KORKMAZ Nora Çaydanlık Takımı

359 TL

Ürün Bilgileri

KORKMAZ Nora Çaydanlık Takımı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evmodanev Satıcı Ünvanı: RÜYA EV AKSESUAR SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0735169468800001 Vergi Kimlik Numarası: 7351694688
    Bu ürün evmodanev tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölçü: 1.1 lt / 2.0 lt 18/10 cr-Ni paslanmaz çelik estetik özel form parlaklığını koruyan özenle polisajlanmış dış yüzeyler Iade kosullari : Ürünlerinizin tarafiniza ulastigi sekilde patpata sarili, kutulu ve ambalaji bozulmamis olarak ıade edilmesi gerekmektedir. Aksi halde gönderilen ıadeler kabul edilemeyecektir. Bu butikte indirim kuponları/kodları geçerli değildir. Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur. İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Gümüş
Geri Bildirim Ver

Korkmaz Nora Çaydanlık Takımı

Çaydanlık takımları her evin olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biridir. Su kaynatmanıza ya da çay demlemenize yardımcı olarak kolay bir kullanım imkanı sunar. Güvenilir olan Korkmaz Nora model çaydanlık takımı sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Paslanmaz çelik yapıya sahip olan Nora, uzun süre kullanım imkanı tanır. Bu sayede ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Gerek özel davetlerinizde gerekse günlük hayatta tercih edebilir ve çay demleyebilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı özel formu ile istediğiniz sıcaklıkta demleme imkanı elde edebilirsiniz. Bu sayede en yüksek ocak ayarından bile güvenle kullanabilirsiniz. Her türlü ocağa uyum sağlayan özel yapısı ile birlikte hızlı bir şekilde çay demleyebilirsiniz. Siz de mutfağınızın ihtiyacı olan Nora modelini satın alabilir, sağlıklı içecekleri kolay bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • 18/10 paslanmaz çelik
  • Konforlu kullanım imkanı
  • Dekoratif görünüm

Paslanmaz Çelikten Üretilen Korkmaz Nora Çaydanlık Takımı

Paslanmaz Çelikten Üretilen Korkmaz Nora Çaydanlık Takımı

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen çaydanlık takımları sağlıklı bir kullanım imkanı sunar. Korkmaz Nora çaydanlık takımı 9081103A5030 18/10 paslanmaz çelikten imal edilerek konforlu bir şekilde kullanabilmenize yardımcı olur. Özel polisajlama işlemiyle üretilen dış yüzeyi sayesinde parlaklığını uzun süre korur. Bu sayede şık görünümü uzun kullanımlardan sonra bile değişmez. Toz ve kir tutmayan yapısı ile birlikte antibakteriyel özellik gösterir. Temizleme işlemini bulaşık makinesinde ya da elinizde yıkayarak yapabilirsiniz. Bu sayede ürünü çay kalıntılarından kolaylıkla arındırabilir ve sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Ayrıca yüksek ısı geçirgenliği ile birlikte istediğiniz gibi çay demleyebilirsiniz. Hızlı kaynama özelliğine sahip olan yapısı sayesinde misafirlerinize pratik bir şekilde sunum hazırlayabilirsiniz. Siz de paslanmaz çelik kaplamalara sahip olan bir çaydanlık takımı arıyorsanız Korkmaz Nora çaydanlık takımını gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Nora Çaydanlık

Konforlu Kullanım Sunan Korkmaz Nora Çaydanlık

Konforlu kullanım imkanı sunan çaydanlık takımları müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Özel formlar ile üretilen paslanmaz çelik kaplama modeller pratik bir kullanım imkanı da sunar. Korkmaz Nora çaydanlık modeli ergonomik kulba sahip olarak üretilir. Kaynama sırasında kulp kısmı yüksek ısıdan etkilenmez ve kendi sıcaklığını korur. Bu sayede ikram sırasında elinizi yakmaz ve güvenli bir kullanım imkanı sunar. Ayrıca polisajlanmış özel yüzeyi ile birlikte uzun süre parlaklığını korur. Suluk ölçüsü 2.0 ve çaydanlık hacmi 1.1 litre kapasiteye sahip olduğundan dilediğiniz miktarda çay demleyebilirsiniz. Korkmaz Nora çaydanlık takımı kullananlar yapısından ve hacminden oldukça memnundur. Diledikleri kadar içeceği ürün sayesinde hazırlayarak pratik bir kullanım elde ederler. Siz de konforlu kullanım sunan bu takımı satın alarak hızlıca çay demleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlı Korkmaz Nora Çaydanlık Takımı

Uygun Fiyatlı Korkmaz Nora Çaydanlık Takımı

Dekoratif kullanım imkanı sunan çaydanlık takımları mutfakların havasını değiştirmeye yardımcı olur. Korkmaz tarafından satışa sunulan Nora model çaydanlık, parlak yüzeyi ile birlikte estetik bir görünüm kazandırır. Ayrıca sağlıklı bir şekilde çay demleyebilmenize de yardımcı olur. Paslanmaz yüzeyleri ile birlikte çizilmeyen bir yapısı bulunur. Soyulmayan dış yapısı sayesinde bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla yıkayabilirsiniz. Avantajlı fiyatı ile bütçenizi sarsmadan bu ürünü satın alabilirsiniz. Korkmaz Nora çaydanlık takımı fiyatlarını Trendyol’dan inceleyebilir, kullanışlı ve kaliteli modeli güvenle temin edebilirsiniz. Ayrıca yorumları okuyarak ürün hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. Korkmaz Nora çaydanlık takımı yorumları sayesinde ürünü daha önce satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Ayrıca aklınıza takılan sorulara da bu yorumlar ile yanıt bulabilirsiniz. Bu sayede hem ekonomik hem de güvenli alışveriş süreci elde edebilirsiniz.