Koridor Yayınları Amok Koşucusu

80 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (16)
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
91,81 TL
Kurumsal Fatura
85,03 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Koridor Yayınları Amok Koşucusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: eylül kırtasiye0205 Satıcı Ünvanı: OSMAN ONUR ÖZDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adıyaman Vergi Kimlik Numarası: 6790461348
    Bu ürün eylül kırtasiye0205 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hindistan’dan yola çıkan bir transatlantiğin içinde herkesten saklanarak yalnızca geceleri güverteye çıkan bir doktor, Avrupalı bir yolcuya hayatının en büyük sırrını anlatır. Kimsenin uğramadığı ücra bir köyde çalışırken, kendisinden ‘yardım’ isteyen yüksek sosyeteden İngiliz bir kadının kibriyle savaşa girerek, her ikisinin de sonunu hazırlamıştır. Görevi ve pençesine düştüğü tutku arasında kalarak adım adım deliliğe sürüklenişi, onu cezasız kalmayacak bir cinnet haline, amok koşusuna sürükler. Saplantıları, insanın ruhunun en güçsüz yanlarını ve bile bile ölüme gitmeyi kendine has tutku dolu diliyle ele alan Zweig’ın bu uzun öyküsünü, Levent Bakaç’ın özenli çevirisiyle sunuyoruz. (Tanıtım Bülteninden) Yazar:Stefan Zweig Yayınevi:Koridor Yayıncılık Basım Yılı:2020 Yai Grubu:3-6 Cilt Bilgisi:Ciltli Roman Türü:Dünya Roman Kategori:Dünya Roman YayinEvi:Koridor Yayıncılık Basım Dili:Türkçe

Ürün Özellikleri

  • Yazar Sir Arthur Conan Doyle
  • Roman Türü Polisiye
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Koridor Yayınları Amok Koşucusu (Bez Ciltli) Stefan Zweig

Edebiyat dünyasında yer alan öyküler, çok okunan türlerdir. Yaşanmış ya da kurgu hayat hikayeleri ile okuyucuların hayatına farkındalık katar. Koridor Yayınları Amok Koşucusu (bez ciltli) Stefan Zweig eseri ile karakterin yaşadığı olaylar sizinle paylaşılır. Akıcı anlatımlı Amok Koşucusu eseri okuyucunun duygu dünyasına hitap eder. Bu eser Hindistan’da yaşamış bir doktorun hayat hikayesini anlatır. Doktor Avrupalı bir yolcu ile tanışır ve onun için çok önemli olan büyük sırrını ona anlatır. Sürükleyici anlatımı ile bu kitap Levent Bakaç’ın titiz ve özenli çevirisi ile okuyucuya sunulur. Bu uzun öyküyü derin anlatım ile kendi dilinizde okuyabilirsiniz. Yazarın bu eserinde sıra dışı olaylara yer verilir. Gizemli yönüyle yazar, kitapta yaşayan karakter olarak var olur.

  • Sürükleyici ve akıcı anlatım
  • Ciltli kalın kapak
  • Gerçek hayat öyküsü

Sürükleyici Anlatımı ile Koridor Yayınları Amok Koşucusu

Sürükleyici Anlatımı ile Koridor Yayınları Amok Koşucusu

Amok Koşucusu çeviri yapılarak ve Türkçe diline uyarlanarak basılır. Bu eser edebiyat dünyasında klasik öykü türleri arasında yer alır. Yazar Stefan Zweig kendine has tutku dolu diliyle eseri size sunar. Öykü, estetik özellikleri ve üslubuyla okuyuculardan beğeni toplar. Kapaklı ve ciltli dış kısmıyla uzun süre dayanıklılık gösterir. Amok Koşucusu Stefan Zweig eseri 2022 yılında Türkçe dilinde basılır. Bu öykü, ciltli kapağı ile kütüphanenizde yer alır. Kitabın asıl yazım dili Almancadır. Türkçe diline yapılan özenli çeviri ile size sunulur. Sürükleyici anlatımı ve anlaşılır dili ile bu eseri okuyabilirsiniz. Eser, yeni ufuklar açarken hayata karşı yeni tecrübeler edinmenize destek olur. Bu kitap ile farklı bakış açıları kazanabilir, olaylar hakkında farklı yorumlar yapabilirsiniz. Yazarın kendi hayatından da izler taşıyan eserle sürükleyici bir öykü okuyabilirsiniz.

Edebi Koridor Yayınları Amok Koşucusu İçeriği ve Yorumları

Edebi Koridor Yayınları Amok Koşucusu İçeriği ve Yorumları

Edebi eserler derin anlatım ile kurgulanır. Yazar, Hindistan’da bir aracın içinde çevresinde bulunan herkesten saklanır. Bu saklandığı alandan sadece gece olunca gizlice çıkar. Yazar, bu eserinde doktorluk mesleğini yapar. Karşılaştığı Avrupalı bir yolcuya onun için önemli olan büyük bir sırrını verir. Romanda yazar kimsenin uğramadığı ıssız, tenha bir köyde yaşadığından bahseder. Burada karşılaştığı zengin İngiliz ondan yardım ister. Bu İngiliz, sosyeteden biridir. Bu kadının kibri ile yazar uzun süre savaşır. Eserde yaratılan savaşın iki kişinin de sonunu getirdiği anlatılır. Bu deneyim ile yazar Amok koşusuna sürüklenir. Kitap içeriğinde yazarın yaşadığı zor günler edebi kurguyla size sunulur. Kitabın farklılığı, yazarın da kendi hikayesinde yer almasıdır. Koridor Yayınları Amok Koşucusu (bez ciltli) Stefan Zweig yorumları alanını inceleyerek bu kitaba sahip olabilirsiniz.

Avantajlı Koridor Yayınları Amok Koşucusu Fiyatı

Avantajlı Koridor Yayınları Amok Koşucusu Fiyatı

Bu eserde yazarın sürüklendiği farklı olaylar ve durumlar yer alır. İçerisinde bulunduğu şartlar altında yazarın nasıl savaştığı ve başına neler geldiği anlatılır. Titizlikle hazırlanan eserin içeriğinde yazarın kibrin sonunda yaşadığı deneyimlere yer verilir. Almanca dilinden Türkçe diline çevrilen bu eser, bez cilt ile sunulur. Amok Koşucusu bez cildi ile farklı bir görünüm kazanır. Koridor Yayınları Amok Koşucusu (bez ciltli) Stefan Zweig fiyatı ile ilgili bilgiye Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Bu alandan fiyat aralığını inceleyerek bu kitaba sahip olabilirsiniz. Esere ait yorumlar alanını inceleyerek fikir sahibi olabilir, sürükleyici anlatımlı kitaba sahip olabilirsiniz. Bu eser, edebiyat dünyasında yer alan klasik türlerden biri olması ile zengin edebi içerik barındırır. Bu eser hoş bir hediye seçeneği de olabilir. Kitabı kendiniz ya da sevdikleriniz için alabilirsiniz.