kitabı "Süleyman"ın Anahtarı"sabırsızlıkla bekleniyordu. Brown"ın,röportajlarına, internet sitelerine ve Da Vinci Şifresi kitabının kapağına bıraktığı ipuçlarını takip eden Greg Taylor, sizleri daha kitap çıkmadan ona dair eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor. Dan Brown"ın "Süleyman"ın Anahtarı"nın çözümü olan bu kitap, romanın içindeki kavramları daha iyi anlayabilmeniz için Washington D.C."nin saklı tarihi, gizli belgeler ve hatta Ku Klux Klan dahil olmak üzere, Brown"ın yeni kitabında yer alacak konuları size açıkça gösteriyor. Bu kitap hiç şüphesiz, okunması gereken temel bir kitaptır. Greg Taylor, The Daily Grail haber portalının editörü olmakla birlikte, Sub Rosa Magazine"de de baş editörlük yapmaktadır. Gizli Örgütler ve Saklı Tarih üzerine uzun soluklu araştırmalar yapan bir araştırmacıdır. Dan Brown Süleyman'ın Anahtarı ve Şifreleri - Greg Taylor, Greg Taylor tarafından kaleme alınmıştır. Kitap 2006 yılında Mia Basım Yayın tarafından 9789750096215 ISBN kodu ile yayınlanmıştır. Bu baskının çevirisi Zeynep Dinçerler tarafından yapılmıştır. 160 sayfadır. Dan Brown Süleyman'ın Anahtarı ve Şifreleri - Greg Taylor adlı eser Türkçe dilindedir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Dan Brown
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver