KöyMarket Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını

49.200 TL

Ürün Bilgileri

KöyMarket Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KöyMarket Satıcı Ünvanı: KÖYMARKET TARIM HAYVANCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589073923300001 Vergi Kimlik Numarası: 5890739233
    Bu ürün KöyMarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 16 adet sipariş verilebilir. 16 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını, mükemmel tasarımı ve fonksiyonelliği ile bahçe keyfinizi bir üst seviyeye taşıyor. Bahçe Fırınımız , 70 cm ye 90 cm'lik pişirme alanı ölçüsü olan fırın Toplamda 270 kg ağırlığa sahiptir. sağlam ve dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü kullanımı garanti eder. Alt beölmesinde Ateşin yandığı Üst bölmede pişirme işleminin yapıldığı Hixos Large Odunlu Bahçe fırını, çeşitli yemekleri pişirmek için ideal bir ortam sağlar. Pizzalardan, ekmeklere
  • kuzu tandırından, sebzeli ızgaralara kadar her türlü tarifi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Fırının yüksek performansı, her kullanıcıya profesyonel bir şefin elindeymiş hissi verir. Tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilir olan Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını, bahçe partilerinizi, pikniklerinizi ve özel günlerinizi unutulmaz kılar. Şık tasarımıyla göz dolduran fırın, bahçenize estetik bir hava katar ve konuklarınızı etkilemeyi garantiler. Ayrıca, odun kullanımı hem çevre dostu hem de lezzetli yemeklerin anahtarıdır. Hixos'un odunlu tasarımı, yemeklerinize eşsiz bir aroma katar ve geleneksel pişirme yöntemini modern bir tarzda sunar. Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını, şıklığı, kullanım kolaylığı ve lezzeti bir araya getirerek her anınıza lezzet katacak, unutulmaz anılar biriktirmenize olanak sağlayacak bir bahçe dostudur. Hixos Large Odunlu Seyyar Bahçe Fırını Özellikleri Dış Yüzey: 0,50 mm Paslanmaz Krom Sac İç Özellikler: Yalıtımlı Özel Isı Tuğlası İç Ölçü: 70 cm x 90 cm Dış Ölçü: 110 cm × 100 cm (Derinlik) Kapak Ölçüleri: 66cm (Genişlik) x 25 cm (Yükseklik) Yükseklik: 145 cm ( Baca Hariç ) Baca Genişliği: 15 cm Ateş Tuğlası Kalınlığı: 3cm (1200 Dereceye Dayanıklı) Baca Boyu: 100 cm Ağırlık : 275 kg

Ürün Özellikleri

  • Tip Kömürlü
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Genişlik 70 cm
  • Yükseklik 145 cm
Geri Bildirim Ver

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını

En iyi mangal ve barbekü çeşitleri arasında yer alan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını kullanıcılardan tam not almayı başarıyor. Ergonomik yapısı ve özel tasarımı ile öne çıkan ürünün farklı kullanım alanları bulunuyor. Ürünü verandadan bahçeye, balkondan terasa kadar birçok alanda kullanmanız mümkün oluyor. Paslanmaz krom materyal kullanılarak üretilen KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını uzun yıllar boyunca barbekülerin vazgeçilmezi oluyor. Ürün yapısı incelendiğinde hem ön hem de arka kısmında metal malzeme kullanıldığı görülüyor. Üst, alt ve orta kısmı bulunan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını lezzetli tatları hazırlamanıza olanak sağlıyor. Kolay ve pratik kullanımıyla kullanıcılarını memnun eden ürün bünyesinde meşe ve ceviz ağacı yakılabiliyor. Enfes yemekler hazırlayabileceğiniz bahçe fırını, ayarlanabilen baca çıkışı sayesinde fırın içerisindeki sıcaklığı ideal seviyede tutuyor.

 
  • Yalıtımlı özel ısı tuğlası kullanılan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını 66 x 25 cm boyutuyla öne çıkıyor.
  • Ürün dayanıklı ve sağlıklı malzemeden üretiliyor.
  • Uzun ömürlü kullanım vadeden üründe 100 cm baca boyu bulunuyorken; baca genişliği ise 15 cm olarak öne çıkıyor.

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Özellikleri

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Özellikleri

Şık ve kaliteli tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını üç bölmeden oluşuyor. Ürün bünyesinde bulunan üst bölmeyi kullanarak kullanıcıların yemek pişirmesi mümkün oluyor. KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını orta kısmında yemek pişirmek için gerekli olan ısı, ceviz ağacı ve/veya meşe ağacı yakılarak sağlanıyor. Ürünün alt tarafında yer alan alt kısmında ise, yakılan ateşten dolayı ortaya çıkan küllerin dökülebildiği görülüyor. İç ve dış yapısı özel tasarım olan ürün; bahçe, balkon ve veranda içerisinde kullanılabiliyor. Nefis yemeklerin pişirilmesine olanak sağlayan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırının pişirme esnasında ısınması yeterli oluyor. Orta ve yan kısımlarından pişirme bölmesine ısı veren ürün, yemeklerin eşit ısıyla pişirilmesini sağlıyor. Kullanım kolaylığı ve ayarlanabilen baca yapısı sayesinde yemek severlerin ilk tercihi oluyor. Odun ateşinde enfes yemekler pişirebileceğiniz KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını börekten lahmacuna, güveçten et yemeklerine kadar farklı tatların hazırlanmasını sağlıyor. Kullanıcıların istedikleri yerde saklayabilecekleri ürün hareketli yapıyla öne çıkıyor.

 

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Hixoslarge Ölçüleri

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Hixoslarge Ölçüleri

Üretildiği malzeme itibariyle paslanmaz krom olan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını konforlu kullanım vadediyor. Ürün özellikleri incelendiğinde dış yüzeyinde 0,50 mm olan paslanmaz krom malzeme kullanıldığı görülüyor. İç tasarımı 70 x 90 cm olan ürünün dış ölçüsünün 110 × 100 cm olduğu biliniyor. Kapak yapısına bakıldığında genişlik ve yükseklik olarak 66 x 25 cm olarak öne çıkıyor. Baca ölçüsü hariç tutulduğunda ürün yüksekliği 145 cm iken; 15 cm baca genişliği olduğu görülüyor.

 

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Hixoslarge Fiyatı

Köymarket Hixos Large Seyyar Bahçe Fırını Hixoslarge Fiyatı

15 cm kalınlığa sahip olan ateş tuğlası bulunan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını 3 cm kalınlığı sayesinde 1200 dereceye kadar dayanıklılık sağlıyor. 100 cm baca boyuna sahip olan ürünün 275 kg ağırlığı bulunuyor. Şık ve kaliteli yapısıyla öne çıkan KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını en uygun fiyatlarla Trendyol’da sizleri bekliyor. Trendyol üzerinden KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını fiyatı hakkında detaylı bilgi alabilir ve ürünü hemen sipariş verebilirsiniz. KöyMarket Hixos large seyyar bahçe fırını kullanıcı yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.