Koruncuk Deprem Bölgelerine Destek Dijital Destek Kartı

50 TL
Tutar: 50 TL
50 TL
100 TL

Ürün Bilgileri

Koruncuk Deprem Bölgelerine Destek Dijital Destek Kartı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KORUNCUK VAKFI Satıcı Ünvanı: TÜRKİYE KORUNMAYA MUHTAÇ ÇOCUKLAR VAKFI İKTİSADİ İŞLETMESİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 8790488974
    Bu ürün KORUNCUK VAKFI tarafından gönderilecektir.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Koruncuk Vakfı olarak Koruncukköy Kız Öğrenci Yurtlarında ve Koruncuk Vakfı Aile Danışma Merkezi ile aile yanında destekler sunuyor, deprem bölgesinde eğitime erişimi risk altında olan 10-18 yaş arasındaki kız çocukları ile ailelerini önceliklendirmek istiyoruz. Deprem felaketinden etkilenen 11 ilde yaşayan ve eğitime erişimi risk atında olan kız çocuklarımıza, yurdumuzun kapılarını kapasitemiz doğrultusunda açmak için çalışıyoruz. Hem Koruncukköylerde kalan kız çocuklarımızın hem de hizmet verdiğimiz bölgelerdeki diğer ihtiyaç sahibi kız çocukların ailelerine destekler sunduğumuz Aile Danışma Merkezi’mizin kapasitesini depremden etkilenen kız çocuklarımız ve ailelerini de desteklemeye yönelik artırmaya çalışıyoruz. Siz de Koruncuk Dijital Kartı alarak kızlarımızın hayatına destekte bulunabilirsiniz. Destekleriniz için teşekkür ederiz. • Dijital destek kartı satışlarından elde edilen gelirin tamamı ilgili sivil toplum kuruluşuna aktarılmaktadır.
Geri Bildirim Ver