Kitchen Life 2 Katlı Metal Beyaz Patates Soğan Kovası - Patates Soğanlık - Sebzelik

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Kitchen Life 2 Katlı Metal Beyaz Patates Soğan Kovası - Patates Soğanlık - Sebzelik

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitchen Life Satıcı Ünvanı: MAYGROUP ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0613162582200001 Vergi Kimlik Numarası: 6131625822
    Bu ürün Kitchen Life tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitchen Life 2 Katlı Patates Soğan Kovası Paslanmaz Metalden üretilmiştir.
  • Ölçüler : En: 22 cm Boy : 62 cm
  • ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE LÜTFEN ÖLÇÜLERİNE DİKKAT EDİNİZ.
  • Ayaklarının altındaki silikon sayesinde kaymaz dökülmez !
  • Lak Gold boya ile desenleri renklendirilmiştir.
  • 1 kovaya 3-4 kilo 2 Kovaya Toplam 8-9 kilo sebze sığabilir.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
  • Boyut/Ebat 60 x 60
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Kitchen Life 2 Katlı Metal Beyaz Patates Soğan Kovası - Patates Soğanlık - Sebzelik

Patates ve soğan gibi sebzelerin çabuk bozulmaması için uygun şartlarda muhafaza edilmesi önemlidir. Mutfağınızda düzenli ve hijyenik bir depolama sağlamak için sebze kovası tercih edebilirsiniz. Kitchen Life 2 katlı tezgah üstü metal patates soğan kovası MCH01903 estetik bir görüntüye sahiptir. Beyaz rengiyle hemen her mutfak dekorasyonuna uyum sağlayan modelin üzerindeki yazılar altın rengidir ve şık bir görüntü ortaya koyar. Kovaların kendine özel kapakları bulunur. Üzerinde yer alan delikler sayesinde sebzeleriniz daima hava alır ve tazelik süresi uzar. Nem oluşmaması için bu havalandırma delikleri önemlidir. Kovaların ana materyali paslanmaz çeliktir. Çelik, rahatlıkla yıkanabilir ve temizliği kolaydır. Altındaki ayakları sayesinde zeminle temas etmeyen model, zeminin soğuğunu sebzelere aktarmaz. Ürünü tezgah üstünde veya yerde kullanabilirsiniz.

  • Paslanmaz çelik
  • 8 kilo kapasite
  • Kaymaz silikon taban

Kitchen Life Sebze Kovası Özellikleri

Kitchen Life Sebze Kovası Özellikleri

Kuru sebzeleri ayrı muhafaza etmek önemlidir. Bir arada tutulan sebzeler birbirlerine kokularını aktararak rahatsızlığa neden olabilir. Özellikle soğanın ayrı muhafaza edilmesi gerekir. Kitchen Life patates soğan kovası iki farklı üniteden oluşur. İlk ünite üstte yer alır ve kapasitesi 3 ila 4 kilo arasındadır. Bu bölüm soğan için ayrılır ve delikleri sayesinde hava alır. Soğanın baskın kokusunu mutfağınıza yaymadan muhafazasını sağlar. İkinci ünitesi ise 4 ila 5 kilo arasında bir kapasiteye sahiptir. Bu bölümde de havalandırma kısmı bulunur. Patatesin zamanla filizlenmesini geciktirir ve neme karşı korur. Kitchen Life 2 katlı metal beyaz patates soğan kovası - patates soğanlık - sebzelik yorumları ve puan değerlendirmelerini inceleyerek memnuniyet hakkında paylaşılan deneyimleri görebilirsiniz. Ürünü satın alan müşteriler tarafından paylaşılan deneyimler sayesinde modelle ilgili fikir sahibi olabilirsiniz.

Patates Soğan Kovası Avantajları

Patates Soğan Kovası Avantajları

Kullanışlı organizerler evin her bölümünde kolaylık sağlar. Sağlıklı biçimde muhafaza edilen ürünler uzun süre dayanarak tasarruf etmenize olanak verir. Size hem yerden kazandıran hem de depolama alanı sunan 2 katlı metal patates soğan kovası 30 cm genişliğe, 80 cm boya sahiptir. Ürünün katlı yapısı, az alanda geniş hacim imkanı tanır. Modelin toplam taşıma kapasitesi 8 kiloya kadardır. Kitchen Life 2 katlı metal beyaz patates soğan kovası - patates soğanlık - sebzelik kullananlar arasında yer almak için siparişinizi oluşturabilirsiniz. Modelin iki kovasının da kendine ait kapağının bulunması gibi avantajlı özellikleri vardır. Paslanmaz çelik olan materyali gıda maddeleri ile temasa uygun boyalarla dekore edilir. Beyaz rengi ve altın rengi yazıları ile estetik bir görünüme sahiptir. Ayaklarında silikon desteği bulunduğu için kaymayan ürünü güvenle kullanabilirsiniz.

Kitchen Life 2 Katlı Sebze Kovası Fiyatları

Kitchen Life 2 Katlı Sebze Kovası Fiyatları

Mutfakta kullanılan eşyalar için pratik çözümler aranır. Birçok müşteri için temizliği kolay olan organizer modelleri tercih sebebidir. Kitchen Life 2 katlı tezgah üstü metal patates soğan kovası, sebzeleriniz için temiz bir ortam sunar. Tezgahın üstüne veya yere yerleştirebileceğiniz modelin silikon destekli ayakları her zemin türüne uyumludur. Kullanım sırasında kolaylık sağlayan bu ayaklar sayesinde ürün sabit bir şekilde durur. 8 kilo depolama avantajı sunan model sebzelerin uzun süreli muhafazasına olanak verir. Kitchen Life 2 katlı metal beyaz patates soğan kovası - patates soğanlık - sebzelik fiyatlarını takip ederek çeşitli kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Mutfağınıza yakışacak bu ürünle kullanım kolaylığını keşfedebilir, lak gold boyayla süslenen desenlerle dekoratif bir uyum yakalayabilirsiniz. Trendyol ile hijyenik depolama alanlarına sahip olabilir, kullanım şeklini ve yerini kendi zevkinize uygun olarak ayarlayabilirsiniz.