küçükoğlu makina 3 Hp Hızlı Frekans Beton Vibratörü Ve 5 Metre Hortum

20.000 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

küçükoğlu makina 3 Hp Hızlı Frekans Beton Vibratörü Ve 5 Metre Hortum

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Küçükoğlu Makine Satıcı Ünvanı: KÜÇÜKOĞLU MAKİNA İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0604005941000010 Vergi Kimlik Numarası: 6040059410
    Bu ürün Küçükoğlu Makine tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Beton vibratörü nedir ? Beton vibratörü , beton döküm esnasında hava kabarcıklarının giderilmesi için kullanılan titreşim üreten makinelere verilen isimdir. Taze betonun kalıba oturması, sıkışması, boşluk kusurlarının azaltılması ve yoğunluğunun artırılarak içerisinde yer alan hava kabarcıklarının izale edilmesi için kullanılır. Betonun yerleştirilmesinden sonra yapılması gereken en ehemmiyetli iş, betonun sıkıştırılması olmaktadır. Sıkıştırma sayesinde kalıp içerisine boşaltılan taze betonun içerisinde yer alan boşluklar, kum akıntıları, çakıl birikmeleri, hava cepleri, gibi kusurlar giderilir. Beton, homojen bir forma kavuşur. Sıkıştırma işlemi beton priz almadan bitirilmelidir. Sıkıştırma ile beton içine hapsolan hava boşlukları giderilir. Sıkıştırma sayesinde ayrışma (segregasyon) önlenir. Bunun sonucunda daha yoğun daha yüksek dayanımlı bir beton elde edilir, böylece demir donatı beton ile iyice kenetlenerek kuvvetli bir aderans oluşturur. Kms 250 - 3 hp beton vibratör takımı. 220 volt - 3 hp motor gücü - Yüksek frekanslı beton vibratörü 16000 rpm devir sayısı Kömürlü motor Motor ağız girişi - Pimli Hortum ağız girişi : Kare Motor gücü sayesinde yüksek beton vibratörü vibrasyon sağlar Ergonomik tasarım sayesinde kolay kullanım Yerli imalat beton vibratörü ve hortumları 2 yıl garanti ! Paketinizde
  • 1 adet beton vibratörü motoru 1 adet 5 metre, 60mm şişeli vibratör hortumu 1 adet omuz askı aparatı 1 adet kullanma kılavuzu Hortumu 5 metre uzunluğunda, şişe çapı 60mm olarak gönderilir. Ürünlerimiz, 2 yıl garantilidir !

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver