Kitchenaid Artisan 2 Dilim Ekmek Kızartma Makinesi 5kmt2204 Onyx Black-eob

15.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Kitchenaid Artisan 2 Dilim Ekmek Kızartma Makinesi 5kmt2204 Onyx Black-eob

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BRANDSKITCHEN Satıcı Ünvanı: MARKA MUTFAK DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612137967100001 Vergi Kimlik Numarası: 6121379671
    Bu ürün BRANDSKITCHEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kırıntı Tepsisi ile Kolay Temizleme Ekmek kızartma makinesinde bulunan kırıntı tepsisi, makinenin alt bölmesinde yer alarak hızlı ve etkili bir temizlik sunmaktadır. Kızartma sırasında düşen parçalar tepsiden kolayca çıkarılır ve boşaltılabilir. Mükemmel Ölçüler ile Şık Tasarım Dilim ekmek kızartma makinesinde bulunan mükemmel tasarım mutfaklarda şık dizayn oluşturarak göz dolduran bir hava katmaktadır. 5 kg ağırlığı ve uygun ölçüleri ile tüm kullanıcı tipleri ergonomik bir kullanım sağlar. Güçlü Kızartma Fonksiyonu ile Benzersiz Kullanım Ekmek kızartma makinesinde bulunan 1250 Watt güç sayesinde her türlü ekmek türü istenen ısı ayarında kolaya kızartılabilir. Güçlü yapısı ve iç tesisatı sayesinde kullanıcılar zahmetsiz bir deneyim yaşar. Ayarlanabilir Hız Kademeli Sıra Dışı Yapı Dilim ekmek kızartma makinesinde bulunan ayarlanabilir kademeli yapı 7 seviyeden oluşmaktadır. Farklı pişirme teknikleri kullanılarak köy ekmeğinden taş fırın ekmeğine tüm ekmekler damak zevkine en uygun ayarda kızartılır. Buz Çözücü Yenilikçi Teknoloji ile Tanışın Ekmek kızartma makinesinde bulunan buz çözücü özellik sayesinde kullanıcılar hızlı ve pratik bir şekilde ürünü dilediği zaman kullanabilir. Buzluktan yeni çıkan ekmekler tam kıvamında bu çözdürücü ayarı pişer. Kolay Kullanım ile Ergonomik Yapı Tüm teknik özellikleri kullanıcı tiplerinin hepsi için profesyonel bir deneyim sunar. Yenilikçi teknoloji ile kaliteli malzeme kullanımı sayesinde dilim ekmek kızartma makinesi yüksek performans sunar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Isı Ayarı 2 Kademeli
  • Priz Tipi C
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver