Kitchenaid 5ksm175ps Artisan 4,8 L Stand Mikser Candy Apple

33.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.999 TL

Ürün Bilgileri

Kitchenaid 5ksm175ps Artisan 4,8 L Stand Mikser Candy Apple

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Güreller E-Ticaret Satıcı Ünvanı: GÜRELLER E-TİCARET VE EV AKSESUARLARI LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0443056733000001 Vergi Kimlik Numarası: 4430567330
    Bu ürün Güreller E-Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KitchenAid 5KSM175PS Artisan 4,8 L Stand Mikser Candy Apple

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Kırmızı
  • Hacim 0 - 0,5 L
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı 6 Kademeli
  • Zamanlayıcı Yok
  • Priz Tipi F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Kitchenaid Artisan Stand Mikser 4.8 l 5ksm175pseca Candy Apple Fiyatı - Trendyol

Kitchenaid yüz yıla yakın süredir profesyonel performanslı küçük ev aletleri ve aksesuarları üreten bir markadır. Kitchenaid Artisan 5KSM175PSECA Candy Apple 4.8 lt stand mikser bunlardan biridir. Ürün, 4.8 litre hazne hacmine sahiptir. Hamur karıştırma çengelini ekmek, pizza, makarna gibi tüm hamut çeşitlerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hava girmesi gereken karışımlarını çırpma teli aparatı ile havalandırabilirsiniz. Patates püresi, şekerli karışımlar ve hamurları ideal ve pürüzsüz bir kıvama gelen kadar yoğurur. Çok amaçlı ve işlevsel olan 5KSM175PSECA mükemmel performans sağlar. Stand mikserine çırpma teli, dökme koruması, hamur çengeli gibi başka aksesuarlar takarak performansı artırabilir, yapacağınız işleme uygun hale getirebilirsiniz. Şık tasarımı ile mutfağınıza renk katar. Konforlu, keyifli bir süreç yaşamanızı sağlar. Hamur kasesini işiniz bittikten sonra zahmetsiz şekilde temizleyebilirsiniz.

  • Mükemmel kıvamda hamurlar
  • Çok amaçlı kullanım
  • Şık tasarım

Yüksek Performanslı Kitchenaid Artisan 4.8 lt Stand Mikser

Yüksek Performanslı Kitchenaid Artisan 4 8 L Stand Mikser

Stand mikser bileşenleri karıştırarak homojen bir kıvam elde etmenizi sağlar. Hamur işi, şekerli karışımlar, püre gibi her türlü yiyeceği yapmak için kullanabilirsiniz. Kitchenaid Artisan 5KSM175PSECA Candy Apple 4.8 litre mutfak şefi şık tasarımı ve rengi ile mutfağınıza şık bir hava katar. Profesyonel hamur işleri yapabilir, bu süreci keyifli bir hale getirebilirsiniz. Kitchenaid Artisan 4.8 litre stand mikser paslanmaz çelik kaseye sahiptir. Dayanıklı sağlam yapısı sayesinde uzun kullanım ömrü sağlar. Çırpıcı ile çırpma aparatı farklı yönlere doğru döndüğü için malzemeler kasenin ortasında kalır ve etrafa bulaşmaz. Kitchenaid 5KSM175PSECA Artisan’ı dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz. Malzemeleri eklerken zorluk yaşamazsınız. Tel çırpıcı, hamur çengeli, esnek kenarlı çırpıcı, paslanmaz çelik kase, düz çırpıcı, dökme koruması gibi işinizi kolaylaştıran ve yapacağınız hamura göre farklı pek çok aparatı bulunur.

Profesyonel Hamur İşleri İçin Kitchenaid Stand Mikser

Profesyonel Hamur İşleri İçin Kitchenaid Stand Mikser

5KSM175PSECA Artisan tabanında bulunan kaymayı önleyen lastik ayaklara sahiptir. Bu kaymaz lastik taban hamur karışırken stand mikserin yerinden hareket etmesini önler. 300W elektrik harcayan 5KSM175PSECA Kitchenaid mikser ile profesyonelin elinden çıkmış gibi hamur işleri hazırlayabilirsiniz. 4.8 litre hacimli paslanmaz çelik kasesi her hamur için yeterli büyüklüğe sahiptir. Düşük çalışma sesi sayesinde hem siz hem de çevrenizdekiler rahatsız olmaz. Malzemeleri kaseye yerleştirmeniz ve mikseri çalıştırmanız yeterlidir. Homojen, pürüzsüz ve mükemmel kıvama sahip bir hamur oluşturur. Hafif karışımlar ve bu karışımları havalandırmak için çırpma teli kullanabilirsiniz. Mayalı hamurlar için hamur çengelinden yardım alabilirsiniz. Düz çırpıcıyı yoğun karışımlarda kullanabilirsiniz. Dökme korumasını kullanarak etrafın kirlenmesini önleyebilirsiniz. Kitchenaid Artisan 5KSM175PSECA Candy Apple 4.8 lt stand mikser kullananlar profesyonel bir biçimde hamur işleri yapabilir ve keyifli vakit geçirebilir.

Kitchenaid Artisan Candy Apple Stand Mikser Fiyatı ve Yorumları

Kitchenaid Artisan Candy Apple Stand Mikser Fiyatı ve Yorumları

Kitchenaid stand mikser mutfakta hayatınızı kolaylaştırır. Homojen tam kıvamlı bir hamur elde etmenize ve lezzetli yiyecekler yapmanıza yardımcı olur. 4.8 litre kaseye sahip ürün, paslanmaz çelik malzemeden üretilir. İşlevsel olan stand mikser ile mayalı hamur, pizza hamuru, makarna hamuru, şekerli karışımlar, püre gibi pek çok yiyeceği kolayca yapabilirsiniz. Malzemeleri kaseye dökmeniz ve mikseri çalıştırmanız yeterlidir. Zahmetsiz ve hızlı bir biçimde dilediğiniz hamuru elde edebilir sonrasında kolayca temizleyebilirsiniz. Yörüngesel dönme hareketi yaparak verimli bir şekilde çalışır. Kitchenaid Artisan 5KSM175PSECA Candy Apple 4.8 lt stand mikser fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Müşteri deneyimlerinden yararlanmak için Kitchenaid Artisan 5KSM175PSECA Candy Apple 4.8 lt stand mikser yorumlarını okuyabilirsiniz. Hayatınızı kolaylaştıran, şık tasarımlı, profesyonel hamur karışımları elde etmenizi sağlayan bu stand miksere Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.