1
Bisiklet Freni kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

KNT Bisiklet Fren Pabucu (4ADET)

75 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
79,90 TL
1.000 TL'ye 50 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

KNT Bisiklet Fren Pabucu (4ADET)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZYAZGAN BİSİKLET Satıcı Ünvanı: FEHMİ ÖZYAZGAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7170026077
    Bu ürün ÖZYAZGAN BİSİKLET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MTB Bisiklet Fren Pabucu (4 ADET) ALYANLI MODEL MTB Bisiklet Fren Pabucu, bisiklet frenlerinizi daha etkili ve güçlü hale getirmek için tasarlanmıştır.
  • Bu set, 4 adet fren pabucu içerir, böylece hem ön hem de arka frenlerinizi yenileyebilirsiniz.
  • Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olan bu fren pabuçları, uzun ömürlüdür ve dayanıklılık sunar.
  • Frenlerinizin daha güvenilir ve hassas tepki vermesini sağlar, böylece sürüşünüz daha güvende ve kontrol altında olur.
  • MTB Bisiklet Fren Pabucu, bisiklet tutkunları için önemli bir yükseltme seçeneği sunar.
  • Bisiklet frenlerinizin performansını artırarak daha güvenli ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşayın.
  • 5 numara alyan ile kolayca takabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk
    Siyah
  • Fren Tipi
    V Fren
Geri Bildirim Ver

KNT Bisiklet Fren Pabucu Ürünleri Trendyol'da!

Bisiklet sürmek, insanların zinde kalmalarına yardımcı olan bir spor aktivitesidir. Bu aktivitenin, güvenli bir şekilde yapılabilmesi için fren sistemlerinin iyi şekilde çalışıyor olması gerekir. Bu sistemler, V-fren ve disk fren olarak ikiye ayrılır. V-fren sistemi, ilk çıkan bisikletlerde kullanılan tiptir. Bu sistemlerde tekerleklerin sağ ve sol kısımlarında yavaşlamak için pabuçlar bulunur. Eskiyen fren pabuçlarının ise yenilenmesi gerekir. Bu ihtiyaca yönelik geliştirilen KNT Bisiklet 4 adet fren pabucu, spor yaparken güvende olmanıza yardımcı olur. Bu sayede sürüş sırasında kişinin hızlı bir şekilde durması mümkün hâle gelir. Ürünün öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanır:

  • Tüm V fren tiplerine uygun yapı
  • Parlak ve canlı duran siyah renk
  • Alyanlı olarak teslimat ve kolay montaj avantajı

KNT Bisiklet Fren Pabucunun Özellikleri Nelerdir?

KNT Bisiklet Fren Pabucunun Özellikleri Nelerdir?

KNT Bisiklet 4 adet fren pabucu, iyi bir sürüş performansı için gerekli parçalardan biridir. Bu pabuçlar, jantlara paralel bir şekilde monte edilir. Ürünün montaj ve kurulumu kolaydır. Alyan denilen anahtarla güvenli bir yerine takılabilir. KNT Bisiklet 4 adet siyah V fren pabucu, sürüş sırasında durmayı kolaylaştırır. Bu sistemin doğru çalışması için bazı unsurlara dikkat etmek gerekir. Telin gergin olması, fren bacaklarının eşit şekilde hareket etmesi ve pabuçların paralel şekilde ilerlemesi sağlıklı bir sürüş için önemlidir. Fren kolu sıkıldığında pabuçların yüzeye tam olarak oturması gerekir. Jantla lastik arasında 1 milimetre mesafe kalacak şekilde vidalama yapılır. Vidaların aşırı sıkılmaması önerilir.

KNT Bisiklet Fren Pabucu Kaliteli midir?

KNT Bisiklet V-brake pabucu 4 adet olarak satılır. Dayanıklı ve sağlam ham maddeden üretilen yedek parçalar, önemli bir bisiklet aksesuarıdır. Fren pabuçları, erimeye karşı dayanıklıdır. Ürünler, hava koşulları nedeniyle oluşan sıcaklık ve nem değişimlerine karşı direnç gösterir. Böylece ıslandığında ya da fazla ısındığında kopma, çatlama, erime yapmaz. Pabuçların kullanım sıklığı ve fren şekli, ürün ömrünü etkiler. Uzun ve zorlu yol şartlarında kullanıldığında fren pabuçlarının janta yapışamaması söz konusu olabilir. Bu durumun önüne geçmeye yardımcı olan KNT Bisiklet 4 adet fren pabucu, farklı yol şartlarında kullanılabilir. Özellikle değişen zeminlerde kullanıma elverişli olan ürünler, bisiklet performansının düşmesini önler. KNT Bisiklet 4 adet fren pabucu, zorlu dağ sürüşlerine bile uyum sağlar.

KNT Bisiklet Fren Pabucu Hangi Fren Tipine Uygundur?

Her V tipi fren modeline uyum gösteren KNT Bisiklet 4 adet pabuç, oldukça esnek bir kullanıma sahiptir. V frenlerde, kollara bağlı olan dış ve iç halatlar sayesinde kontrol sağlanır. Bu haltlar, kollara yapılan baskıyla bisikletin durmasını sağlar. Bu çalışma sistemiyle hareket eden bisikletlerin fren sistemlerine takılan pabuç, model fark etmeksizin kullanılabilir. Farklı markaların bisiklet serilerine uyumlu olan pabuçları kolayca monte edebilirsiniz. Bu sayede eskiyen bisiklet aksesuarlarınızı değiştirerek düzenli bakım yaptırmak kaza riskini azaltır. Aynı zamanda 4 adet olarak gönderilen ürün seti ekonomik bir tercih olur. Alyanlı model olduğu için kısa sürede kullanıma hazır hâle gelen ürünleri hem çocuk hem de yetişkin bisikletleri için tercih etmek mümkündür. Özel olarak tasarlanan bu parça hakkında kullanıcı görüşlerini öğrenmek için KNT Bisiklet 4 adet siyah V fren pabucu yorumlarını inceleyebilirsiniz. Daha önce ürünü satın alan kullanıcıların değerlendirmelerini okuyarak fikir edinebilirsiniz. Ardından bu ürünü online alışverişin güvenilir adresi Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.