Kollektif Muhteşem Blackpink Seti 2 Kitap Poster Hediyeli

124,90 TL

Ürün Bilgileri

Kollektif Muhteşem Blackpink Seti 2 Kitap Poster Hediyeli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Harika Kitap Satıcı Ünvanı: PAYDOS EĞİTİM YAYIN DAĞITIM DANIŞMANLIK İNŞAAT TURİZM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0723035601700015 Vergi Kimlik Numarası: 7230356017
    Bu ürün Harika Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 2 MUHTEŞEM KİTAP BİRARADA POSTER HEDİYELİ BLACKPINK VS ZOMBİLER Şubat Adalı Dünyanın en sevilen müzik gruplarından biri olan BlackPink yeni şarkıları "Zombi Cehennemi"ni de seslendirecekleri bir konser için "İnsula" adasına gitmişti. "İnsula" adasına konseri izlemek için bir milyondan fazla insan gelmişti. Her şey yolunda gidiyor ve herkes harika vakit geçiriyorken adanın üzerine karabasan gibi bir kabusun çökeceğini kim tahmin edebilirdi ki! Aniden kaynağı bilinmeyen bir virüsün ortaya çıkması ile birlikte insanlar, korkunç bir şekilde zombiye dönüşmeye başladılar. Karantinaya alınan "İnsula" adasında zombilerin arasında kalan BlackPink'i zorlu bir ölüm kalım savaşı beklemekteydi. HAYALİM BLACKPINK Şubat Adalı "Pes etme tamam mı? Bunu birlikte başarabiliriz." Yaşayan son efsane K-pop grubu Blackpink grubu üyeleri, "Jisoo, Jennie, Lisa, ve Rose" hayalleri, umutları, bu başarıyı nasıl yakaladıkları, zirvede kalabilmek için neler yaptıkları ve asla medyaya yansımayan gizli sırları "Hayalim Blackpink" programı ile gün ışığına çıkıyor. Tüm dünyada yapılan çekilişle bir "Blink" Blackpink grubu üyeleriyle bir ay vakit geçirme şansı yakalayacak. Blackpink ile aynı evde kalıp, birlikte dans provaları ve sıkı antrenmanlar yapıp, şarkı sözü yazmaya çalışacaksın. Beraber akşam yemeği hazırlayacak, sinema gecesi yapacak, patlamış mısır eşliğinde sessiz sinema oynayacak ve alışveriş yapacaksın. Blackpink'in dünyaca ünlü pijama partilerinin aranan ismi belki de sensin? Blackpink'in 5. üyesi olmaya hazır mısın? Unutma... Blackpink'i en çok seven değil, bunu en çok hakeden kazanacak. "Gülüşünün dünyayı değiştirmesine izin ver ama dünyanın gülüşünü değiştirmesine izin verme..."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Kollektif
  • Roman Türü Gençlik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
Geri Bildirim Ver