5
Ders ve Yardımcı Kitaplar kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf Coğrafyanın Kodları Video Ders Kitabı

169,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf Coğrafyanın Kodları Video Ders Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kr Akademi Satıcı Ünvanı: KR KİTAP SATIŞI VE YAYINCILIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0589046169100001 Vergi Kimlik Numarası: 5890461691
    Bu ürün Kr Akademi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Benim güzel ve biricik öğrencilerim, Bu kitap TYT coğrafya (9.sınıf-10.sınıf) için animasyonlarlave kodlamalarla Youtube coğrafyanın kodları kanalında yaptığım videoanlatımlarımın kitabıdır. Bu kitap bizene sunuyor? - Animasyonlarlave kodlamalarlaücretsiz video anlatımı mevcuttur. - Ders videolarıyla birebir uyumluiçeriğesahiptir. - Bu kitap üzerinden denemelere ve okula hazırlık KAMPVİDEOLARIgelecek (Denemelerde sizleri yüksek netlerle başlatacak şekildenokta atışı önemliden önemsize ilerleyen bir kamp yapılacak.) - MEB kitaplarıanaliz edilerek yapılan birkitaptır. Gereksiz bilgilerin olmadığı net bir kitaptır. - KONU SIRALAMASIMEB kitaplarına göre9.sınıf ve 10.sınıf şeklinde dizayn edilmiştir ve bölünmüştür. Bundan dolayıaynı zamanda bu kitabı 9.sınıflar ve 10.sınıflar da kullanabilecektir. - 9.sınıfta aldığın bu kitap 10.sınıfta ve TYTsınavında da kullanabileceğin bir kitap olacak şekilde tasarlandı. - 9.sınıf ve 10.sınıf YAZILIhazırlıkları için yapacağımız genel tekrar anlatımları bu kitap üzerindenyapılacak. - TYT COĞRAFYAiçin sene sonundayapacağımız sınava hazırlık GENEL TEKRARçalışmaları ve SON TEKRARçalışmalarıbu kitap üzerinden yapılacak. Kitabın içeriğini ve dizgisinikendim tasarladım, koyulan resimleri kendim araştırarak yerleştirdim,haritaların büyük bir kısmını kendim yaptım. Tüm bunlar bir coğrafyacı bakışaçısıyla yapıldığı için bol görselli ve haritalı bir eser oldu. Sizler içinyararlı olması dileğiyle. Kömürden elmasa dönüşebilmeniz dileğiyle.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Anlatımlı
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf Coğrafyanın Kodları Video Ders Kitabı

Bu kitap, TYT coğrafya için hazırlanmış bir eğitim kitabıdır. Youtube kanalındaki video anlatımların kitap haline getirilmiş hali olarak tanımlanabilir. Kitap, animasyonlar ve kodlamalarla ücretsiz video anlatımları içermekte, ders videolarıyla birebir uyumlu içerik sunmaktadır. Güncel müfredata uygun olarak hazırlanmış bu kitabın içerisinde 9. ve 10. sınıf coğrafya konularını kapsayan bilgiler yer alır ve TYT sınav formatına uygun olarak hazırlanmıştır.

 
  • 2023 basım
  • Videolu konu anlatım
  • MEB müfredatına uygun

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Özellikleri

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Özellikleri

Kr Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf Video Ders Kitabı, TYT Coğrafya eğitimine animasyonlar ve kodlamalar ile destek vermek için tasarlanmış bir öğrenme aracıdır. Kitap, Youtube coğrafyanın kodları kanalında yapılan video anlatımlarının kitabı olarak kurgulanmıştır ve bu video anlatımları ücretsiz olarak sunulmaktadır. Kitabın içeriği MEB kitaplarına göre dizayn edilmiş ve bölümlendirilmiştir. Konu sıralaması 9. sınıf ve 10. sınıf öğrenciler için kullanılabilir. Kitap, 9. sınıf ve 10. sınıf yazılı hazırlıkları için genel tekrar anlatımlarını, TYT coğrafya için sınava hazırlık genel tekrar çalışmalarını ve son tekrar çalışmalarını yapmak için uygundur. Kitabın tasarımı ve içeriği coğrafya öğretmeni tarafından tasarlanmış ve hazırlanmıştır. Kitabın büyük bir kısmı kendisinin yapmış olduğu haritaları da içermektedir. Bol görsel içeriği ve haritalı yapısıyla TYT Coğrafya eğitiminize kolay ve etkileyici bir şekilde katkıda bulunacaktır. Kitap ayrıca okula hazırlık için deneme çalışmaları, MEB kitaplarının analiz edilmesi ve gereksiz bilgilerin olmaması ile yapılmış, konu sıralaması olarak 9. sınıf ve 10. sınıf için dizayn edilmiştir.

 

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Kullanımı

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Kullanımı

Kr Akademi Coğrafyanın Kodları video ders kitabı sınava yönelik öğrenme için hazırlanan bir kitaptır ve içeriği video anlatımlarıyla desteklenmektedir. Bu tür kitap, öğrencilerin konuları daha kolay anlamalarını ve ders materyallerini görsel olarak algılamalarını sağlamayı amaçlar. Genellikle sınavlar için hazırlık yapılması gereken derslerde, video ders kitabı öğrenciler için yardımcı olabilir. Kitabın içeriği ve dizgisi yazar tarafından tasarlanmıştır, resimler araştırılarak yerleştirilmiştir ve haritalar yazar tarafından çizilmiştir. Kitap, görsel zenginlikte ve haritalı bir eserdir ve coğrafya öğrencilerine yararlı olması amaçlanmıştır. TYT sınavının coğrafya bölümüne yönelik bir sınav hazırlığı için son derece uygun bir seçenektir. 2023 basımdır ve en yeni MEB müfredatına uygun olarak hazırlanmıştır. Bu kitabı öğrenciler ister konu tekrarı için ister soru çözümü için bir ek kaynak olarak kullanabilir. Bol görselle zenginleştirilen bu kitapla birlikte sınava kapsamlı bir şekilde hazırlanabilirler.

 

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Fiyatı

KR Akademi Yayınları Tyt Coğrafya Video Ders Kitabı Fiyatı

Bu ürün öğrencilerin ders konularını video anlatımları ve animasyonlarla anlamasına yardımcı olan bir eğitim materyalidir. Bu kitap genellikle sınav hazırlıklarına yönelik olarak tasarlanmıştır ve tasarımı sınava uygun bir şekildedir. Öğrenciler ders videolarını izleyerek konuları iyice anlayabilir, ders konularını tekrar edebilir ve denemeler üzerinde çalışma yapabilirler. Böylece sınava hazırlık süreci kolay ve eğlenceli hale gelebilir. Kr Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf yorum ve değerlendirmelerini okuyarak bu kaynağın sınava yönelik bir hazırlıkta diğer adaylar üzerindeki etkilerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz her konu bitiminden sonra konu tekrarı için kullanabilir ya da konuyu pekiştirmek adına soru çözmek için de kullanabilirsiniz. Sağladığı pek çok fonksiyonel yarar düşünüldüğünde Kr Akademi Yayınları Tyt Coğrafya 9. Sınıf 10. Sınıf fiyat performans ürünü olarak da adlandırılabilir. Dilerseniz bu ürünü Trendyol’dan kapsamlı bir şekilde inceleyebilir ve hemen siparişinizi verebilirsiniz.